Editify ‑ Order Editor

Editify ‑ Order Editor

Built for Shopify
Från  $9.99/månad. Prova gratis i 3 dagar.
Betyg (4,1)
Recensioner
Utvecklare

Höjdpunkter

Uppfyller Shopifys högsta kvalitetsstandarder när det gäller hastighet, enkelhet och värde för handlaren

Skapad för ditt företag
  • Använd direkt i Shopify-admin

Om appen

Lansering

6 februari 2023

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Redigera enkelt beställningar, låt kunden redigera beställning och effektivisera dina butiksoperationer.

Introducerar en app som ger dig kraften att enkelt redigera beställningsdatum! Säg adjö till manuella uppdateringar och hej till mer tid till att växa ditt företag. Med denna app kan du nu enkelt ändra beställningsdatumet för vilken beställning som helst i din butik, vilket säkerställer att dina poster är korrekta och aktuella. med vår nya kundportal kan kunder ändra sina beställningar. Handlare kan växla denna funktion för ökad flexibilitet.

Introducerar en app som ger dig kraften att enkelt redigera beställningsdatum! Säg adjö till manuella uppdateringar och hej till mer tid till att växa ditt företag. Med denna app kan du nu enkelt ändra beställningsdatumet för vilken beställning som helst i din butik, vilket säkerställer att dina poster är korrekta och aktuella. med vår nya kundportal kan kunder ändra sina beställningar. Handlare kan växla denna funktion för ökad flexibilitet. mer
  • Redigera Beställning
  • Sök Beställningar
  • Bakdatera Beställningar
  • Kundportal
  • Redigera Fraktkostnad & Fakturaadress

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Priser

Prova gratis i 3 dagar

Start

$9.99/månad

  • Bakdatera Beställningar
  • Redigera Fraktkostnad
  • Redigera Fakturaadress
  • Skicka Faktura
  • Exakt Shopify Analys
  • Finansiell Rapportering
  • Support

Pro

$29.99/månad

  • Allt i Basic
  • Prioriterad Support
  • Kundportal

Start

$9.99/månad

  • Bakdatera Beställningar
  • Redigera Fraktkostnad
  • Redigera Fakturaadress
  • Skicka Faktura
  • Exakt Shopify Analys
  • Finansiell Rapportering
  • Support

Pro

$29.99/månad

  • Allt i Basic
  • Prioriterad Support
  • Kundportal

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag.

21 recensioner

Helhetsomdöme
4,1
Antal per omdömesnivå
  • 62 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 19 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 5 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 5 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 10 % av omdömena har 1 stjärnor
8 februari 2024

Very useful app. I use square for in person sales and sometimes the dates are off upon import. This app helps me keep customer order records accurate by being able to backdate an order. Very helpful!

The Crowned Beauty Co.
USA
7 månader användning av appen
28 mars 2024

I am unable to backdate my orders and I am unable to edit my billing address! I saw that a purchase of the more expensive plan is required to actually see any backdate orders.

spaspecialized
Malaysia
20 dagar användning av appen
Redigerat 23 februari 2024

Works exactly as advertised. Easy to use and doesn't require a separate app to open.

UPDATE - I couldn't backdate orders without selecting a plan. At the time, I assumed that this was just part of the process and I'd get billed after the 3-day trial. Well, the next morning, I had a bill for $4.99, so there is no 3-day trial. I've requested a refund. I'll update this review if they refund my money.

UPDATE #2 - Editify explained why I was charged and it seems to be a mistake on my part. Without a problem, Editify refunded my money. The app worked as I needed, so I changed my review to 4 stars.

SAFE Firearm Sales, LLC
USA
7 dagar användning av appen
Shopvana svarade 16 februari 2024

Hi, Thanks for your review. I'll explain what happened. The reason you were billed the next day is that you canceled the subscription with the free trial and then activated it again thus nulling the free trial. The refund was invoiced yesterday, it usually takes a couple of days to hit your account as they are managed by Shopify. Also sent you an email with the refunded invoice. We apologize for any inconvenience

18 januari 2024

Lets you backdate orders....Although Looks like it does not support Invoicing to the backdated orders. So not much use.

Misal
Indien
Ungefär 2 månader användning av appen
Shopvana svarade 19 januari 2024

Hi Misal, Thanks for using our app. We do offer to send invoices to customers with backdated orders in our pro plan. Let us know if you need any help setting it up and we would be happy to help you.

19 februari 2024

Leaving a review to get my one month free... haven't been able to use the app yet... installed to explore the 3 day free trial but keep hitting pay walls asking me to look at the pricing plans. Maybe this is the key to unlock my trial?

DNAVibe
USA
Ungefär 17 timmar användning av appen

Om appen

Lansering

6 februari 2023

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Skapad av Shopvana

Om Shopvana

4,3 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 1 år

Delhi, DL, IN

Support

Skicka ett meddelande

contact@shopvana.io

Fler appar som den här

3,9 av 5 stjärnor 15 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Sammanfoga & kombinera beställningar för att spara på fraktkostnader
4,5 av 5 stjärnor 295 recensioner totalt Prova gratis i 14 dagar
Redigera alla orderdetaljer eller låt kunder redigera sina beställningar
3,0 av 5 stjärnor 2 recensioner totalt Gratis
Empreender Bulk Cancel avbryter automatiskt obetalda beställningar

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar