Automatic Discounts & Upsells

Automatic Discounts & Upsells

Gratisplan tillgänglig
Betyg (4,3)
Recensioner
Utvecklare

Höjdpunkter

Skapad för ditt företag
  • Använd direkt i Shopify-admin

Om appen

Lansering

4 augusti 2016

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

Privy, Checkout, Recharge

Hantera alla dina rabatter på ett ställe - erbjuda stegrade rabatter, gratis gåvor, BOGO, & upsells

Hantera och skapa enkelt alla dina rabatter, gratis gåvor, BOGO, stegrade rabatter och medlemsspecialer med en enda app. Öka försäljningen genom att ställa in köpmål och visa framstegsfält. Motivera mer utgifter genom att visa rabatter och gåvor i förväg. Låt kunderna automatiskt få en gåva i sin kundvagn eller välja från en rad artiklar. Erbjud upsells, cross-sells och BOGO på kundvagnsstadiet. Ställ in regler, länkar eller koder för rabatter beroende på kundvagnens innehåll och kunden.

Hantera och skapa enkelt alla dina rabatter, gratis gåvor, BOGO, stegrade rabatter och medlemsspecialer med en enda app. Öka försäljningen genom att ställa in köpmål och visa framstegsfält. Motivera mer utgifter genom att visa rabatter och gåvor i förväg. Låt kunderna automatiskt få en gåva i sin kundvagn eller välja från en rad artiklar. Erbjud upsells, cross-sells och BOGO på kundvagnsstadiet. Ställ in regler, länkar eller koder för rabatter beroende på kundvagnens innehåll och kunden. mer
  • Ställ in och hantera automatiska rabatter baserade på fördefinierade regler och villkor
  • Tillämpa bulk rabatter för att driva försäljning och belöna kunder för större beställningar
  • Hantera alla dina kampanjer, anpassa dem sömlöst med din butiks design
  • Förbyggda kampanjer - aktivera redo att använda kampanjer med ett enda klick
  • Visa rabatter och upsells innan de tillämpas för att uppmuntra ytterligare utgifter

Rabatter funktioner

  • Rabattyper: BOGO, Banners, Bulk discounts, Cart discounts, Discount codes, Flat discounts, Gifts, Subscriptions, Upsell discounts
  • Rabatthantering: Discount stacking, Geo location, Reporting, Tagging, Triggers and rules

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Priser

Testa vattnet

Gratis att installera

2,9% framgångsavgift

  • Ingen grundläggande månadsavgift
  • Du debiteras endast om appen hjälper till att konvertera försäljning. Till exempel betalar du 2,90 kr för varje 100 kr i extra försäljning.

Grundläggande Essentials

$9.99/månad

1,2% framgångsavgift

  • Du debiteras 9,99 kr per månad + ytterligare 1,20 kr för varje 100 kr i extra försäljning som appen hjälpte till att konvertera.

Startup

$19.99/månad

0,9% framgångsavgift

  • Du debiteras 19,99 kr per månad + ytterligare 0,90 kr för varje 100 kr i extra försäljning som appen hjälpte till att konvertera.

FÖRETAG

$49.99/månad

0,6% framgångsavgift

  • Du debiteras 49,99 kr per månad + ytterligare 0,60 kr för varje 100 kr i extra försäljning som appen hjälpte till att konvertera.

Testa vattnet

Gratis att installera

2,9% framgångsavgift

  • Ingen grundläggande månadsavgift
  • Du debiteras endast om appen hjälper till att konvertera försäljning. Till exempel betalar du 2,90 kr för varje 100 kr i extra försäljning.

Grundläggande Essentials

$9.99/månad

1,2% framgångsavgift

  • Du debiteras 9,99 kr per månad + ytterligare 1,20 kr för varje 100 kr i extra försäljning som appen hjälpte till att konvertera.

Startup

$19.99/månad

0,9% framgångsavgift

  • Du debiteras 19,99 kr per månad + ytterligare 0,90 kr för varje 100 kr i extra försäljning som appen hjälpte till att konvertera.

FÖRETAG

$49.99/månad

0,6% framgångsavgift

  • Du debiteras 49,99 kr per månad + ytterligare 0,60 kr för varje 100 kr i extra försäljning som appen hjälpte till att konvertera.

