Facebook & Instagram , Počet recenzí: 4 711

Celkové hodnocení
3,8
Počty podle úrovně hodnocení
  • 62 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 15 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 5 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 2 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 16 % hodnocení s 1 hvězdami
17. duben 2024

great

DwellWell
Spojené státy
Doba používání aplikace: 22 dny
7. březen 2024

bom

expressoquerer
Brazílie
Doba používání aplikace: 2 měsíci
Vývojář Meta odpověděl 15. březen 2024

Olá!

Obrigado por reservar um tempo para deixar um comentário e compartilhar sua experiência conosco. Agradecemos ouvir nossos clientes!

Obrigado,
Meta-suporte

13. květen 2024

otima

COMPRA FACIL
Brazílie
Doba používání aplikace: 14 dny
9. březen 2024

Yes one connection my account

M Bilal
Spojené státy
Doba používání aplikace: Asi 2 měsíci
Vývojář Meta odpověděl 15. březen 2024

Hi There!

Thank you for taking time to leave a review and sharing your experience with us. We appreciate hearing from our customers!

Thank you,
Meta Support

18. únor 2024

good

Melions brother
Indie
Doba používání aplikace: 7 měsíci
Vývojář Meta odpověděl 23. únor 2024

Hi There!

Thank you for taking time to leave a review and sharing your experience with us. We appreciate hearing from our customers!

Thank you,
Meta Support

29. březen 2024

It was fun

ACTIVE FITNESS PRINTS
Keňa
Doba používání aplikace: 28 dny
20. duben 2024

Outstanding

AHK SMILE
Spojené státy
Doba používání aplikace: 16 dny
14. březen 2024

fabulous

Abuzarkhas
Pákistán
Doba používání aplikace: Asi měsícem
Vývojář Meta odpověděl 15. březen 2024

Hi There!

Thank you for taking time to leave a review and sharing your experience with us. We appreciate hearing from our customers!

Thank you,
Meta Support

18. duben 2024

thank you

Store: 𝔻𝕦𝕩𝕖 𝕒𝕥 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕤𝕖𝕣𝕧𝕚𝕔𝕖
Spojené státy
Doba používání aplikace: 15 dny
27. únor 2024

MY EXPERIENCE WITH FACEBOOK AND INSTAGRAM HAS BEEN QUITE INTERESTING! BOTH PLATFORMS HAVE EVOLVED IMMENSELY OVER THE YEARS, AND I'VE HAD THE OPPORTUNITY TO OBSERVE AND LEARN ABOUT THEIR DEVELOPMENT AND IMPACT ON SOCIETY

20sMentor
Pákistán
Doba používání aplikace: 3 měsíci
Vývojář Meta odpověděl 1. březen 2024

Hi There!

Thank you for taking time to leave a review and sharing your experience with us. We appreciate hearing from our customers!

Thank you,
Meta Support