ExpertRec Smart Search Bar

ExpertRec Smart Search Bar

Gratisplan tillgänglig. Prova gratis i 14 dagar.
Betyg (4,4)
Recensioner
Utvecklare

Om appen

Lansering

23 januari 2020

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Öka dina försäljningar och konverteringar med en smart sökfält, produktfilter och samlingfilter

Höj din butiks sök- och upptäcktsupplevelse med ExpertRec Smart Search Bar. Filtrera enkelt produkter efter pris, tillgänglighet, samlingar, taggar, leverantörer, märken, färg, storlek och metafält. Vi driver också samlingssidor, sortering av samlingar och samlingfilter. Vår app ger omedelbara förslag, stavningskontroll, autokomplettering och snabba, korrekta resultat, medan högt anpassningsbara sökresultat inkluderar synonymer och förstärkta fält. Främja automatiskt bästsäljare med hjälp av varumärkesförvaltning.

Höj din butiks sök- och upptäcktsupplevelse med ExpertRec Smart Search Bar. Filtrera enkelt produkter efter pris, tillgänglighet, samlingar, taggar, leverantörer, märken, färg, storlek och metafält. Vi driver också samlingssidor, sortering av samlingar och samlingfilter. Vår app ger omedelbara förslag, stavningskontroll, autokomplettering och snabba, korrekta resultat, medan högt anpassningsbara sökresultat inkluderar synonymer och förstärkta fält. Främja automatiskt bästsäljare med hjälp av varumärkesförvaltning. mer
  • Avancerad sökning och upptäckt med omedelbara förslag, autokomplettering, stavningskontroll
  • Omedelbar sökning med navigering, populära frågor & dynamisk rankningskontroll
  • Smart produktfilter & sökning: obegränsade sökfilter, samlingfilter
  • Fulltextsökning, röstökning, synonymer, variantstöd, sökomdirigering
  • Varumärkesförvaltning, AI-funktioner - semantisk sökning, personalisering, klickbaserad rankning

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Priser

Prova gratis i 14 dagar

GRATIS

Gratis att installera

Upp till 50 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Uppgradera för support

BAS

$9/månad

Upp till 500 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Grundläggande support

STANDARD

$25/månad

Upp till 2 500 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Standard support

PREMIUM

$49/månad

Upp till 7 500 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Prioriterad support

GRATIS

Gratis att installera

Upp till 50 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Uppgradera för support

BAS

$9/månad

Upp till 500 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Grundläggande support

STANDARD

$25/månad

Upp till 2 500 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Standard support

PREMIUM

$49/månad

Upp till 7 500 produkter. Klicka på länken "Se alla prissättningsalternativ" nedan för att visa ytterligare prissättningsalternativ.

  • Obegränsade sökfrågor
  • Obegränsade sökfilter
  • Omedelbara förslag
  • Stavningskontroll
  • Rankningskontroll
  • Synonymer
  • Varumärkesförvaltning
  • Prioriterad support

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag. Se alla prisalternativ

22 recensioner

Helhetsomdöme
4,4
Antal per omdömesnivå
  • 86 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 9 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 5 % av omdömena har 1 stjärnor
4 oktober 2023

This is an outstanding search engine and the best I have seen for an online presence in Shopify. Works extremely well for all devices and is very clever in the way it interacts with the Shopify experience. I would highly recommend it for storefronts of any size. With over 4000 products it is critical that we have a search engine that is quick, agile and responsive. A must have.

Electroflash
Nya Zeeland
2 månader användning av appen
Expertrec svarade 5 oktober 2023

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you're finding our search app outstanding and that it's enhancing your Shopify online presence. Your recommendation means a lot to us. If you ever need any assistance or have further feedback, please don't hesitate to reach out.

