fastshop: Optimize All Media!
- Določanje cen
-
Na voljo brezplačen paket
- Ocena
- 1,5 (9)
- Razvijalec
- Videomagic
Galerija izpostavljenih slik
Zagotovite si izjemno hitre čase nalaganja trgovine in povečajte stopnje konverzije!
Fastshop zagotavlja izjemno pospešitev vaše spletne trgovine in omogoča hitrejše čase nalaganja, kar lahko eksponentno poveča vaše stopnje konverzije. Fastshop za optimizacijo slik in videoposnetkov vaše trgovine brez opazne izgube kakovosti uporablja patentirano tehnologijo strojnega učenja in umetne inteligence (ML/AI). Naša aplikacija je preprosta programska oprema »plug and play«, ki nenehno spremlja vaše spletno mesto in optimizira slike in videoposnetke ob spreminjanju ali dodajanju novih izdelkov. S tedenskimi poročili boste vedno na tekočem.
- Rešitev »plug and play« za optimizacijo hitrosti spletnega mesta
- Samodejno zazna in optimizira vso novo predstavnost na vašem spletnem mestu
- Pregledna in intuitivna nadzorna plošča za ogled vseh vaših meritev ter tedenska poročila
Vsebuje samodejno prevedeno besedilo
Jeziki
Angleščina
Ta aplikacija ni prevedena v jezik: slovenščina
Kategorije
Določanje cen
Izberite paket, ki najbolj ustreza vašemu podjetju.
Brezplačno
Brezplačno
Funkcije
- Samo slike izdelkov
- 50 slik na mesec
- Avtomatizirana optimizacija novih slik
- 30-dnevna varnostna kopija
- Obnovitev v izvirno stanje
Pro
$25 /mesec
ali $240/leto s prihrankom 20 %
Funkcije
- Samo predstavnost izdelkov
- Neomejeno število slik
- Neomejeno število videoposnetkov
- Avtomatizirana optimizacija nove predstavnosti
- 30-dnevna varnostna kopija
- Obnovitev v izvirno stanje
Vsebuje samodejno prevedeno besedilo
Vse bremenitve se zaračunajo v tej valuti: USD. Ponavljajoče bremenitve in bremenitve glede na uporabo se zaračunajo vsakih 30 dni. Oglejte si vse možnosti določanja cen
Mnenja (9)
I uninstalled the app inside Admin and Shopify Support said I did the right steps. But the app keeps the billing going and Shopify couldn't correct it. 'The store will be frozen' because this.
Free Trial only increased my store speed by 1 point. Unfortunately, this did not build enough confidence for me to want to invest in the paid version.
Hi Adam,
Thank you for your review. As you would have seen, the free plan can only optimize upto 50 assets, if the number of assets are more, then you would need to full plan. Please do see if the image sizes have been optimized as promised.
We would love for you to reconsider your review as we dont believe it reflects the value our app provides.
We have installed you app, got paid version but still no media optimisation. We have installed it in our store as there are lots of heavy images used, but for couple of days it shows improvement and than get back the same speed look like not effect. Please check or stop fooling people
Thank you for writing to us. We checked our systems to understand what's going on with your account. Our app is ML/AI based so it learns as it optimizes your store. The more data it cycles through, the better it gets at optimizing for your specific requirements. You have used our app for two days, and that is sadly not enough time to judge the performance of an app like fastshop. If you are willing to give us a chance, we're happy to have our team of engineers specifically monitor your store and identify how our app can best benefit the user experience of your store. Please write to us at plugin@crunchmediaworks.com and we will be happy to work with you.
Podpora
Podporo za aplikacijo zagotavlja Videomagic.
Viri
Razvijalec ne ponuja neposredne podpore v jeziku: Slovenščina.
Razvijalec
Izdano
16. december 2021
Več podobnih aplikacij
Izpolnjuje naše najvišje standarde glede zmogljivosti, zasnove in integracije. Več informacijOdpre se v novem oknu
Izpolnjuje naše najvišje standarde glede zmogljivosti, zasnove in integracije. Več informacijOdpre se v novem oknu
Izpolnjuje naše najvišje standarde glede zmogljivosti, zasnove in integracije. Več informacijOdpre se v novem oknu