Fraud Filter

Fraud Filter

Prijs: gratis
Beoordeling (2,3)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum

Over deze app

Geïntroduceerd

19 februari 2013

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Categorieën

Fraude

Maak regels om bekende klanten te markeren of te voorkomen dat ze bestellingen plaatsen in uw winkel.

Fraud Filter kan een extra beschermingslaag bieden om u te helpen fraude te bestrijden en chargebacks te voorkomen. Door de eenvoudige regelgebaseerde functionaliteit van Fraud Filter te gebruiken, kunt u gemakkelijk waarschuwingen instellen voor verdachte bestellingen, of bestellingen volledig blokkeren. Wanneer een bestelling overeenkomt met een filter dat u hebt gemaakt, zal Fraud Filter deze markeren als verdacht om u te waarschuwen of automatisch annuleren, afhankelijk van de actie die u hebt gekozen.

Fraud Filter kan een extra beschermingslaag bieden om u te helpen fraude te bestrijden en chargebacks te voorkomen. Door de eenvoudige regelgebaseerde functionaliteit van Fraud Filter te gebruiken, kunt u gemakkelijk waarschuwingen instellen voor verdachte bestellingen, of bestellingen volledig blokkeren. Wanneer een bestelling overeenkomt met een filter dat u hebt gemaakt, zal Fraud Filter deze markeren als verdacht om u te waarschuwen of automatisch annuleren, afhankelijk van de actie die u hebt gekozen. meer
  • Maak aangepaste filters die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf
  • Bestellingen die overeenkomen met uw filters kunnen als verdacht worden gemarkeerd op de bestelpagina
  • Gebruik filters om bepaalde bekende klanten te voorkomen dat ze bestellingen plaatsen in uw winkel

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

210 recensies

Algemene beoordeling
2,3
Cijfers per recensieniveau
  • 31% recensies zijn 5 sterren
  • 9% recensies zijn 4 sterren
  • 7% recensies zijn 3 sterren
  • 8% recensies zijn 2 sterren
  • 45% recensies zijn 1 sterren
6 mei 2024

The app completely ignored a particular rule that I had set up. Hence, a fraudolent customer was able to do a repurchase.

Not happy about it.

Pill Farmácia Digital
Brazilië
Meer dan een jaar gebruiken de app
Shopify heeft geantwoord 8 mei 2024

Hi there, thank you for your review and I am sorry to hear that this happened. If you still wish to use the app, please contact our support team directly and we can look into the rule you set up and why the order was able to get through: https://shopify.link/vRnL. -Victor, Shopify Support

6 maart 2024

I had a rule in place that it completely ignored. Lost a sale due to fraud!

It cancelled one order and didn't even alert me or show an order where it ran.

Terrible app. Why even offer it?

Ag Manuals, LLC - A Provider of Digital Farm Manuals
Verenigde Staten
8 maanden gebruiken de app
Shopify heeft geantwoord 20 maart 2024

Hi, there! Thanks for your review of the Fraud Filter App. We're sorry to hear about this situation with this fraud rule. Please, reach out to our Support Team via our AI Assistant (https://shopify.link/vRnL) so we can get you authenticated and investigate this for you. -Imogen, Shopify Support

14 februari 2024

This app simply does not work and has created a very uncomfortable and dangerous situation for me. I have a disturbed customer who I've tried blocking several times using this app and it's failed every time. Do not download.

Secondhand Mods
Verenigde Staten
10 maanden gebruiken de app
Shopify heeft geantwoord 16 februari 2024

Thanks for the review. You can set up specific rules using the Fraud Filter application on your Shopify store to not allow specific credentials to be used in the checkout: https://shopify.link/w6zj. With that being said, if you are experiencing an issue with a specific customer that is attempting to make purchases from your store that you do not want to allow. We will need to take a further look into your online store set up to advise the next steps. In this case, you can get in direct contact with our live support by navigating to the Help Center: https://shopify.link/mLA. When you arrive at the Help Center, you will need to make the virtual assistant aware that you would like to Speak with support and you will be connected with a Support Advisor. -Ollie, Shopify Support

28 februari 2024

does not work

self.
Irak
9 maanden gebruiken de app
Shopify heeft geantwoord 8 maart 2024

Hello!

Thanks for reaching out and sharing your review.

You mentioned you're having issues with the app and our team would like to better understand what specific issues you're experiencing. If you'd like, you can connect with our team through the Shopify Help Center (https://shopify.link/vRnL) so we can troubleshoot effectively. -Victoria, Shopify Support.

15 april 2024

The app don’t work. I have the address filled for the filter and the app doesn’t let me save. It kept asking me to put the info even though I’ve already filled the info I wanted to blacklist. 1/5 app.

The SERAVANGEL Official
Verenigde Staten
4 minuten gebruiken de app
Shopify heeft geantwoord 17 april 2024

Hi there. Thank you for taking the time to leave your feedback. I'm sorry to hear that you're experiencing some trouble with the Fraud Filter app. If you haven't done so already, I'd encourage you to connect with our Live Support so we can ensure this gets resolved: https://bit.ly/2AWw5VA. - Blair, Shopify Support

Over deze app

Geïntroduceerd

19 februari 2013

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Categorieën

Fraude

Gemaakt door Shopify

Over Shopify

Gemiddelde score: 4,3

15 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

151 O’Connor St, Ottawa, ON, ON, CA

Meer apps zoals deze

4,8 van 5 sterren 182 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
IP-blokker op basis van geolocatie om IP, land & fraude filter te blokkeren
Built for Shopify
4,7 van 5 sterren 167 recensies in totaal Gratis te installeren
Automatiseer Chargebacks, Bestrijd Fraudepreventie, Bestelbescherming
4,4 van 5 sterren 168 recensies in totaal Gratis te installeren
Voorkom Fraude Chargebacks, Accepteer Meer Bestellingen

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis