Send invoices to Fakturoid.cz

Send invoices to Fakturoid.cz

無料プランあり。 10日間の無料体験。
評価 (4.7)
レビュー
開発者
22件のレビュー
21件のレビュー
総合評価
4.7
評価レベルごとの件数
  • 評価の95%は5つ星です
  • 評価の0%は4つ星です
  • 評価の0%は3つ星です
  • 評価の5%は2つ星です
  • 評価の0%は1つ星です
21件のレビュー
2023年1月11日

Podpora reaguje na chatu rychle a pomohla mi vyresit problem s nastavenim VS pro Fakturoid s ochotou a rychle. Skvela zkusenost.

UrbanTrend.cz
チェコ
アプリの利用期間:2年以上
2022年12月2日

Propojení funguje pěkně, pokud máte fakturoid a shopify tak není co řešit. Fungující produkt s dobrou podporou, doporučujeme.

Loklok kombucha
チェコ
アプリの利用期間:2年弱
2022年7月2日

Excelentne, hledaj jsem jednoduche reseni, tohle mi pomohlo vyresit ceske faktury behem minut, sice jsem kvuli tomu menil stavajici fakturacni system na fakturoid, ale stoji to za to. Perfektni prace.

Majp crafts
チェコ
アプリの利用期間:4ヶ月
2022年4月29日

Aplikace funguje výborně. Její nainstalování a následné propojení s Fakturoidem je velmi snadné. Tato aplikace umožňuje také automatické zasílání faktur zákazníkům.

minuteka.cz
チェコ
アプリの利用期間:10ヶ月
2022年3月21日

Ľahká integrácia a skvelá podpora, v prípade problémov vždy pomôžu. Určite odporúčame, appka ušetrí kopec času.

MARLUM
スロバキア
アプリの利用期間:5ヶ月
2022年1月13日

Chcete automatizovat platby převodem, abyste nemuseli pravidelně hledat v účtu, kdo vám už zaplatil a kdo ne?
Řešíte, jak zjednodušit předávání faktury za objednávky účetnímu?
Chcete automaticky posílat fakturu emailem zákazníkům?
Ja to chtěl taky. A tahle integrace to řeší všechno na jednou na tři kliknutí. Instalaci zvládne i poučený laik za 10 minut a support je na Jedničku.

RELX-Czech
チェコ
アプリの利用期間:約1ヶ月
2021年12月2日

Skvělá aplikace, která šetří čas a práci! Snadná instalace a nastavení, vše běží bez sebemenších problémů.

Posedla
チェコ
アプリの利用期間:約2ヶ月
2021年11月2日

Báječná podpora a fungování týmu Digismoothie. Doporučuji applikace z jejich portfolia už jen kvůli zákaznickému přístupu a servisu.

NYADERM®
チェコ
アプリの利用期間:13日
2021年10月21日

Skvělá podpora od tvůrce appky, reagují rychle a proaktivně. Aplikace funguje naprosto bezvadně. Mohu doporučit.

Plamenak.com
チェコ
アプリの利用期間:4ヶ月
2021年4月5日

Jednoduchá a skvělá aplikace díky které propojíte Fakturoid se Shopify a můžete si nastavit automatické odesílání faktur zákazníkům.

Dej mi pokojovku
チェコ
アプリの利用期間:約1ヶ月