Adeagle: Get Traffic • AI Ads

Adeagle: Get Traffic • AI Ads

Priser
Gratisplan tillgänglig
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin
Betyg
4,7 (443)
Utvecklare
Adeagle

Skapa marknadsföringskampanjer enkelt. Öka försäljningen med trafik från andra butiker, nischwebbplatser och appar.

Adeagle låter dig enkelt rikta och återrikta användare intresserade av dina produkter med personliga marknadsföringskampanjer. Shoppare forskar på bloggar, forum, tittar på produktvideor eller använder mobilappar för att hitta bra erbjudanden. När de är redo att köpa, bläddrar de i andra butiker, liknande din. Med Adeagle kan du visa annonser optimerade av AI exakt på dessa platser, exakt för dessa människor. Till exempel kommer vi att visa dina produkter på husdjursbloggar bland husdjursentusiaster om du säljer husdjursprodukter.

Adeagle låter dig enkelt rikta och återrikta användare intresserade av dina produkter med personliga marknadsföringskampanjer. Shoppare forskar på bloggar, forum, tittar på produktvideor eller använder mobilappar för att hitta bra erbjudanden. När de är redo att köpa, bläddrar de i andra butiker, liknande din. Med Adeagle kan du visa annonser optimerade av AI exakt på dessa platser, exakt för dessa människor. Till exempel kommer vi att visa dina produkter på husdjursbloggar bland husdjursentusiaster om du säljer husdjursprodukter. mer
  • Visa annonser för användare som redan handlar och är mycket mer benägna att konvertera
  • Rikta enkelt efter produktkategorier eller användarintressen. Återrikta för att öka försäljningen
  • Analysera prestanda för dina annonser med relevanta instrumentpaneler och visualiseringar
  • Ställ in en gång och låt dina annonser köras på autopilot. Enkel installation. Ingen kod krävs
  • Alternativ att gå med i trafikutbytet: för visade annonser får du dina intryck

Innehåller automatöversatt text

Visa original
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin

Lansering

24 juni 2020 · Ändringslogg

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Priser

Standard

Gratis

  • Ad Exchange med partnerbutiker
  • Exkludera oönskade annonskategorier
  • Platsbaserad och intressebaserad riktning
  • Obegränsade produkter
  • 3 kampanjer

Essential

$19.99 /månad

  • Alla STANDARD planfunktioner
  • 20 000 intryck
  • Annonser på partnerbutiker
  • AI-kampanjoptimering
  • Inga annonser på din webbplats
  • Obegränsade kampanjer

Professional

$59.99 /månad

  • Alla ESSENTIAL planfunktioner
  • 70 000 intryck
  • Annonser på Trending Stores
  • Annonser på tematiska webbplatser
  • Annonser i mobilappar

Premium

$169.99 /månad

  • Alla PROFESSIONAL planfunktioner
  • 200 000 intryck
  • Retargeting
  • Annonser på Trending Thematic Websites
  • Annonser i Trending Mobile Apps

Standard

Gratis

  • Ad Exchange med partnerbutiker
  • Exkludera oönskade annonskategorier
  • Platsbaserad och intressebaserad riktning
  • Obegränsade produkter
  • 3 kampanjer

Essential

$19.99 /månad

  • Alla STANDARD planfunktioner
  • 20 000 intryck
  • Annonser på partnerbutiker
  • AI-kampanjoptimering
  • Inga annonser på din webbplats
  • Obegränsade kampanjer

Professional

$59.99 /månad

  • Alla ESSENTIAL planfunktioner
  • 70 000 intryck
  • Annonser på Trending Stores
  • Annonser på tematiska webbplatser
  • Annonser i mobilappar

Premium

$169.99 /månad

  • Alla PROFESSIONAL planfunktioner
  • 200 000 intryck
  • Retargeting
  • Annonser på Trending Thematic Websites
  • Annonser i Trending Mobile Apps

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag. Se alla prisalternativ

Recensioner (443)

Helhetsomdöme
4,7
Antal per omdömesnivå
  • 83 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 9 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 4 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 4 % av omdömena har 1 stjärnor
Redigerat 27 april 2024

I would recommend them to every shopify store owner to use Adeagle to promote their store. they have a detailed system so you can keep an eye on everything, the analytics are very good, I'm very happy with the work they carry out to keep my store movements updated, thank you.

The-gadgetshop.store
Storbritannien
4 dagar användning av appen
6 april 2024

awesome app. i cant wait to see how it fully works and upgrade my plan

Lá Musica
Sydafrika
Ungefär 2 månader användning av appen
27 april 2024

Not only does the app not work IT PLACES OTHER PEOPLES PRODUCTS ON YOUR PAGE! Yes you read that right, it places other products on YOUR PAGE! I spent hours looking through code trying to work out what was wrong only to find a app that I simply installed but never used placed other sites products on my page.

Worst App Ever! Buyer beware!

ChicCompact
Australien
18 dagar användning av appen
Adeagle svarade 1 maj 2024

Thank you for your review. However, the situation you describe is an intended way the app functions on the free plan. To advertise with Adeagle, you have two options:
- join the traffic exchange (free option). Then for ads displayed on your site, you receive ad impressions in partner stores,
- upgrade to our paid plan: with the paid plan, you can advertise without the need to display ads in your store.
Since you were on the free plan, ads were displayed on your website. The format of these ads is initially chosen by the user during campaign creation and can always be changed or turned off in the app settings.

25 mars 2024

Easy to use, step by step now results to show yet

Hell 4 designs
Kanada
12 dagar användning av appen
15 mars 2024

Super Easy to set up and use

Pizzazz Beauty
USA
Ungefär 2 månader användning av appen

Support

Adeagle kan svara på eventuella frågor du har om Adeagle: Get Traffic • AI Ads.

Utvecklare

Adeagle

Angorska 5/9/44, Warszawa, 03-913, PL

Fler appar som den här

3,2 av 5 stjärnor 27 recensioner totalt Gratis att installera
Pålitlig och effektiv annonsering för att växa ditt företag
5,0 av 5 stjärnor 97 recensioner totalt Gratis testversion tillgänglig
ServerSide Tracking för Google Ads Tracking & GA4 genom att använda GTM
Built for Shopify
4,6 av 5 stjärnor 3462 recensioner totalt Från  $29.99/månad
Automatiserade Facebook, Instagram och Google Ads + Expertstöd

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar