fastshop: Optimize All Media!
- Penetapan harga
-
Pelan percuma tersedia
- Rating
- 1.5 (9)
- Pembangun
- Videomagic
Galeri imej pilihan
Dapatkan masa muatan kedai yang sangat pantas dan tingkatkan kadar penukaran!
Fastshop memberikan pecutan tiada tandingan pada kedai dalam talian anda dengan memberikan masa muatan yang lebih pantas yang boleh meningkatkan kadar penukaran anda secara eksponen. Fastshop memanfaatkan teknologi ML/AI dipatenkannya untuk mengoptimumkan imej dan video kedai anda tanpa sebarang penurunan kualiti yang ketara. Aplikasi kami ialah perisian pasang dan pakai (plug and play) yang ringkas. Aplikasi ini akan memantau tapak web anda secara berterusan dan mengoptimumkan imej serta video anda apabila anda menukar atau menambahkan lebih banyak produk. Laporan mingguan memastikan anda sentiasa maklum.
- Penyelesaian Pasang dan Pakai untuk pengoptimuman kelajuan tapak web
- Mengesan dan mengoptimumkan semua media baharu pada tapak web anda secara automatik
- Papan pemuka yang kemas dan intuitif untuk melihat semua metrik anda, berserta laporan mingguan
Mengandungi teks yang diterjemahkan secara automatik
Bahasa
Inggeris
Aplikasi ini tidak diterjemahkan ke dalam Melayu
Kategori
Penetapan harga
Pilih pelan yang paling sesuai untuk perniagaan anda.
Percuma
Percuma
Ciri-ciri
- Imej produk sahaja
- 50 imej sebulan
- Pengoptimuman imej baharu secara automatik
- Sandaran 30 hari
- Pulihkan kepada asal
Pro
$25 / bulan
atau $240/tahun dan jimat 20%
Ciri-ciri
- Media produk sahaja
- Imej tanpa had
- Video tanpa had
- Pengoptimuman media baharu secara automatik
- Sandaran 30 hari
- Pulihkan kepada asal
Mengandungi teks yang diterjemahkan secara automatik
Semua caj dibilkan dalam USD. Caj berulang dan berteraskan penggunaan dibilkan setiap 30 hari. Lihat semua pilihan penetapan harga
Ulasan (9)
I uninstalled the app inside Admin and Shopify Support said I did the right steps. But the app keeps the billing going and Shopify couldn't correct it. 'The store will be frozen' because this.
Free Trial only increased my store speed by 1 point. Unfortunately, this did not build enough confidence for me to want to invest in the paid version.
Hi Adam,
Thank you for your review. As you would have seen, the free plan can only optimize upto 50 assets, if the number of assets are more, then you would need to full plan. Please do see if the image sizes have been optimized as promised.
We would love for you to reconsider your review as we dont believe it reflects the value our app provides.
We have installed you app, got paid version but still no media optimisation. We have installed it in our store as there are lots of heavy images used, but for couple of days it shows improvement and than get back the same speed look like not effect. Please check or stop fooling people
Thank you for writing to us. We checked our systems to understand what's going on with your account. Our app is ML/AI based so it learns as it optimizes your store. The more data it cycles through, the better it gets at optimizing for your specific requirements. You have used our app for two days, and that is sadly not enough time to judge the performance of an app like fastshop. If you are willing to give us a chance, we're happy to have our team of engineers specifically monitor your store and identify how our app can best benefit the user experience of your store. Please write to us at plugin@crunchmediaworks.com and we will be happy to work with you.
Sokongan
Sokongan aplikasi disediakan oleh Videomagic.
Sumber
Pembangun
Dilancarkan
16 Disember 2021
Lebih banyak aplikasi seperti ini
Memenuhi standard tertinggi kami bagi prestasi, reka bentuk dan penyepaduan. Ketahui lebih lanjutDibuka dalam tetingkap baharu
Memenuhi standard tertinggi kami bagi prestasi, reka bentuk dan penyepaduan. Ketahui lebih lanjutDibuka dalam tetingkap baharu
Memenuhi standard tertinggi kami bagi prestasi, reka bentuk dan penyepaduan. Ketahui lebih lanjutDibuka dalam tetingkap baharu