Hextom: Bulk Image Edit & SEO

Hextom: Bulk Image Edit & SEO

Gratisplan tillgänglig
Betyg (4,8)
Recensioner
Utvecklare

Höjdpunkter

Populär bland företag som ditt
  • Baserat i USA
Skapad för ditt företag
  • Använd direkt i Shopify-admin

Om appen

Lansering

29 september 2016

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Allt i ett bildredigeringsapp för SEO-optimering, ändra storlek, komprimera, vattenmärke, ladda upp och säkerhetskopiera

Höj din butiks prestanda med fantastiska visuella element som driver produktförsäljning. Vår app säkerställer högkvalitativa bilder, optimerade för SEO för att öka organisk sökmotorstrafik. Upplev snabbare laddningstider och förbättrade sökrankningar med komprimerade bilder. Upprätthålla ett professionellt och pålitligt butiksutseende genom enhetlig bildstorlek. Skydda dina bilder från konkurrenter. Uppnå allt detta och mer med vår betrodda app, stödd av många bra recensioner.

Höj din butiks prestanda med fantastiska visuella element som driver produktförsäljning. Vår app säkerställer högkvalitativa bilder, optimerade för SEO för att öka organisk sökmotorstrafik. Upplev snabbare laddningstider och förbättrade sökrankningar med komprimerade bilder. Upprätthålla ett professionellt och pålitligt butiksutseende genom enhetlig bildstorlek. Skydda dina bilder från konkurrenter. Uppnå allt detta och mer med vår betrodda app, stödd av många bra recensioner. mer
  • Förbättra SEO genom att optimera bildstorlekar (laddningstid), alt-text och filnamn
  • Bulk kvadrat, ändra storlek, beskär, rotera, rama, trimma, vattenmärke dina bilder med lätthet
  • Ladda upp och ladda ner dina butiksbilder för säkerhetskopiering, återställning eller produktlansering
  • Förutom bulkredigering kan bilder-till-redigering individuellt väljas

SEO funktioner

  • SEO-verktyg: Alternativtext, Automatiseringar, Massredigering, Filnamn, Säkerhetskopiering av bilder, Bildkomprimering, Bildoptimering, Bildstorlek
  • Övervakning av prestanda: Analysverktyg

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Priser

Startplan

Gratis

  • 50 bildredigeringar per månad
  • 1 Aktiva schemalagda uppgifter
  • Alt Text (obegränsat)
  • Minimera
  • PNG till JPG
  • Ändra storlek till kvadrat
  • Återställ redigerade bilder
  • 30 dagars säkerhetskopiering

Grundplan

$9.99 /månad

  • Startplanens funktioner plus...
  • 1000 bildredigeringar per månad
  • 5 schemalagda uppgifter
  • Bildnamnändring (obegränsat)
  • Ändra storlek
  • Beskär
  • Bildram
  • Vattenmärke
  • 60 dagars säkerhetskopiering

Professionell Plan

$19.99 /månad

  • Grundplanens funktioner plus...
  • 3000 månatliga redigeringar
  • Obegränsade schemalagda uppgifter
  • 90 dagars säkerhetskopiering

Avancerad Plan

$49.99 /månad

  • Professionell planens funktioner plus...
  • 10000 månatliga redigeringar
  • 180 dagars säkerhetskopiering

Startplan

Gratis

  • 50 bildredigeringar per månad
  • 1 Aktiva schemalagda uppgifter
  • Alt Text (obegränsat)
  • Minimera
  • PNG till JPG
  • Ändra storlek till kvadrat
  • Återställ redigerade bilder
  • 30 dagars säkerhetskopiering

Grundplan

$9.99 /månad

  • Startplanens funktioner plus...
  • 1000 bildredigeringar per månad
  • 5 schemalagda uppgifter
  • Bildnamnändring (obegränsat)
  • Ändra storlek
  • Beskär
  • Bildram
  • Vattenmärke
  • 60 dagars säkerhetskopiering

Professionell Plan

$19.99 /månad

  • Grundplanens funktioner plus...
  • 3000 månatliga redigeringar
  • Obegränsade schemalagda uppgifter
  • 90 dagars säkerhetskopiering

Avancerad Plan

$49.99 /månad

  • Professionell planens funktioner plus...
  • 10000 månatliga redigeringar
  • 180 dagars säkerhetskopiering

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag. Se alla prisalternativ

2 237 recensioner

Helhetsomdöme
4,8
Antal per omdömesnivå
  • 87 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 9 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 1 stjärnor
27 mars 2024

We would be lost without this app: cropping images, resizing, changing formats,...you HAVE to automate this when you´re getting so many new items every season! We´re running this app on a daily-task basis and it works perfectly fine. Since we have a limited number of images that can be rendered per month, you can chose which images you want to be done, for example only those visible at the moment. Also really helpful with SEO. You can name images, include your shopname...highly recommended!

ROTATION BOUTIQUE
Tyskland
Mer än 2 år användning av appen
22 april 2024

last year I subscribed to their most expensive plan because we have a lot of images in our store. BEWARE, it is NOT working!

You need to batch your images per 100 images per batch (in zip) for it to work, more than that, its not working. I worst part, I figured it out myself. I reached out to support then I was answered by the support named Channel asking me to send images. I sent and then after that, no reply at all, weeks have passed! so I figured out the way to make it work by myself. Poor customer support.

daintyduvet
USA
Mer än 2 år användning av appen
Hextom svarade 30 april 2024

Hi Daintyduvet,

We're sincerely sorry for the inconvenience you experienced with our app. We have reviewed your case and have taken steps to ensure that this doesn't happen again.

We have sent several emails to assist you with using our app, but unfortunately, we have not received any replies yet. Could you please check your inbox or spam folder and reply to our emails when you have time? We are here to help you further.

6 april 2024

I've integrated the Hextom: Bulk Image Edit & SEO app into our business operations and it has been a game changer. The user-friendly interface allows for easy navigation and quick start, even for those with no prior experience. Its bulk editing capabilities have drastically reduced the time spent on image modifications, freeing up resources for other business needs. Additionally, the SEO enhancements have noticeably boosted our product visibility online.

I highly recommend this app for any e-commerce store looking to streamline operations and enhance their digital presence efficiently. It's a robust tool that delivers independence and significant time savings.

J-M SUPPLIES
USA
Ungefär en månad användning av appen
8 februari 2024

This app saved me about 5000000000 hours of paying a virtual assistant to do tedious tasks. Amazing. The app developers also thought of some oddly useful stuff. I've had this app for a year or more and just noticed the feature where you can upload the same image to a large number of listings at once. So if you want to upload the same size chart to every shirt in your store and have that be the 3rd or last image or whatnot, you can do that very quickly.

The Bullish Store
USA
Ungefär ett år användning av appen
3 april 2024

This app used to work fine for me by resizing and also by adding watermarks to the images, however the watermark function is no longer working and the customer service experience is atrocious. They take their time responding to you and than give tyou the same generic responses with no help or solution to the problem. I would like a refund as the app watermark feature is not working for my site.

RevertMuslimahOnlineStore
Storbritannien
Mer än 2 år användning av appen

Om appen

Lansering

29 september 2016

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Skapad av Hextom

Om Hextom

4,9 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 9 år

Richmond Hill, ON, CA

Support

Skicka ett meddelande

help@hextom.com

Fler appar som den här

4,9 av 5 stjärnor 7007 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Smart SEO Booster + Bildoptimerare för att förbättra dina SEO-poäng
4,9 av 5 stjärnor 1366 recensioner totalt Gratis
Få SEO Image Optimizer & Förbättra webbplatsens hastighet & SEO med 1 klick.
4,9 av 5 stjärnor 75 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Allt-i-ett SEO-app med toppmoderna funktioner. Prova nu!
Built for Shopify

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar