Google channel

Google channel

Gratis att installera. Ytterligare avgifter kan tillkomma.
Betyg (3,3)
Recensioner
Utvecklare
5662 recensioner
3736 recensioner
Helhetsomdöme
3,3
Antal per omdömesnivå
  • 66 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 13 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 4 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 15 % av omdömena har 1 stjärnor
3736 recensioner
30 januari 2023

Funciona perfeitamente, entrega o combinado. visibilidade ótima do canal de vendas, ótima ferramenta de trabalho, agrega muito.

Letsgoshopping
Brasilien
Tid som ägnats åt att använda appen: 22 dagar
29 januari 2023

Excelente opción para facilitar las ventas de nuestros porductos y servicios, por su alcance y unificación

JCWARE
Ecuador
Tid som ägnats åt att använda appen: Ungefär 9 timmar
10 januari 2023

Color: Black 2straps Envio: AliExpress Standard Shipping
relógio muito bom. testado e aprovado na piscina. passei o dia dentro d'água. chuveiro quente basta não apertar os botões dentro d'água que vai durar muito. recebi dia 30 com 57% e hoje dia 5 ainda 16% de bateria. vou esperar desligar para primeira carga completa. 05 Jan 2023 12:48

Fontec-Store
Brasilien
Tid som ägnats åt att använda appen: 4 månader
29 december 2022

Chris Jr Williams aka ChrisJr4Eva87 C x ♓
Chris Jr Williams aka ChrisJr4Eva87 C x ♓
Chris Jr Williams aka ChrisJr4Eva87 C x ♓
Chris Jr Williams aka ChrisJr4Eva87 C x ♓

ChrisJr4Eva87
Storbritannien
Tid som ägnats åt att använda appen: Ungefär en månad
16 december 2022

mi sento sicuro, e il team google sta facendo grandi progetti. Diciamo che è una garanzia sotto ogni punto di vista

Drinknow.be
Belgien
Tid som ägnats åt att använda appen: 7 dagar
15 december 2022

É o maior canal de vendas do mundo, super respeitado e recomendado em todos os países por exigir excelência em seus anúncios!

TecleOfertas
Brasilien
Tid som ägnats åt att använda appen: 5 månader
11 december 2022

My clients got happy after getting approval through my Fiverr service, an Absolutely Superb App. every E-commerce seller should utilize this app service. you can see the proof at https://www.fiverr.com/share/Eo0z0D .don't blame the app. equip yourself with knowledge.

Ripecolor
USA
Tid som ägnats åt att använda appen: 8 månader
7 december 2022

I like to say thanks for the support that I have received with this app. The support is like no other it's almost like they're holding your hand with patience. I like to thank yall and may God bless. tonethegreatdeals.com

TONE THE GREAT DEALS
USA
Tid som ägnats åt att använda appen: 27 dagar
22 oktober 2022

AT LAST! WE CAN ADD FREE LOCAL LISTINGS !!!!
URAH! URAH! URAH! URAH! URAH! URAH! URAH! URAH! URAH! URAH! URAH!

JACQUES HERMES
Grekland
Tid som ägnats åt att använda appen: Nästan 2 år
19 oktober 2022

ชอบแบบและเนื้อผ้าที่ใส่สบายไม่คันและมีลายสวยๆหลายแบบ ชอบตรงที่ส่งสินค้าเร็วมาก ยังมีหลายตัวที่อยากได้ ต้องสั่งอีกแน่นอนค่ะ

Stand Alone
Thailand
Tid som ägnats åt att använda appen: 29 dagar