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag. Se alla prisalternativ

265 recensioner

Helhetsomdöme
4,3
Antal per omdömesnivå
  • 72 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 9 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 4 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 13 % av omdömena har 1 stjärnor
26 mars 2024

We have using this app for a few years now, but recently had an issue. I reached out to customer support and they responded quickly. Ron was amazing, he created videos for me to follow so I could see what I had done incorrectly, which was super helpful. Having this kind of support is amazing. I would recommend this app to anyone looking for a discount app. Thank you

LoveGoodFats-CA
Kanada
Mer än 4 år användning av appen
Staytuned svarade 1 april 2024

Hi there LoveGoodFats-CA and team!

We're thrilled to hear that Ron was able to help you out! We appreciate your recommendation and your support. Thank you for choosing us!

If you need further assistance or have any questions, feel free to reach out. Our team is always happy to help!

8 januari 2024

Excellent company! They were quick to reply to questions, did a bunch of customization for us, were friendly, couldn't ask for more! I would high recommend them!

Plumbing Overstock
USA
Mer än 3 år användning av appen
Staytuned svarade 10 januari 2024

Hi Plumbing Overstock and Team!

It's an honor to be able to help you out! Our team had a great time providing you with the assistance that you need.

Please feel free to reach out if you need help with anything else!

5 april 2024

Charge for all sales in one market. Got help from their support to setup a few things, but it started to charges us 2.9% sales from 1 whole market, without any features activated from their side.

Asked to remove this app and get a refund, but the help was not help, it was more "try to stay and make it complicated with a lot of questions".

Do not recommend.

Nordic Training Gear
Sverige
24 dagar användning av appen
Staytuned svarade 8 april 2024

Thanks for taking the time to contact us. I'm sorry about your poor experience with us. I've reviewed the case and I believe most of this was just a communication mixup. I've already issued a refund to your account, and I'll be contacting you directly to sort out the rest.

Hannes Bez | Director of Customer Experience

26 mars 2024

Their Add to Cart is not woking it has been 11 days. I have been trying to get it fixed. They keep saying it is fixed. or giving me different ways to do this. or Outright saying it is fixed. when It is Not. If it works It works. If not don't think support will Help you. They are the Most Exceptionally Bad People.
https://www.awesomescreenshot.com/image/47028957?key=f60425303a32b43fa4f64dbceff86733

Leather Apron
USA
14 dagar användning av appen
Staytuned svarade 27 mars 2024

Leather Apron team, I am so sorry to hear about your experience. I am the CEO (Serge Kassardjian) of the company (staytuned) that owns this app. I am so sorry to hear about your experience. I have our customer service team all over this and going to make sure its fixed and you have a great experience. You can reach out directly to me if you have any questions-serge@staytuned.digital.

25 januari 2024

I'm absolutely blown away by the exceptional customer service I received from Zachery from the company recently. Not only did he respond to my query within minutes (seriously, minutes!), but he also went above and beyond to provide a clear and easy-to-follow video guide that helped me fix my issue in no time. Thanks for the topnotch service and product!

My Store
Australien
4 dagar användning av appen
Staytuned svarade 26 januari 2024

Hi team!

This is one of the best reviews I've seen so far! Thank you so much for your feedback on our app and Zach's service, we appreciate it.

Please reach out if there's anything else you might need assistance with!

Om appen

Lansering

4 augusti 2016

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

Privy, Checkout, Recharge

Skapad av Staytuned

Om Staytuned

4,6 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 11 år

9 murray Street, 11NE, New York, NY, 10007, US

Support

Skicka ett meddelande

tabarnapp.help@staytuned.digital

Fler appar som den här

5,0 av 5 stjärnor 145 recensioner totalt Gratis
Auto Lägg till Gratis Gåva vid Köp, Volymrabatt, köp x få y
Built for Shopify
5,0 av 5 stjärnor 18 recensioner totalt Prova gratis i 7 dagar
Driv försäljning med anpassade, stegvisa och gratis gåva-rabatter
Built for Shopify
5,0 av 5 stjärnor 18 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Auto-applicera rabatter, uppgraderingar & gratis gåva vid köp
Built for Shopify

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar