Calificación general
5
Recuentos por nivel de calificación
  • El 100% de las calificaciones son de 5 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 4 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 3 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 2 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 1 estrellas
10 de enero de 2024

Super geholpen, heel erg blij met Combidesk!!

KoperenKranen
Países Bajos
3 meses usando la aplicación
Fecha de modificación: 13 de enero de 2022

App werkt zoals het hoort en de support is geweldig! Als het je niet lukt om het te installeren, mail dan even naar de helpdesk :-)

Autoradioplaza
Países Bajos
2 meses usando la aplicación
16 de marzo de 2022

Tim heeft super geholpen met het installeren van de app en helpen denken over de beste oplossingen.
App werkt goed voor financiële verwerking van Shopify verkopen.
Ik kijk uit naar verdere ontwikkelingen om ook aflettering van betalingen en voorraad verwerking mogelijk te maken.
Ik zou de app zeker aanraden, keep up the good work!

Pinkyrose
Países Bajos
Alrededor de 2 meses usando la aplicación
28 de junio de 2022

Handige app en goede service bij het installeren! Werkt ideaal samen met Shopify en Exact veel mogelijkheden om de oplossing helemaal op maat te maken.

Compendium Geneeskunde
Países Bajos
Alrededor de 1 mes usando la aplicación
Combidesk respondió 5 de septiembre de 2022

Hoi 👋
Bedankt voor je fijne review. Heel veel succes met je webshop!

5 de septiembre de 2022

I use this app for my shopify store. It does everything very well. And the personal support you get when it's not working, its perfect. They also made a custom setting for me and it was done in just a couple of days. Very great app with helpful people behind it.

Roadr
Países Bajos
Alrededor de 1 mes usando la aplicación
Combidesk respondió 5 de septiembre de 2022

Hi Hessel, thanks for this positive review. It was a pleasure helping you.
Best of luck selling on Shopify!

27 de septiembre de 2022

Excellent service by Tim. When you have a problem he takes it seriously and is solving your problem.

Agrifield.nl
Países Bajos
28 días usando la aplicación
13 de julio de 2023

Ik ben blij met de Exact Online boekhouding. Voor al mijn vragen kon ik goed terecht bij Tim van Combidesk die mij met mijn issues heel goed heeft geholpen! Super!

prescription-professional.nl
Países Bajos
16 días usando la aplicación
6 de diciembre de 2021

ik had wat problemen met de installatie. de medewerkers van Shopify hebben ons op perfecte wijze door het programma geholpen zodat we nu zorgeloos onze verkopen in exact kunnen verwerken.
ed

The Fitness Candy Company
Países Bajos
5 días usando la aplicación
Combidesk respondió 6 de diciembre de 2021

Hoi Ed, bedankt voor je fijne review. We helpen graag :)
Groet, Team Combidesk