AfterShip Personalization

AfterShip Personalization

Gratis abonnement tilgængeligt. 14-dages gratis prøveperiode.
Bedømmelse (4,9)
Anmeldelser

Højdepunkter

Populær blandt virksomheder som din
  • Hjemmehørende i USA
Udviklet til din virksomhed
  • Fungerer sammen med de nyeste temaer
  • Brug direkte i Shopify-administratoren

Om denne app

Lanceret

27. september 2022

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Betaling, Yotpo

AI-drevet produktanbefalingsværktøj, der driver personaliserede shoppingoplevelser og øger AOV.

Vi er stolte over at være en af de første partnere, der understøtter nye Shopifys native checkout-udvidelser, opfinder en unik tilgang til at berige indhold (gratis forsendelsesbjælke, banner, rabat) problemfrit for at opgradere til massiv konvertering og reducere forladt checkout. Med AfterShip Personalization kan du tilføje smarte upsell-widgets til din produktside, kurvskuffe, checkout-side, post-købsside, takkeside osv. Se avanceret analyse på AOV-vækst og forbedre dine kundeoplevelser.

Vi er stolte over at være en af de første partnere, der understøtter nye Shopifys native checkout-udvidelser, opfinder en unik tilgang til at berige indhold (gratis forsendelsesbjælke, banner, rabat) problemfrit for at opgradere til massiv konvertering og reducere forladt checkout. Med AfterShip Personalization kan du tilføje smarte upsell-widgets til din produktside, kurvskuffe, checkout-side, post-købsside, takkeside osv. Se avanceret analyse på AOV-vækst og forbedre dine kundeoplevelser. mere
  • On-brand checkout side tilpasning, inkluderer produkt upsell, smart banner osv.
  • Flere AI-anbefalingstyper baseret på kundeadfærd, produkter og ordrer
  • Avancerede promoveringsværktøjer som en nedtællingstimer, gratis forsendelse og rabatter
  • Merchandising regler som fastgjorte produkter og undtagelser for bedre oplevelse
  • Centraliseret analyse dashboard for realtids kampagneovervågning

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Priser

14-dages gratis prøveperiode

GRATIS

Gratis

  • 50 ordrer/mo
  • $200 genereret omsætning
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Pre- og post-køb OCU
  • 10+ AI-drevne produktanbefalinger

Essentials

$9 om måneden

  • 100 ordrer/mo
  • $400 genereret omsætning
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Pre- og post-køb OCU
  • 10+ AI-drevne produktanbefalinger

GRATIS

Gratis

  • 50 ordrer/mo
  • $200 genereret omsætning
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Pre- og post-køb OCU
  • 10+ AI-drevne produktanbefalinger

Essentials

$9 om måneden

  • 100 ordrer/mo
  • $400 genereret omsætning
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Pre- og post-køb OCU
  • 10+ AI-drevne produktanbefalinger

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

86 anmeldelser

Samlet bedømmelse
4,9
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 98 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
21. december 2023

This app is a must-have! It's easy to use and the customizations for the checkout pages and post/purchase etc are real value-adds. The support team are quick to assist if you need any help.
Highly recommend this app!

Born Primitive - Middle East
Kuwait
3 måneder bruger appen
Redigeret 14. januar 2024

The rep. did an excellent job. Answered my question quickly. But I had to uninstall the app because I thought I was getting the free version. I get about the most, 10 orders a month right now and I am no where near 200.00 in generated revenue. But I was told I had to go to a payment plan when I thought I was choosing the free plan after 14 days. I loved the program while I had it but can not afford it right now. That is why I chose the free plan.

peggyskiddycorral
USA
8 dage bruger appen
2. januar 2024

False advertising - If I could give zero stars I would. I set up the free plan thinking it was free until I got 50 orders per month or extra $200 in sales FROM THE APP as it advertises. I spent the time setting everything up and didn't realise it had been deactivated after a couple of weeks (not sure exactly when as I wasn't notified) even though I had generated no income from the app, or reached 50 orders per month in that time. I contacted support to help but they told me it's only a free trial for 14 days regardless of number of orders and revenue. I pointed out the 50 orders/$200 in sales and the advertising on this page, but they refused the free plan and only said they could extend the free trial for another few weeks. Then I'd have to choose a paid plan even if I didn't have 50 orders per month or an extra $200 in income from the app. This is NOT the definition of a free plan at all so don't waste your time installing and setting it up.

ElevenLabs - Plant Based Nutrition
Australien
23 dage bruger appen
AfterShip & Automizely svarede 4. januar 2024

Dear Customer,

We apologize for the inconvenience and can assure you that the information available on the Shopify page and on our website is correct.
We do have a Free plan with the limit of 50 Orders or $200.

The reason you were unable to see the details in the app before was because you had opted for a Trial plan on 11-Dec-23 which expired on 25-Dec-23 and no plans were selected thereafter.

We have added the Free Plan that you had requested and you will be able to use it as per the 50 order or $200 limit now onwards.

We hope to improve our service and support and will always try to ensure our merchants gets the best from AfterShip for their business.

Regards,
The AfterShip Team

7. november 2023

one of the best apps to get your business going

Upper Level Aesthetics
USA
9 dage bruger appen
25. december 2023

Great app and great customer support

PetVentures Hub
USA
11 dage bruger appen

Om denne app

Lanceret

27. september 2022

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Betaling, Yotpo

Udviklet af AfterShip & Automizely

Om AfterShip & Automizely

4,9 i gennemsnitlig bedømmelse

12 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

120 Robinson Road #13-01 Singapore 068913, Singapore, Singapore, 068913, SG

Support

Skriv en besked

support+personalization@aftership.com

Flere apps som denne

4,9 ud af 5 stjerner 4456 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Checkout Upsell, Post Purchase Upsell, Thank You Page Upsell
5,0 ud af 5 stjerner 1430 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Upsell ofte købte sammen bundter for at øge din AOV.
Built for Shopify
4,9 ud af 5 stjerner 685 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Løft AOV med 1-klik Checkout Upsells & Thank You Page Tilbud
Built for Shopify