Redigerat 28 mars 2023

This is an update to a previous comment where I commented that this company has increased their rates BRUTALLY from paying 9 dollars to almost 200 dollars to receive the same service. I was able to realize this because we are doing a store migration and when installing the application in the new store and we appeared the current rates of $ 9 to 500 products and although it seems somewhat disproportionate .... there is freedom.

We like the search engine, but we don't like the way they have managed this update of rates from one day to another. They have solved it respecting the price we had before in the new store that we are migrating. Thank you for that.

We do not know if this option to MIGRATE from an old store to the new rate and pay 9 dollars for it has been only for us or it is an option that will be installed in general so that all those stores that have the same problem and need to migrate .... can continue to keep the old rate. I guess they will clarify it here.

Finally, we give you 4 stars for the subtraction that this event has fortunately already solved.

Thank you.

The Lord of The Magic
Spanien
2 månader användning av appen
Expertrec svarade 22 mars 2023

Dear Customer,

Thank you for taking the time to share your concerns with us. We are sorry to hear that you are disappointed with the recent changes to our pricing structure. We understand how important pricing is to our customers and want to assure you that we take your feedback seriously.

We apologize for any confusion caused by the sudden price increase and want to address your concerns as best as possible. We want to emphasize that the new pricing structure will only be applicable to new customers. As an existing customer, we would like to offer you a special deal to help ease the transition to our new pricing structure. Our customer support team will assist you in this transition. This offer demonstrates our appreciation for your business and helps you see the value in our new pricing structure.

We understand that the pricing changes may have been unexpected, and we want to assure you that we value your loyalty as a customer. We have significantly improved our app with enhanced themes, language support, and features such as pinning and business rules, which clearly add more value than the cost. These improvements allow us to enhance the search experience for our customers.

We are constantly working to improve our app, and these changes will benefit you and your store long-term. We are sorry for any inconvenience caused by the pricing changes and want to assure you that we will continue to provide you with a high-quality search experience.

If you have any questions or concerns, please do not hesitate to contact us. We are here to help and want to satisfy you completely with our service.

Thank you again for your feedback and understanding. We look forward to continuing to work with you and providing you with the best search experience possible.

Best regards,
Expertrec Team

11 juni 2023

It says 14 days free, I only used it for less than a day and they charged me the same, this application is a scam

Subliphone
Chile
10 minuter användning av appen
Expertrec svarade 12 juni 2023

Dear Customer,

We sincerely apologize for any inconvenience caused. We have issued a refund as there was a technical glitch in the subscription process. We have addressed the issue and apologize once again. We value our customers and are happy to help you integrate our search with your store and address any issues or gaps you have encountered. Furthermore, we will provide you with a one-month free credit to use our search. Please let us know how we can assist you; we are eager to help.

Best regards,
Expertrec Team

26 augusti 2021

Expertrec is a great search bar app and has good functionality. We had some issues a the start and the support team especially Aditya was unbelievably helpful, he even helped us with some website/coding issues we were having that were not related to his app at all!

The Stubby Club | The Original Stubby Holder Dispenser
Australien
Ungefär 2 år användning av appen
26 november 2021

Great APP. Fast and effective customer service. Highly recommend their Smart instant search APP. Does exactly what we wanted. Tuned perfectly to our customer's needs.

LaptopParts.ca
Kanada
Nästan 2 år användning av appen

Om appen

Lansering

23 januari 2020

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Skapad av Expertrec

Om Expertrec

4,4 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 4 år

cloudbash technologies pvt ltd,, 3rd floor, RGR plaza, kaggadasapura main rd,, Bangalore, KA, 560093, IN

Support

Skicka ett meddelande

1-864-657-4650

support@expertrec.com

Fler appar som den här

4,9 av 5 stjärnor 1489 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Upptäck skräddarsydda produkter med vår sökfilter
4,8 av 5 stjärnor 1809 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Omvandla varje sökning till försäljning med AI Sökfält & Anpassade Filter
4,8 av 5 stjärnor 1571 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Öka försäljningen med smarta sökresultatsidor och anpassade filter