Product Options Variant Option

Product Options Variant Option

Built for Shopify
Gratisplan tillgänglig. Prova gratis i 14 dagar.
Betyg (4,9)
Recensioner

Höjdpunkter

Uppfyller Shopifys högsta kvalitetsstandarder när det gäller hastighet, enkelhet och värde för handlaren

Populär bland företag som ditt
  • Baserat i USA
Skapad för ditt företag
  • Använd direkt i Shopify-admin
  • Fungerar med de senaste temana

Om appen

Lansering

19 december 2021

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

Order Printer, Ecomposer Page Builder, BOGOS.io Free Gift Buy X Get Y, UpPromote Affiliate Marketing, BON: Loyalty Program & Rewards, Transcy: AI Language Translate

2-i-1-appen för obegränsade produktalternativ & varianter - Spfy Color swatch och Image swatch!

Glöm gränsen på 100 varianter per produkt, nu kan du skapa obegränsade produktalternativ med Avis. Fler produktalternativ innebär mer frihet och en personlig shoppingupplevelse för dina kunder, vilket skapar högkonverterande produkter och fler försäljningar. Vår enkla installation, bulkredigering och design utan kod gör det snabbt och enkelt att skapa alternativ för dina produkter. Dessutom kan Avis hjälpa dig att omvandla Spfys tråkiga alternativ till Color swatch och Image swatch för mer tilltalande alternativ och bättre produktdemonstration.

Glöm gränsen på 100 varianter per produkt, nu kan du skapa obegränsade produktalternativ med Avis. Fler produktalternativ innebär mer frihet och en personlig shoppingupplevelse för dina kunder, vilket skapar högkonverterande produkter och fler försäljningar. Vår enkla installation, bulkredigering och design utan kod gör det snabbt och enkelt att skapa alternativ för dina produkter. Dessutom kan Avis hjälpa dig att omvandla Spfys tråkiga alternativ till Color swatch och Image swatch för mer tilltalande alternativ och bättre produktdemonstration. mer
  • Mångsidiga alternativtyper med text, filuppladdning, färgprover, storlekstabell & mer
  • Pris-tillägg och paket: lägg till extra kostnad för specifikt variantalternativ
  • Omvandla Spfys grundläggande alternativ till dynamiska färgprover och variantbilder
  • Visa produktalternativ och varianter över order, e-post och mer
  • Dedikerat live-stöd, färdiga mallar, bulkapplicera alternativ till produkt(er)

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Priser

Prova gratis i 14 dagar

GRATIS

Gratis

  • Obegränsade alternativ
  • 15+ alternativtyper
  • Bulkapplicera
  • Färg-/ bildprov
  • Flerval
  • Snabbvy & utvald produkt
  • Shopify färgprov
  • Livechatt

STANDARD

$8/månad

eller $80/år och spara 17 %

  • GRATIS+
  • Shopify färgprov
  • Shopify bildprov
  • Shopify variantbild
  • Visa Shopify variantprov i samling
  • Använd mall
  • Livechatt

BASIC

$9/månad

eller $90/år och spara 17 %

  • GRATIS+
  • Obegränsat alternativset
  • 20+ alternativtyper
  • Pris-tillägg
  • Villkorslogik
  • Paket
  • Filuppladdning
  • Växla
  • Redigera alternativ i kundvagn
  • Livechatt+ samtal

AVANCERAD

$29/månad

eller $290/år och spara 17 %

  • STANDARD + BASIC
  • 30+ mallar
  • Storlekstabell
  • Exklusiv anpassning
  • Prioriterat stöd + videosamtal
  • $59 PREMIUM-plan för företag

GRATIS

Gratis

  • Obegränsade alternativ
  • 15+ alternativtyper
  • Bulkapplicera
  • Färg-/ bildprov
  • Flerval
  • Snabbvy & utvald produkt
  • Shopify färgprov
  • Livechatt

STANDARD

$8/månad

eller $80/år och spara 17 %

  • GRATIS+
  • Shopify färgprov
  • Shopify bildprov
  • Shopify variantbild
  • Visa Shopify variantprov i samling
  • Använd mall
  • Livechatt

BASIC

$9/månad

eller $90/år och spara 17 %

  • GRATIS+
  • Obegränsat alternativset
  • 20+ alternativtyper
  • Pris-tillägg
  • Villkorslogik
  • Paket
  • Filuppladdning
  • Växla
  • Redigera alternativ i kundvagn
  • Livechatt+ samtal

AVANCERAD

$29/månad

eller $290/år och spara 17 %

  • STANDARD + BASIC
  • 30+ mallar
  • Storlekstabell
  • Exklusiv anpassning
  • Prioriterat stöd + videosamtal
  • $59 PREMIUM-plan för företag

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag.

725 recensioner

Helhetsomdöme
4,9
Antal per omdömesnivå
  • 97 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 1 stjärnor
21 januari 2024

i love this app so much and the support team is SO HELPFUL. I highly recommend this for anyone looking to add more features or variants to their store. easy to install and use. customer for life.

Pink & Blue Co.
USA
Ungefär ett år användning av appen
AvisPlus Product Options Team svarade 28 februari 2024

Good day to you, Pink & Blue Co.!

Thank you so much for your wonderful compliment! We are delighted to know that our app and support have served you and your business well. We will keep up with the hard work to make our service better and better.

If you need any further assistance with options customization, don't hesitate to contact us via Email, or LiveChat, and we will always be happy to help.

Best regards,
Avis Support Team

17 januari 2024

I love this app - it's been a MAJOR help to my shop when I needed a solution for listings with specialized options, while keeping a single inventory number across those options! It's easy to use on both the shop and customer side, and works exactly as described. When I reached out recently with a need to have selected options show on packing slips, the team was able to customize the app to do this for me within 24 hours - which was amazing.

Zeezee Textiles
USA
Ungefär 2 månader användning av appen
AvisPlus Product Options Team svarade 28 februari 2024

Hi Zeezee Textiles,

Our entire team is at a loss for words in regarding how grateful we are to be with you and to be a little part of your beautiful shop. It's amazing that the app can help you with adding customization options to your products.

You're one of the biggest motivations for us to keep putting in more effort every day to improve our app and develop more new features

All the best,
Luffa
Avis Support Team

22 januari 2024

This was easy to set up. I use it for House Divided Bibs so that I can put all the variations on my listing. I can't do that with other platforms.

HappinessHomemade
USA
Ungefär ett år användning av appen
AvisPlus Product Options Team svarade 28 februari 2024

Hi HappinessHomemade,

We're very happy to receive such a nice review from you. It's our pleasure to support you and your business work more effectively. We'll surely work constantly to bring better services and features to you.

In case you need any further support, please contact us on Crisp, email, or LiveChat and we're very willing to help you 💕

Best regards,
Judy
Avis Support Team

11 december 2023

The app is very versatile, you can add swatches, drop down menus, etc, and if you have any issue, the support team immediatly give you solutions to every problem you could have.

Chiki Guau
Mexiko
Mer än ett år användning av appen
AvisPlus Product Options Team svarade 22 december 2023

Hi Chiki Guau,

Our entire team is at a loss for words in regarding how grateful we are to be with you and to be a little part of your beautiful shop. It's amazing that the app can help you with adding customization options to your products.

You're one of the biggest motivations for us to keep putting in more effort every day to improve our app and develop more new features

All the best,
Luffa
Avis Support Team

2 januari 2024

GREAT APP. I have highly customisable items and the standard shop format just didn’t allow for enough variants to really give my customers the choices I offer.
After having the standard shop templates with a minor add on that gave some personalisation for about three years, I finally looked and found Avis to really extend the variants and give the full experience with the shop.
Take your time and plan the option sets and where to put them. I love that the option sets are created, then the products they relate to chosen. Even better than the Shopify process of cloning product in development and then updating one by one as changes are made.
I had one issue with the variant choices not displaying properly on the order confirmation email to the customers (my order details email was fine). I referred to the support team at Avis and had it all sorted in 48hrs. Over the new year period too.
I am sure Avis will make my new year just that much cooler and give customers more ability to spend more money on one product page quicker and clearer than ever.
Worth every cent.

Loretta Matthews Industries
Australien
5 dagar användning av appen
AvisPlus Product Options Team svarade 28 februari 2024

Hi Loretta Matthews Industries,

We're very happy to receive such a nice review from you. It's our pleasure to support you and your business work more effectively. We'll surely work constantly to bring better services and features to you.

In case you need any further support, please contact us on Crisp, email, or LiveChat and we're very willing to help you 💕

Best regards,
Judy
Avis Support Team

Om appen

Lansering

19 december 2021

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

Order Printer, Ecomposer Page Builder, BOGOS.io Free Gift Buy X Get Y, UpPromote Affiliate Marketing, BON: Loyalty Program & Rewards, Transcy: AI Language Translate

Skapad av AvisPlus Product Options Team

Om AvisPlus Product Options Team

4,9 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 2 år

51 Quan Nhan Street, Ha Noi City, Viet Nam, Ha Noi, 100000, VN

Support

Skicka ett meddelande

help@avisplus.io

Fler appar som den här

4,9 av 5 stjärnor 1733 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Product Personalization, Customize Product, Variants Options
Built for Shopify
4,8 av 5 stjärnor 716 recensioner totalt Gratis
Denna app kan skapa oändliga produktalternativ.
4,6 av 5 stjärnor 987 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Produktanpassning, personlig produkt, anpassade fält för produktvarianter