Zasilkovna (Packeta)

Zasilkovna (Packeta)

From $9.99/month. 5-day free trial.
Rating (5)
Reviews
Developer
18 reviews
18 reviews
Overall rating
5
Counts per rating level
  • 100% of ratings are 5 stars
  • 0% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
18 reviews
Edited January 20, 2023

Aplikace je skvělá. Měla jsem technický problém, ale Pavel z Digismoothie ochotně pomohl a za krátko bylo vše vyřešeno. Doporučuji dál !

Bohemian Lab
Czechia
Time spent using app: About 2 months
December 9, 2022

The app works great, straightforward.
Communication with the team is easy going and I really appreciate the quick responses! Recommended.

Můj Pampas
Czechia
Time spent using app: 3 months
October 15, 2022

Aplikace funguje opravdu skvěle! Měli jsme zpočátku technické potíže, které nám ale o víkendu přes chat pomohla napravit slečna Lucia. Moc děkumeme za skvělý support! Jan

HYDE SEASON
Czechia
Time spent using app: 2 days
September 9, 2022

Aplikace dobře funguje, oceňuji hlavně podporu, ochotně mi pomohli najít problém a upravit moje vlastní špatné nastavení během velmi krátké doby. Vše super :)

hezy.cz
Czechia
Time spent using app: Over 1 year
August 16, 2022

Nejlepší podpora, měl jsem problém s nevyskakováním Zásilkoven, ale slečna Lucia na zákaznické podpoře mi pomohla bleskovou rychlostí. Mohu tuto aplikaci jen doporučit.

Kpopkramek
Czechia
Time spent using app: 12 months
August 15, 2022

top aplikacia s najlepsou podporou, kazdy problem ihned pomozu vyriesit, su stale dostupni a implementuju vsetko o co ziadam :)

LA VIA
Slovakia
Time spent using app: Over 1 year
June 16, 2022

S touto aplikací jsem měla drobný problém. Chvilkami se mi nenačítal výběr výdejních míst, ale vše bylo nastavené správně. Podpora mi pomohla okamžitě, dodala mi zdarma potřebný skript a vše funguje tak jak má. Opravdu oceňuji přístup a rychlost pomoci.

vargaorganics
Czechia
Time spent using app: 28 days
February 11, 2022

Vše funguje v pořádku. V případě dotazů nebo úprav, Peter na zákaznické podpoře vždy reaguje rychle.

NAFIGATE Cosmetics
Czechia
Time spent using app: 2 months
January 27, 2022

Funguje bez problému, šetří čas. Oceňuji přímou komunikaci vývojářů, když jsme měli problém. Vyřešení chvíli trvalo, ale povedlo se. 5/5

Campiri
Czechia
Time spent using app: 2 months
January 13, 2022

Šetří nám hodiny času! Označíte objednávky k odeslání, třikrát kliknete, zákazník dostane potvrzení od zásilkovny a vy opět na dva kliky vytisknete všechny štítky. Super! Plusové body navíc za jednoduchost implementace, kterou zvládne i informovaný laik a za skvěle zpracovaný help.

RELX-Czech
Czechia
Time spent using app: 2 months