Hextom: Bulk Product Edit

Hextom: Bulk Product Edit

Priser
Gratis abonnement tilgængeligt
Højdepunkter
Populær blandt virksomheder i USA
Brug direkte i Shopify-administratoren
Bedømmelse
4,8 (1.852)
Udvikler
Hextom

Bulk redigering af produkter, samlinger, kunder & Metafields. BFCM salg. Importer eksporter CSV filer.

Du bør aldrig manuelt redigere flere produkter, metafields eller andre data i din butik, fordi det er spild af tid, det kan introducere menneskelige fejl, og det er svært at vende tilbage. Lad bulk redigering være op til BPE. Det gør det hurtigt og præcist. Du kan redigere tusindvis af produktpriser i bulk med et par klik med vores avancerede filtreringssystem eller med vores fleksible CSV eksport import. Vores bulk redigeringsevne er ikke begrænset til produkter, den dækker metafields, kunder, ordrer og mere.

Du bør aldrig manuelt redigere flere produkter, metafields eller andre data i din butik, fordi det er spild af tid, det kan introducere menneskelige fejl, og det er svært at vende tilbage. Lad bulk redigering være op til BPE. Det gør det hurtigt og præcist. Du kan redigere tusindvis af produktpriser i bulk med et par klik med vores avancerede filtreringssystem eller med vores fleksible CSV eksport import. Vores bulk redigeringsevne er ikke begrænset til produkter, den dækker metafields, kunder, ordrer og mere. mere
  • Rediger præcist & hurtigt produkter og andre butiksdata i bulk med et par klik
  • Planlæg bulk redigering, CSV import eksport til salg, lager synkronisering, produkt lancering
  • Alle ændringer er sikkerhedskopieret, bulk redigeringer kan sikkert tilbageføres uden nedetid
  • Nem at bruge for folk med eller uden tekniske færdigheder
  • Ingen forpligtelse demo plan tilgængelig for at teste appen

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig
Højdepunkter
Populær blandt virksomheder i USA
Brug direkte i Shopify-administratoren

Lanceret

5. oktober 2015

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Priser

Demo Plan

Gratis

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 10 Produkter pr. opgave
  • Tilbagefør enhver produktredigering
  • Rediger alle produktdetaljer
  • 30 dages backup

Grundlæggende Plan

$9.99 om måneden

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 500 Produkter pr. opgave
  • Tilbagefør enhver produktredigering
  • Rediger alle produktdetaljer
  • 60 dages backup

Professionel Plan

$19.99 om måneden

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 5.000 Produkter pr. opgave
  • 10 aktive planlagte, daglige, & ugentlige opgaver
  • 90 dages backup

Avanceret Plan

$49.99 om måneden

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 50.000 Produkter pr. opgave
  • 100 aktive planlagte opgaver
  • 180 dages backup

Demo Plan

Gratis

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 10 Produkter pr. opgave
  • Tilbagefør enhver produktredigering
  • Rediger alle produktdetaljer
  • 30 dages backup

Grundlæggende Plan

$9.99 om måneden

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 500 Produkter pr. opgave
  • Tilbagefør enhver produktredigering
  • Rediger alle produktdetaljer
  • 60 dages backup

Professionel Plan

$19.99 om måneden

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 5.000 Produkter pr. opgave
  • 10 aktive planlagte, daglige, & ugentlige opgaver
  • 90 dages backup

Avanceret Plan

$49.99 om måneden

  • Ubegrænset bulk redigering & CSV import opgaver pr. måned
  • 50.000 Produkter pr. opgave
  • 100 aktive planlagte opgaver
  • 180 dages backup

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

Anmeldelser (1.852)

Samlet bedømmelse
4,8
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 89 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 7 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 3 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
8. april 2024

Very good app! I'm not going to say perfect because there is always some way for innovation, But you will almost always find a way to do what you need to do. Customer service is great too!

Too Twee
Libanon
Mere end et år bruger appen
27. marts 2024

The ability to make bulk edits with this app has greatly improved our workflow and productivity. Have not run into any issues with functionality and edits are done reliably and without errors. If an action is done by accident, it is easy to revert that action.

Only minor gripe is that some times starting a bulk edit can take a bit longer than we like, however with all the benefits this app has provided, it saves way more time than the edit queue times add.

Battle Garage Racing Service
USA
Cirka et år bruger appen
22. april 2024

Features are good but scammy and poor customer support.
Tried both Hextom Bulk Product Edit and Hextom Image Edit.

Why I said scammy? I downgraded plan and I was still being charged of the monthly fee. I contacted support for this. I was asked the exact date of downgrade. I look up to my emails and I just realized they dont send email confirmation of downgrade. Then they will keep charging you.

Re: Hextom Image Edit - last year I subscribed to their most expensive plan because we have a lot of images in our store. BEWARE, it is NOT working! You need to batch your images per 100 images per batch for it to work, more than that, its not working. I worst part, I figured it out myself. I reached out to support then I was answered by the support named Channel asking me to send images. I sent and then after that, no reply at all, weeks have passed! so I figured out the way to make it work by myself. Poor customer support.

daintyduvet
USA
Mere end 2 år bruger appen
Hextom svarede 30. april 2024

Hi Daintyduvet,

We're sincerely sorry for the inconvenience you experienced with our app. We have reviewed your case and have taken steps to ensure that this doesn't happen again.

We have sent several emails to assist you with using our app, but unfortunately, we have not received any replies yet. Could you please check your inbox or spam folder and reply to our emails when you have time? We are here to help you further.

23. april 2024

This App works as stated. It's the only way to go when you need to do bulk editing.. Fairly easy to use.. Thank you!!!

Banded Bracelets- Gebel Hibbs GbR.
Tyskland
Mere end 3 år bruger appen
6. juni 2024

Excellent App!
This app is an essential tool in managing numerous aspects of our store with over 10,000 skus, and we are continually discovering new ways to utilize it. From re-organizing collections to building promotional pricing, the App is quick, accurate and reliable. When we’ve had questions, customer service was quick to respond. Highly recommend!

Killington Sports
USA
12 måneder bruger appen

Support

Hextom kan besvare dine spørgsmål vedrørende Hextom: Bulk Product Edit.

Flere apps som denne

4,6 ud af 5 stjerner 178 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Real Time Lager Sync, Produkt Sync, Ordre Sync, & Udbetalinger
5,0 ud af 5 stjerner 468 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Masse-rediger produkter, opdater Google Shopping-felter og metafelter
4,9 ud af 5 stjerner 34 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Rediger tusindvis af produkter eller varianter i bulk på mindre tid

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage