fastshop: Optimize All Media!
- Ценообразуване
-
Наличен е безплатен план
- Оценка
- 1,5 (9)
- Разработчик
- Videomagic
Галерия с представителни изображения
Постигнете светкавично бързо време за зареждане на магазина и увеличете процента на реализация!
Fastshop осигурява несравнимо ускорение на Вашия онлайн магазин, като предоставя по-бързо време за зареждане, което може експоненциално да увеличи процента Ви на реализация. Fastshop използва своята патентована ML/AI технология, за да оптимизира изображенията и видеоклиповете във Вашия магазин без забележима загуба на качество. Нашето приложение е лесен за използване софтуер, който постоянно ще наблюдава Вашия уебсайт и ще оптимизира изображенията и видеоклиповете Ви, докато променяте или добавяте нови продукти. Седмичните отчети Ви държат в течение.
- Готово за използване решение за оптимизиране на скоростта на уебсайта
- Автоматично открива и оптимизира всички нови медии на Вашия уебсайт
- Изчистено и интуитивно табло за управление, за да виждате всички свои показатели, плюс седмични отчети
Съдържа автоматично преведен текст
Езици
Английски
Това приложение не е преведено на български
Категории
Ценообразуване
Изберете плана, който е най-подходящ за Вашия бизнес.
Безплатен
Безплатно
Функции
- Само изображения на продукти
- 50 изображения на месец
- Автоматизирано оптимизиране на нови изображения
- 30-дневно архивиране
- Възстановяване на оригинала
Pro
$25 / месец
или $240/година и спестявате 20%
Функции
- Само медии на продукти
- Неограничен брой изображения
- Неограничен брой видеоклипове
- Автоматизирано оптимизиране на нови медии
- 30-дневно архивиране
- Възстановяване на оригинала
Съдържа автоматично преведен текст
Всички такси се фактурират в USD. Периодичните такси и таксите, базирани на потребление, се фактурират на всеки 30 дни. Вижте всички опции за ценообразуване
Отзиви (9)
I uninstalled the app inside Admin and Shopify Support said I did the right steps. But the app keeps the billing going and Shopify couldn't correct it. 'The store will be frozen' because this.
Free Trial only increased my store speed by 1 point. Unfortunately, this did not build enough confidence for me to want to invest in the paid version.
Hi Adam,
Thank you for your review. As you would have seen, the free plan can only optimize upto 50 assets, if the number of assets are more, then you would need to full plan. Please do see if the image sizes have been optimized as promised.
We would love for you to reconsider your review as we dont believe it reflects the value our app provides.
We have installed you app, got paid version but still no media optimisation. We have installed it in our store as there are lots of heavy images used, but for couple of days it shows improvement and than get back the same speed look like not effect. Please check or stop fooling people
Thank you for writing to us. We checked our systems to understand what's going on with your account. Our app is ML/AI based so it learns as it optimizes your store. The more data it cycles through, the better it gets at optimizing for your specific requirements. You have used our app for two days, and that is sadly not enough time to judge the performance of an app like fastshop. If you are willing to give us a chance, we're happy to have our team of engineers specifically monitor your store and identify how our app can best benefit the user experience of your store. Please write to us at plugin@crunchmediaworks.com and we will be happy to work with you.
Поддръжка
Поддръжката за приложението се осигурява от Videomagic.
Ресурси
Разработчик
Стартирано
16 декември 2021 г.
Още подобни приложения
Отговаря на най-високите ни стандарти за ефективност, дизайн и интеграция. Научете повечеОтваря се в нов прозорец
Отговаря на най-високите ни стандарти за ефективност, дизайн и интеграция. Научете повечеОтваря се в нов прозорец
Отговаря на най-високите ни стандарти за ефективност, дизайн и интеграция. Научете повечеОтваря се в нов прозорец