Hextom: Bulk Product Edit

Hextom: Bulk Product Edit

Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (4,8)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum

Over deze app

Geïntroduceerd

5 oktober 2015

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Bulk bewerken van producten, collecties, klanten & metafields. BFCM-verkoop. Importeer Exporteer CSV-bestanden.

Je moet nooit handmatig meerdere producten, metafields of andere gegevens in je winkel bewerken, omdat het tijdverspilling is, het kan menselijke fouten introduceren, en het is moeilijk om terug te draaien. Laat bulk bewerken over aan BPE. Het doet het snel en nauwkeurig. Je kunt duizenden productprijzen in een paar klikken bulk bewerken met ons geavanceerde filtersysteem of met onze flexibele CSV-export import. Onze bulk bewerkingsmogelijkheid is niet beperkt tot producten, het omvat metafields, klanten, bestellingen en meer.

Je moet nooit handmatig meerdere producten, metafields of andere gegevens in je winkel bewerken, omdat het tijdverspilling is, het kan menselijke fouten introduceren, en het is moeilijk om terug te draaien. Laat bulk bewerken over aan BPE. Het doet het snel en nauwkeurig. Je kunt duizenden productprijzen in een paar klikken bulk bewerken met ons geavanceerde filtersysteem of met onze flexibele CSV-export import. Onze bulk bewerkingsmogelijkheid is niet beperkt tot producten, het omvat metafields, klanten, bestellingen en meer. meer
  • Nauwkeurig & snel bulk bewerken van producten en andere winkelgegevens met een paar klikken
  • Plan bulk bewerken, CSV import export voor verkoop, voorraadsynchronisatie, productlancering
  • Alle wijzigingen worden geback-upt, bulk bewerkingen kunnen veilig worden teruggedraaid zonder downtime
  • Gemakkelijk te gebruiken voor mensen met of zonder technische vaardigheden
  • Geen verplichte demo plan beschikbaar voor het testen van de app

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Demo Plan

Gratis

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 10 Producten per taak
  • Draai elke productbewerking terug
  • Bewerk alle productdetails
  • 30 dagen backup

Basis Plan

$9.99 /maand

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 500 Producten per taak
  • Draai elke productbewerking terug
  • Bewerk alle productdetails
  • 60 dagen backup

Professioneel Plan

$19.99 /maand

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 5.000 Producten per taak
  • 10 actieve geplande, dagelijkse, & wekelijkse taken
  • 90 dagen backup

Geavanceerd Plan

$49.99 /maand

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 50.000 Producten per taak
  • 100 actieve geplande taken
  • 180 dagen backup

Demo Plan

Gratis

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 10 Producten per taak
  • Draai elke productbewerking terug
  • Bewerk alle productdetails
  • 30 dagen backup

Basis Plan

$9.99 /maand

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 500 Producten per taak
  • Draai elke productbewerking terug
  • Bewerk alle productdetails
  • 60 dagen backup

Professioneel Plan

$19.99 /maand

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 5.000 Producten per taak
  • 10 actieve geplande, dagelijkse, & wekelijkse taken
  • 90 dagen backup

Geavanceerd Plan

$49.99 /maand

  • Onbeperkte bulk bewerken & CSV import taken per maand
  • 50.000 Producten per taak
  • 100 actieve geplande taken
  • 180 dagen backup

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

1.844 recensies

Algemene beoordeling
4,8
Cijfers per recensieniveau
  • 89% recensies zijn 5 sterren
  • 7% recensies zijn 4 sterren
  • 1% recensies zijn 3 sterren
  • 1% recensies zijn 2 sterren
  • 2% recensies zijn 1 sterren
8 april 2024

Very good app! I'm not going to say perfect because there is always some way for innovation, But you will almost always find a way to do what you need to do. Customer service is great too!

Too Twee
Libanon
Meer dan een jaar gebruiken de app
27 maart 2024

The ability to make bulk edits with this app has greatly improved our workflow and productivity. Have not run into any issues with functionality and edits are done reliably and without errors. If an action is done by accident, it is easy to revert that action.

Only minor gripe is that some times starting a bulk edit can take a bit longer than we like, however with all the benefits this app has provided, it saves way more time than the edit queue times add.

Battle Garage Racing Service
Verenigde Staten
Ongeveer een jaar gebruiken de app
22 april 2024

Features are good but scammy and poor customer support.
Tried both Hextom Bulk Product Edit and Hextom Image Edit.

Why I said scammy? I downgraded plan and I was still being charged of the monthly fee. I contacted support for this. I was asked the exact date of downgrade. I look up to my emails and I just realized they dont send email confirmation of downgrade. Then they will keep charging you.

Re: Hextom Image Edit - last year I subscribed to their most expensive plan because we have a lot of images in our store. BEWARE, it is NOT working! You need to batch your images per 100 images per batch for it to work, more than that, its not working. I worst part, I figured it out myself. I reached out to support then I was answered by the support named Channel asking me to send images. I sent and then after that, no reply at all, weeks have passed! so I figured out the way to make it work by myself. Poor customer support.

daintyduvet
Verenigde Staten
Meer dan 2 jaar gebruiken de app
Hextom heeft geantwoord 30 april 2024

Hi Daintyduvet,

We're sincerely sorry for the inconvenience you experienced with our app. We have reviewed your case and have taken steps to ensure that this doesn't happen again.

We have sent several emails to assist you with using our app, but unfortunately, we have not received any replies yet. Could you please check your inbox or spam folder and reply to our emails when you have time? We are here to help you further.

23 april 2024

This App works as stated. It's the only way to go when you need to do bulk editing.. Fairly easy to use.. Thank you!!!

Banded Bracelets- Gebel Hibbs GbR.
Duitsland
Meer dan 3 jaar gebruiken de app
20 februari 2024

Super easy to use to export and import any fields. Also has a revert feature, that can undo any actions right away, very nice to do that when you make big imports that affect many SKUs

City Threads USA
Verenigde Staten
Meer dan 2 jaar gebruiken de app

Over deze app

Geïntroduceerd

5 oktober 2015

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Gemaakt door Hextom

Over Hextom

Gemiddelde score: 4,9

9 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

Richmond Hill, ON, CA

Ondersteuning

Stuur een bericht

help@hextom.com

Meer apps zoals deze

4,6 van 5 sterren 177 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Real Time Voorraad Sync, Product Sync, Order Sync, & Uitbetalingen
5,0 van 5 sterren 466 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Bulk producten bewerken, Google Shopping velden & metafields bijwerken
4,9 van 5 sterren 33 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Bewerk in minder tijd duizenden producten of varianten in bulk

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis