Bundlon: Volume discounts

Bundlon: Volume discounts

Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (3,6)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum
  • Werkt met de nieuwste thema's

Over deze app

Geïntroduceerd

4 mei 2023

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Checkout

Verhoog de verkoop met geavanceerde volumekortingen!

Bundlon is ontworpen om uw bestelwaarde te verbeteren door schaarse hoeveelheidskortingen aan te bieden. Het genereert zijn unieke automatische kortingen, zodat er geen interferentie is met uw productvarianten of kortingscodes.

Bundlon is ontworpen om uw bestelwaarde te verbeteren door schaarse hoeveelheidskortingen aan te bieden. Het genereert zijn unieke automatische kortingen, zodat er geen interferentie is met uw productvarianten of kortingscodes. meer
  • Aftelklok: Creëer een schaarste-effect om de verkoop te verbeteren
  • Onbeperkte ontwerpen: Creëer hoeveelheidskortingen met onbeperkte aanpassingsopties
  • Meerdere kortingen: Pas verschillende automatische volumekortingen toe in dezelfde winkelwagen
  • Snelle variantselectie: Voeg meerdere productvarianten toe aan een bundel met 1 klik
  • Real-time tracking: Monitor de prestaties van volumekortingen in real-time

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

STARTER

Gratis

  • 1 aanbieding
  • 1 product
  • 1 lay-out type
  • Tot $100 omzet gemaakt met app
  • Live chat ondersteuning

PRO

$9.99 /maand

  • Meerdere aanbiedingen
  • Alle producten & collecties
  • Meerdere lay-outs
  • Geen limiet op omzet & geen verborgen kosten
  • Live chat ondersteuning
  • Aftelklok
  • Analyse

STARTER

Gratis

  • 1 aanbieding
  • 1 product
  • 1 lay-out type
  • Tot $100 omzet gemaakt met app
  • Live chat ondersteuning

PRO

$9.99 /maand

  • Meerdere aanbiedingen
  • Alle producten & collecties
  • Meerdere lay-outs
  • Geen limiet op omzet & geen verborgen kosten
  • Live chat ondersteuning
  • Aftelklok
  • Analyse

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

8 recensies

Algemene beoordeling
3,6
Cijfers per recensieniveau
  • 63% recensies zijn 5 sterren
  • 13% recensies zijn 4 sterren
  • 0% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 25% recensies zijn 1 sterren
5 april 2024

The bundle seemed to work fine for the first couple of months after that it was automatically disabled from the website, then the prices it showed were same for all the products. Reached out to the team as well and no response, had to redo the offer and the issue still remained.

Gladful
India
2 maanden gebruiken de app
Kolio heeft geantwoord 6 april 2024

This is one of our old good customers, we feel sad to hear that they are unhappy with our solution. We did implement a major update and email all of our customers to follow specific instructions. Apparently this customer didn't get our email.. Looking forward to solve it in case they are open about it... And also offer refund for the days when the app was disabled for them.

24 januari 2024

Hi, the app is perfect but I tried contacting support but no answers :( ???

Namaj™
Verenigd Koninkrijk
2 maanden gebruiken de app
Kolio heeft geantwoord 31 januari 2024

Hi, thanks for the transparency and sorry for this experience, we didn't get your inquiry. Please send us a message via contact form on our website.

17 december 2023

No tech support after multiple attempts to contact. Total waste of time

Pillow World
Verenigd Koninkrijk
6 dagen gebruiken de app
Kolio heeft geantwoord 24 december 2023

Sorry to hear that you didn't get our messages. We replied to you in same day but for some reason you didn't saw it. We also contacted you after this review several times but you don't answer. Please check your spam folder.

4 september 2023

It was the best possible decision to choose this application. Traffic has increased tremendously.
The team is excellent and helpful. I will be using it in many of my other stores

Xbolt.sk
Bulgarije
Ongeveer 2 maanden gebruiken de app
28 juli 2023

Top App, the owner even accepts ideas from users and includes them in 1 - 3 days! incredible!! Just download this app and use it for the volume discounts... This features are free, all other apps want money for it :)

Ultra Tasse
Duitsland
17 dagen gebruiken de app
Kolio heeft geantwoord 15 augustus 2023

Thank you for the kind words. You have helped us find bugs in Bundlon and suggest new features. We are glad to have you as a customer.

Over deze app

Geïntroduceerd

4 mei 2023

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Checkout

Gemaakt door Kolio

Over Kolio

Gemiddelde score: 3,6

1 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

36 LEWIS AVE, SOUTH SAN FRANCISCO, CA, 94080-1736, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

help@kolio.io

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

4,9 van 5 sterren 816 recensies in totaal Gratis proefperiode van 14 dagen
Verhoog uw verkoop met BOGO, productbundels of volumekorting
Built for Shopify
4,9 van 5 sterren 391 recensies in totaal Gratis
Verhoog de verkoop met volumekortingen, bundels, FBT en BOGO deals
3,9 van 5 sterren 20 recensies in totaal Gratis proefperiode van 14 dagen
Volumekortingen, Eenvoudige installatie, Aanpasbaar, Ondersteunt startpagina

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis