Fraud Filter

Fraud Filter

Pris: Gratis
Betyg (2,3)
Recensioner
Utvecklare

Höjdpunkter

Populär bland företag som ditt
  • Baserat i USA
Skapad för ditt företag
  • Använd direkt i Shopify-admin

Om appen

Lansering

19 februari 2013

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Kategorier

Bedrägeri

Skapa regler för att flagga eller förhindra kända kunder från att lägga beställningar i din butik.

Fraud Filter kan erbjuda ett extra skyddslager för att hjälpa dig att bekämpa bedrägeri och undvika kortbetalningsåterkallanden. Genom att använda Fraud Filters enkla regelbaserade funktionalitet kan du enkelt ställa in varningar för misstänkta beställningar, eller helt blockera beställningar. När en beställning matchar ett filter du har skapat, kommer Fraud Filter att flagga det som misstänkt för att varna dig eller automatiskt avbryta det för dig, beroende på vilken åtgärd du har valt.

Fraud Filter kan erbjuda ett extra skyddslager för att hjälpa dig att bekämpa bedrägeri och undvika kortbetalningsåterkallanden. Genom att använda Fraud Filters enkla regelbaserade funktionalitet kan du enkelt ställa in varningar för misstänkta beställningar, eller helt blockera beställningar. När en beställning matchar ett filter du har skapat, kommer Fraud Filter att flagga det som misstänkt för att varna dig eller automatiskt avbryta det för dig, beroende på vilken åtgärd du har valt. mer
  • Skapa anpassade filter som uppfyller ditt företags behov
  • Beställningar som matchar dina filter kan flaggas som misstänkta på beställningssidan
  • Använd filter för att förhindra att vissa kända kunder lägger beställningar i din butik

Innehåller automatöversatt text

Visa original

210 recensioner

Helhetsomdöme
2,3
Antal per omdömesnivå
  • 31 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 9 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 7 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 8 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 45 % av omdömena har 1 stjärnor
6 maj 2024

The app completely ignored a particular rule that I had set up. Hence, a fraudolent customer was able to do a repurchase.

Not happy about it.

Pill Farmácia Digital
Brasilien
Mer än ett år användning av appen
Shopify svarade 8 maj 2024

Hi there, thank you for your review and I am sorry to hear that this happened. If you still wish to use the app, please contact our support team directly and we can look into the rule you set up and why the order was able to get through: https://shopify.link/vRnL. -Victor, Shopify Support

6 mars 2024

I had a rule in place that it completely ignored. Lost a sale due to fraud!

It cancelled one order and didn't even alert me or show an order where it ran.

Terrible app. Why even offer it?

Ag Manuals, LLC - A Provider of Digital Farm Manuals
USA
8 månader användning av appen
Shopify svarade 20 mars 2024

Hi, there! Thanks for your review of the Fraud Filter App. We're sorry to hear about this situation with this fraud rule. Please, reach out to our Support Team via our AI Assistant (https://shopify.link/vRnL) so we can get you authenticated and investigate this for you. -Imogen, Shopify Support

28 februari 2024

does not work

self.
Irak
9 månader användning av appen
Shopify svarade 8 mars 2024

Hello!

Thanks for reaching out and sharing your review.

You mentioned you're having issues with the app and our team would like to better understand what specific issues you're experiencing. If you'd like, you can connect with our team through the Shopify Help Center (https://shopify.link/vRnL) so we can troubleshoot effectively. -Victoria, Shopify Support.

14 februari 2024

This app simply does not work and has created a very uncomfortable and dangerous situation for me. I have a disturbed customer who I've tried blocking several times using this app and it's failed every time. Do not download.

Secondhand Mods
USA
10 månader användning av appen
Shopify svarade 16 februari 2024

Thanks for the review. You can set up specific rules using the Fraud Filter application on your Shopify store to not allow specific credentials to be used in the checkout: https://shopify.link/w6zj. With that being said, if you are experiencing an issue with a specific customer that is attempting to make purchases from your store that you do not want to allow. We will need to take a further look into your online store set up to advise the next steps. In this case, you can get in direct contact with our live support by navigating to the Help Center: https://shopify.link/mLA. When you arrive at the Help Center, you will need to make the virtual assistant aware that you would like to Speak with support and you will be connected with a Support Advisor. -Ollie, Shopify Support

10 januari 2024

Does not work dont download just waste of time

Alstyle India
Indien
18 dagar användning av appen
Shopify svarade 11 januari 2024

Hi, India! We're sorry to see the app didn't work for you as expected. Are you about to provide specifics about your issue? Thanks in advance! - Skye, Shopify Support

Om appen

Lansering

19 februari 2013

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Kategorier

Bedrägeri

Skapad av Shopify

Om Shopify

4,3 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 15 år

151 O’Connor St, Ottawa, ON, ON, CA

Fler appar som den här

4,8 av 5 stjärnor 178 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
IP-blockerare genom geolokalisering för att blockera IP, land och bedrägerifilter
Built for Shopify
4,7 av 5 stjärnor 166 recensioner totalt Gratis att installera
Automatisera Chargebacks, Bekämpa Bedrägeriförebyggande, Order Protection
4,4 av 5 stjärnor 168 recensioner totalt Gratis att installera
Förhindra bedrägeriåterbetalningar, acceptera fler beställningar

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar