fastshop: Optimize All Media!
- Cijene
-
Dostupan je besplatan plan
- Ocjena
- 1,5 (9)
- Programer
- Videomagic
Galerija istaknutih slika
Ostvarite munjevito brzo učitavanje trgovine i povećajte stope konverzije!
Fastshop vašoj internetskoj trgovini pruža neusporedivo ubrzanje te osigurava brže vrijeme učitavanja koje može eksponencijalno povećati stope konverzije. Fastshop upotrebljava patentiranu ML/AI tehnologiju za optimizaciju slika i videozapisa u trgovini bez primjetnog gubitka kvalitete. Naša aplikacija jednostavan je „plug and play” softver koji će neprestano pratiti vaše web-mjesto te optimizirati slike i videozapise pri izmjeni ili dodavanju novih proizvoda. Zahvaljujući tjednim izvješćima uvijek ste u toku.
- „Plug and play” rješenje za optimizaciju brzine web-mjesta
- Automatsko otkrivanje i optimizacija svih novih medijskih zapisa na web-mjestu
- Pregledna i intuitivna nadzorna ploča za prikaz svih mjernih podataka te tjedna izvješća
Sadrži automatski prevedeni tekst
Jezici
engleski
Ova aplikacija nije prevedena na hrvatski
Kategorije
Cijene
Odaberite plan koji najbolje odgovara vašem poslovanju.
Besplatno
Besplatno
Značajke
- Samo slike proizvoda
- 50 slika mjesečno
- Automatska optimizacija novih slika
- 30-dnevna sigurnosna kopija
- Vraćanje na izvornik
Pro
$25 / mj.
ili $240/god. i uštedite 20 %
Značajke
- Samo medijski zapisi proizvoda
- Neograničen broj slika
- Neograničen broj videozapisa
- Automatska optimizacija novih medijskih zapisa
- 30-dnevna sigurnosna kopija
- Vraćanje na izvornik
Sadrži automatski prevedeni tekst
Sve naknade naplaćuju se u valuti USD. Ponavljajuće naknade i naknade po upotrebi naplaćuju se svakih 30 dana. Pogledajte sve opcije cijena
Recenzije (9)
I uninstalled the app inside Admin and Shopify Support said I did the right steps. But the app keeps the billing going and Shopify couldn't correct it. 'The store will be frozen' because this.
Free Trial only increased my store speed by 1 point. Unfortunately, this did not build enough confidence for me to want to invest in the paid version.
Hi Adam,
Thank you for your review. As you would have seen, the free plan can only optimize upto 50 assets, if the number of assets are more, then you would need to full plan. Please do see if the image sizes have been optimized as promised.
We would love for you to reconsider your review as we dont believe it reflects the value our app provides.
We have installed you app, got paid version but still no media optimisation. We have installed it in our store as there are lots of heavy images used, but for couple of days it shows improvement and than get back the same speed look like not effect. Please check or stop fooling people
Thank you for writing to us. We checked our systems to understand what's going on with your account. Our app is ML/AI based so it learns as it optimizes your store. The more data it cycles through, the better it gets at optimizing for your specific requirements. You have used our app for two days, and that is sadly not enough time to judge the performance of an app like fastshop. If you are willing to give us a chance, we're happy to have our team of engineers specifically monitor your store and identify how our app can best benefit the user experience of your store. Please write to us at plugin@crunchmediaworks.com and we will be happy to work with you.
Podrška
Podršku za aplikaciju pruža Videomagic.
Resursi
Ovaj razvojni programer ne nudi izravnu podršku na jeziku: Hrvatski.
Programer
Pokrenuto
16. prosinac 2021.
Još ovakvih aplikacija
Zadovoljava naše najviše standarde za učinkovitost, dizajn i integraciju. Saznajte višeOtvara se u novom prozoru
Zadovoljava naše najviše standarde za učinkovitost, dizajn i integraciju. Saznajte višeOtvara se u novom prozoru
Zadovoljava naše najviše standarde za učinkovitost, dizajn i integraciju. Saznajte višeOtvara se u novom prozoru