CedCommerce Google Feed

CedCommerce Google Feed

Gratis abonnement beschikbaar. Gratis proefperiode van 7 dagen.
Beoordeling (4,8)
Recensies
Ontwikkelaar

Over deze app

Geïntroduceerd

26 november 2018

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Google Merchant Center, Shipstation, Shipwork, Shipwire, Google Ads, Google Shopping

Beheer feed op Google Shopping, richt je op meerdere landen, activeer Google Ads, maak een promotielabel aan

Synchroniseer producten, verhoog siteverkeer en verkoop, voer Google Ads uit, ontvang Ads/GMC rapporten, los feed- en accountproblemen op en maak promotielabels aan. Chatondersteuning is altijd beschikbaar om uw account in te stellen, fouten te herstellen en u te helpen klanten in meerdere landen met meerdere valuta's te bereiken. Pas productdetails aan, stuur meerdere feeds, filter en upload producten met aangepaste profielen en activeer lokale voorraadadvertenties.

Synchroniseer producten, verhoog siteverkeer en verkoop, voer Google Ads uit, ontvang Ads/GMC rapporten, los feed- en accountproblemen op en maak promotielabels aan. Chatondersteuning is altijd beschikbaar om uw account in te stellen, fouten te herstellen en u te helpen klanten in meerdere landen met meerdere valuta's te bereiken. Pas productdetails aan, stuur meerdere feeds, filter en upload producten met aangepaste profielen en activeer lokale voorraadadvertenties. meer
  • Profilering - Gebruik aangepaste profielen om producten te filteren en extra attributen toe te voegen.
  • Promoties - Maak aanbiedingen en promoties op verschillende Google-eigendommen.
  • Product synchronisatie- Synchroniseer producten in realtime met Google en richt je op meerdere landen.
  • Pmax campagne - Verhoog het verkeer door Pmax campagnes door budget en locatie in te stellen,

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis proefperiode van 7 dagen

ALTIJD GRATIS

Gratis

  • Onbeperkte varianten
  • 20 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

ZILVER

$13/maand

of $138/jaar en bespaar 12%

  • Onbeperkte varianten
  • 60 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

GOUD

$19/maand

of $199/jaar en bespaar 13%

  • Onbeperkte varianten
  • 150 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

Diamant

$29/maand

of $279/jaar en bespaar 20%

  • Onbeperkte varianten
  • 300 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

ALTIJD GRATIS

Gratis

  • Onbeperkte varianten
  • 20 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

ZILVER

$13/maand

of $138/jaar en bespaar 12%

  • Onbeperkte varianten
  • 60 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

GOUD

$19/maand

of $199/jaar en bespaar 13%

  • Onbeperkte varianten
  • 150 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

Diamant

$29/maand

of $279/jaar en bespaar 20%

  • Onbeperkte varianten
  • 300 Producten
  • Meerdere Landen
  • Handmatige/Automatische feed setup
  • Maak Google Ads aan
  • Bekijk Ads Rapport
  • Maak Gratis Promoties aan

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

1.559 recensies

Algemene beoordeling
4,8
Cijfers per recensieniveau
  • 96% recensies zijn 5 sterren
  • 1% recensies zijn 4 sterren
  • 0% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 2% recensies zijn 1 sterren
23 februari 2024

After installing the Google Express Integration app for my Shopify store, I experienced a transformative change in managing my inventory. Previously, I was constantly dealing with errors and unsynchronized products, despite my efforts to ensure everything was correctly set up. This app brought an end to those issues, enabling automatic and flawless synchronization of my products with Google

AUMI 4
Verenigde Staten
25 dagen gebruiken de app
20 maart 2024

Excellent App with really good support

Auto Finesse USA
Verenigde Staten
Ongeveer een jaar gebruiken de app
21 februari 2024

Just WOW support, very great customer service!

Mirodemi
Verenigde Staten
Bijna 2 jaar gebruiken de app
15 februari 2024

This is the most incompetent support I've ever had to deal with. They lack expertise in Google and follow templates for everything. If your theme or design does not align with the architecture of their application, they won't even inform you about it. They just go through the motions according to their regulations, and you end up spending your money because your attributes transmit incorrect data. If you're reading this review and looking for an application, consider DataFeedWatch. Their support doesn't waste your time, avoids creating tasks with intentional errors, and everything works perfectly.

EVIQO
Hongkong SAR van China
3 dagen gebruiken de app
CedCommerce heeft geantwoord 20 februari 2024

Thank you for sharing your feedback.

We can see on the chats that our team assisted you with all the queries you had. Your feed and profiles were also made live. Later on, you had a query for mapping sales price and price which our representative explained to you clearly that it can be done in the Profiles section of the app in the attribute mapping step and all mapping options are present in it.

You were also informed that the item ID for the product can be changed in the configuration section. All options are visible but it seems like you are not ready to understand and rated our chats and app as bad even after acknowledging that you did not require further help as the issue was solved.

Please be informed we assist thousands of merchants daily with clear explanations and work hard to produce fruitful results for them and assist them in all queries. If anything is not clear to you yet then you may reach us anytime.

5 maart 2024

Vaishnavi Trivedi , very helpful support rep.

Regalitos.com
Verenigde Staten
12 maanden gebruiken de app

Over deze app

Geïntroduceerd

26 november 2018

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Google Merchant Center, Shipstation, Shipwork, Shipwire, Google Ads, Google Shopping

Gemaakt door CedCommerce

Over CedCommerce

Gemiddelde score: 4,7

8 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

30 N Gould St. Ste. 4000, Sheridan, WY, 82801, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

shoppingfeedapp@cedcommerce.com

Meer apps zoals deze

4,8 van 5 sterren 88 recensies in totaal Gratis proefperiode van 7 dagen
Optimaliseer Google Shopping feed per product, voorraad & GTIN-synchronisatie
5,0 van 5 sterren 7 recensies in totaal Gratis proefperiode van 7 dagen
Verzend & synchroniseer producten automatisch; SAS, Awin, CJ, Rakuten
4,4 van 5 sterren 7748 recensies in totaal Gratis te installeren
Verkoop daar waar mensen zoeken op Google en YouTube

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis