Air Product Reviews App & UGC

Air Product Reviews App & UGC

Built for Shopify
Priser
Gratisplan tillgänglig. Gratis testversion tillgänglig.
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin
Fungerar med de senaste temana
Betyg
5,0 (4 671)
Utvecklare
Air Apps

Ali Recensioner ökar kundförtroende och driver försäljning med socialt bevis, recensioner och foton.

Air Reviews erbjuder en automatiserad lösning för att samla in kundåterkoppling genom foton och recensioner, med målet att bygga förtroende hos potentiella köpare och omvandla dem till lojala kunder. Vår plattform visar positiva recensioner, fängslande bilder och höga stjärnbetyg som bevis på vår produkt- och tjänstekvalitet, vilket ger kunderna förtroende och uppmuntrar dem att göra snabba inköpsbeslut.

Air Reviews erbjuder en automatiserad lösning för att samla in kundåterkoppling genom foton och recensioner, med målet att bygga förtroende hos potentiella köpare och omvandla dem till lojala kunder. Vår plattform visar positiva recensioner, fängslande bilder och höga stjärnbetyg som bevis på vår produkt- och tjänstekvalitet, vilket ger kunderna förtroende och uppmuntrar dem att göra snabba inköpsbeslut. mer
  • Fullt anpassningsbara granskningsvisningar (granskningsblock,widgetar och popup)
  • Recensionhantering (importera, redigera, förhandsgranska, godkänna, etc.)
  • Recension och foto-påminnelse e-postmeddelanden
  • Stöder granskning av strukturdata för SEO
  • Mycket responsiv på alla enheter
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin
Fungerar med de senaste temana

Visningsalternativ

En sida med alla recensioner, Märken, Karuseller, Rutnätslayout, Fotorecensioner, Höjdpunkter från recensioner, Sammanfattningar av recensioner, Textfragment, Stjärnklassificering, Flikar eller sidopaneler, Berättelser, Positiva recensioner

Metoder för insamling av recensioner

Automatiseringar, Anpassade förfrågningar, Förfrågningar via e-post, Formulär, Import och export, Popup-fönster, Hänvisningar, Migrering av recensioner, Syndikering av recensioner, Användargenererat innehåll i sociala medier

Innehållstyper

Foton, Recensioner, UGC

Visningsalternativ

Anpassade layouter, Antal recensioner

Analysverktyg

Konverteringsspårning, Spårning av engagemang

Lansering

30 september 2022

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

Shopify Flow

Priser

Free

Gratis

  • Unlimited orders
  • Unlimited reviews
  • Import from Aliexpress and Amazon
  • Reviews box and star rating
  • Reviews popup, carousel & sidebar

PRO

$9.90 /månad

  • All features in Free plan
  • Reply to reviews
  • Trash bin for deleted reviews
  • Custom CSS
  • Shopify Flow integration
  • Basic integrations

Prova gratis i 14 dagar

ENTERPRISE

$199 /månad

  • All features in Pro plan
  • Enhanced Integrations
  • Headless commerce: Hydrogen
  • API & Webhook access
  • Priority GCP Access
  • Priority support

Prova gratis i 14 dagar

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag.

Recensioner (4 671)

Helhetsomdöme
5
Antal per omdömesnivå
  • 97 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 3 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 1 stjärnor
19 juni 2024

We started using this since Dec 2023. We faced no issues until about 2 days ago when one of our customers alerted us that the review section is not showing any content or had disappeared altogether.

Contacted the support team. Nolan and William was very helpful. They requested developer access and started working on the issue immediately. It was resolved in less than 3 hours.

WE8THIS™
Malaysia
9 månader användning av appen
Air Apps svarade 25 juni 2024

Hi WE8THIS™,

Thank you for sharing your experience with Air product reviews! We're glad to hear the app worked well for you since December.

We're grateful you reached out to our support team. It's great to hear that Nolan and William were able to quickly resolve the problem for you.

If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to contact us. We're always here to help!

26 juni 2024

Very good app to have some credibility and trust to your store. Very important aspect of business to have a visual proof from customers about your store products. It's very simple to use and I like how you can customize everything. Also customer support has been great!

WeddingStory Shop
USA
Mer än ett år användning av appen
25 juni 2024

I am nothing but completely satisfied with the Air Product Reviews app. I found all the important features in this app. On top of this, it is very easy to use. But what I liked the most about this app is its support. The customer team has been prompt to date with my queries and takes care of my requests. The support team members Mia and Tiana have helped me fix an issue (I've been frustrated with this issue until I got in touch with them) with displaying my reviews in just a few minutes and I can't thank them enough. Kudos to you guys and definitely a great app for all the Shopify stores.

Xpress Shoppe
Indien
2 månader användning av appen
18 maj 2024

Hi this is me from dejavu find. i am using this air review application from last one year they have easy to use admin and friendly support team especially Emily is very kind. i think you should try it once.

Dejavu Find
Storbritannien
8 månader användning av appen
Air Apps svarade 25 juni 2024

Hi Deja Vu Find

Thanks for the kind words about Air product reviews! We're so happy to hear it's been easy to use and that Emily on our support team has been helpful. We appreciate your recommendation and hope others will give it a try too!

12 juli 2024

air product reviews is very simple and easy to use and help you get good reviews, and the support team of the air product reviews very good especially Audrey she helped me get back my all data as i accidentally uninstalled my air product reviews app.

thanks air product reviews for helping us and we will continue this partnership with you in future as we will grow.

Fit By Veda
Indien
2 månader användning av appen

Support

Air Apps kan svara på eventuella frågor du har om Air Product Reviews App & UGC.

Utvecklare

Air Apps

1 Sophia rd, Peace Centre, 228149, SG

Fler appar som den här

4,9 av 5 stjärnor 14372 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Officiella AliReviews-appen importerar recensioner från AliExpress, Amazon
Built for Shopify
4,8 av 5 stjärnor 6356 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Bygg förtroende, öka kundanskaffning och försäljning med kundrecensioner
4,7 av 5 stjärnor 310 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
OG Ali Reviews: Importör av AliExpress-recensioner, Amazon-recensionsapp

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar