Quick Stock Notifier ‑ Instock

Quick Stock Notifier ‑ Instock

Vanaf  $8 per maand. Gratis proefperiode beschikbaar.
Beoordeling (4,1)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Werkt met de nieuwste thema's

Over deze app

Geïntroduceerd

17 augustus 2020

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Klant kan eenvoudig worden geïnformeerd wanneer het product weer op voorraad is.

Handelaren kunnen een meldingen sturen naar de klanten wanneer het product terug naar de voorraad.

Handelaren kunnen een meldingen sturen naar de klanten wanneer het product terug naar de voorraad. meer
  • Kies Meldingstype van de Verkochte Productpagina
  • E-mailmeldingen
  • SMS-meldingen

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Standaard Plan

$8 /maand

  • Stuur onbeperkt e-mails & 15 SMS/Maand
  • Klanten inschrijven, meldingen verzonden & omzet
  • Aanpassen meldingspop-up, E-mail & SMS sjabloon

Gratis proefperiode van 3 dagen

Premium Plan

$12 /maand

  • Alle functies inbegrepen in het standaard plan
  • Optie om HubifyApps branding te verwijderen uit winkelpui melding
  • E-mailondersteuning beschikbaar

Gratis proefperiode van 3 dagen

Speciaal Plan

$16 /maand

  • Alle functies inbegrepen in het premium plan
  • Voeg uw eigen Sendgrid sleutel toe
  • E-mailondersteuning beschikbaar

Gratis proefperiode van 3 dagen

Standaard Plan

$8 /maand

  • Stuur onbeperkt e-mails & 15 SMS/Maand
  • Klanten inschrijven, meldingen verzonden & omzet
  • Aanpassen meldingspop-up, E-mail & SMS sjabloon

Gratis proefperiode van 3 dagen

Premium Plan

$12 /maand

  • Alle functies inbegrepen in het standaard plan
  • Optie om HubifyApps branding te verwijderen uit winkelpui melding
  • E-mailondersteuning beschikbaar

Gratis proefperiode van 3 dagen

Speciaal Plan

$16 /maand

  • Alle functies inbegrepen in het premium plan
  • Voeg uw eigen Sendgrid sleutel toe
  • E-mailondersteuning beschikbaar

Gratis proefperiode van 3 dagen

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

4 recensies

Algemene beoordeling
4,1
Cijfers per recensieniveau
  • 50% recensies zijn 5 sterren
  • 0% recensies zijn 4 sterren
  • 0% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 50% recensies zijn 1 sterren
31 januari 2023

The app had some glitches earlier but the developer were very quick to resolve the issues. It was easy to install and functioning as required. I like the options to customize the stock notification dialog per the website theme and no cap on the limit of the messages. I highly recommend it.

MI Technologies, Inc.
Verenigde Staten
Meer dan een jaar gebruiken de app
23 oktober 2021

Potential customers dissapeared from their database (months are missing).
Customer service totally unresponsive. They are 'looking into this for over a month now. No pro-active updates (or actually no updates at all).
Would not recommend.

FlightsimWebshop
Nederland
4 maanden gebruiken de app
23 december 2020

I have been through a few apps which offer the ability to notify customers when items are back in stock. None of them really fitted the bill as they often wouldn't support multiple inventory locations (if they did it was for an exorbitant fee). The guys behind this app have been great from the start, helping me get it all set up and making a few tweaks here and there. It works really well, customers get notified almost instantly (1 app I tried took over 6 hours to alert the customer - by then the products were all out of stock again). Great app which works, great team and great experience - thanks :-)

Willy Worms
Verenigd Koninkrijk
Ongeveer een maand gebruiken de app
Hubify Apps heeft geantwoord 26 december 2020

Thank you for the great review! Happy to hear our app worked out for you. In case you need help with anything, feel free to reach out.

27 februari 2021

maybe a goo app but not working for me. app not showing up at all. latest brooklyn theme. wasted my time. i just hope they mention compatibility so that it wont waste our time.

Vancouver Classics
Canada
10 minuten gebruiken de app
Hubify Apps heeft geantwoord 3 april 2021

Thank you for your feedback. We went over issues that you had with the Brooklyn theme. We were able to improve the experience further and cross-tested our app on the Brooklyn theme and seems to be working fine. We have sent you an email on March 2nd with a demo and steps to make it workable on your theme but we did not receive a reply, we have further followed up a couple more times and are available for a zoom meeting. If you can please contact us at support@hubifyapps.com we would be happy to assist you further.

Over deze app

Geïntroduceerd

17 augustus 2020

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Gemaakt door Hubify Apps

Over Hubify Apps

Gemiddelde score: 3,4

4 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

16870 W Bernardo, San Diego, CA, 92127, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

+1 858-683-3692

contact@hubifyapps.com

Meer apps zoals deze

4,9 van 5 sterren 1363 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Maak voorbestelling wachtlijsten met meldingen voor weer op voorraad
Built for Shopify
5,0 van 5 sterren 1434 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Bestel nu vooraf & Terug op voorraad met gedeeltelijke betaling op voorverkoop
5,0 van 5 sterren 1698 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Meld me aan! herbevoorrading uit voorraad wachtlijst & terug in voorraad alert
Built for Shopify

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis