CedCommerce Google Feed

CedCommerce Google Feed

Gratis abonnement tilgængeligt. 7-dages gratis prøveperiode.
Bedømmelse (4,8)
Anmeldelser
Udvikler

Om denne app

Lanceret

26. november 2018

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Google Merchant Center, Shipstation, Shipwork, Shipwire, Google Ads, Google Shopping

Administrer feed på Google Shopping, Målret flere lande, Aktivér Google Ads, Opret Promoveringslabel

Synkroniser produkter, øg webstedstrafik og salg, kør Google Ads, Få Ads/GMC rapporter, løs feed og konto problemer, og opret promoveringslabels. Chat support er altid til rådighed for at opsætte din konto, løse fejl, og hjælpe dig med at målrette kunder i flere lande med flere valutaer. Tilpas produkt detaljer, send flere feeds, Filtrer og upload produkter med brugerdefinerede profiler, og Aktivér Lokale Lagerannoncer.

Synkroniser produkter, øg webstedstrafik og salg, kør Google Ads, Få Ads/GMC rapporter, løs feed og konto problemer, og opret promoveringslabels. Chat support er altid til rådighed for at opsætte din konto, løse fejl, og hjælpe dig med at målrette kunder i flere lande med flere valutaer. Tilpas produkt detaljer, send flere feeds, Filtrer og upload produkter med brugerdefinerede profiler, og Aktivér Lokale Lagerannoncer. mere
  • Profiling - Brug brugerdefineret profil til at filtrere produkter og tilføje ekstra attributter.
  • Promotions - Opret tilbud og promoveringer på forskellige Google ejendomme.
  • Product sync- Synkroniser produkter til Google i realtid og målret flere lande.
  • Pmax kampagne - Boost trafik ved Pmax kampagner ved at indstille budget og placering,

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Priser

7-dages gratis prøveperiode

ALL TIME FREE

Gratis

  • Ubegrænsede varianter
  • 20 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

SØLV

$13 om måneden

eller $138 om året, og spar 12 %

  • Ubegrænsede varianter
  • 60 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

GULD

$19 om måneden

eller $199 om året, og spar 13 %

  • Ubegrænsede varianter
  • 150 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

Diamant

$29 om måneden

eller $279 om året, og spar 20 %

  • Ubegrænsede varianter
  • 300 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

ALL TIME FREE

Gratis

  • Ubegrænsede varianter
  • 20 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

SØLV

$13 om måneden

eller $138 om året, og spar 12 %

  • Ubegrænsede varianter
  • 60 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

GULD

$19 om måneden

eller $199 om året, og spar 13 %

  • Ubegrænsede varianter
  • 150 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

Diamant

$29 om måneden

eller $279 om året, og spar 20 %

  • Ubegrænsede varianter
  • 300 Produkter
  • Flere Lande
  • Manuel/Automatiseret feed opsætning
  • Opret Google Ads
  • Se Ads Rapport
  • Opret Gratis Promoveringer

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag.

1.559 anmeldelser

Samlet bedømmelse
4,8
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 96 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 2 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
23. februar 2024

After installing the Google Express Integration app for my Shopify store, I experienced a transformative change in managing my inventory. Previously, I was constantly dealing with errors and unsynchronized products, despite my efforts to ensure everything was correctly set up. This app brought an end to those issues, enabling automatic and flawless synchronization of my products with Google

AUMI 4
USA
25 dage bruger appen
20. marts 2024

Excellent App with really good support

Auto Finesse USA
USA
Cirka et år bruger appen
21. februar 2024

Just WOW support, very great customer service!

Mirodemi
USA
Næsten 2 år bruger appen
15. februar 2024

This is the most incompetent support I've ever had to deal with. They lack expertise in Google and follow templates for everything. If your theme or design does not align with the architecture of their application, they won't even inform you about it. They just go through the motions according to their regulations, and you end up spending your money because your attributes transmit incorrect data. If you're reading this review and looking for an application, consider DataFeedWatch. Their support doesn't waste your time, avoids creating tasks with intentional errors, and everything works perfectly.

EVIQO
SAR Hongkong
3 dage bruger appen
CedCommerce svarede 20. februar 2024

Thank you for sharing your feedback.

We can see on the chats that our team assisted you with all the queries you had. Your feed and profiles were also made live. Later on, you had a query for mapping sales price and price which our representative explained to you clearly that it can be done in the Profiles section of the app in the attribute mapping step and all mapping options are present in it.

You were also informed that the item ID for the product can be changed in the configuration section. All options are visible but it seems like you are not ready to understand and rated our chats and app as bad even after acknowledging that you did not require further help as the issue was solved.

Please be informed we assist thousands of merchants daily with clear explanations and work hard to produce fruitful results for them and assist them in all queries. If anything is not clear to you yet then you may reach us anytime.

5. marts 2024

Vaishnavi Trivedi , very helpful support rep.

Regalitos.com
USA
12 måneder bruger appen

Om denne app

Lanceret

26. november 2018

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Google Merchant Center, Shipstation, Shipwork, Shipwire, Google Ads, Google Shopping

Udviklet af CedCommerce

Om CedCommerce

4,7 i gennemsnitlig bedømmelse

8 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

30 N Gould St. Ste. 4000, Sheridan, WY, 82801, US

Support

Skriv en besked

shoppingfeedapp@cedcommerce.com

Flere apps som denne

4,8 ud af 5 stjerner 88 anmeldelser i alt 7-dages gratis prøveperiode
Optimer Google Shopping feed ved produkt, lager & GTIN synkronisering
5,0 ud af 5 stjerner 7 anmeldelser i alt 7-dages gratis prøveperiode
Send & synkroniser produkter automatisk; SAS, Awin, CJ, Rakuten
4,4 ud af 5 stjerner 7750 anmeldelser i alt Gratis at installere
Sælg dér, hvor folk søger på Google og YouTube

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage