Kanál Google

Kanál Google

od Shopify

Oslovte nakupující a buďte snadno vyhledatelní na Googlu.

4.4 z pěti hvězd(5258 hodnocení)

Oslovte nakupující přes Google

Kanál Google od Shopify umožňuje snadnou propagaci produktů na Googlu. Když nakupující hledají podobné produkty, najdou i vaši nabídku.

Nenákladná dohledatelnost

Propagujte svoje produkty prostřednictvím chytrých kampaní v Nákupech Google i přes bezplatné záznamy na Googlu.

Sledujte výsledky kampaní

Monitorujte návštěvnost a prodeje, které přináší chytré kampaně v Nákupech Google, a upravujte rozpočty, aniž byste museli přejít z Shopify.


Podrobnosti o Kanál Google

Umožněte snadné vyhledání svých produktů díky kanálu Google od Shopify.

Oslovte nakupující přes Google bez ohledu na rozpočet

Kanál Google vám umožní snadno oslovit miliony nakupujících, kteří přes Google vyhledávají potřebné produkty. Obchodníci s nárokem na jeho využití mají následující možnosti:

  • Mohou propagovat produkty na Googlu prostřednictvím placených chytrých kampaní v Nákupech Google.
  • Mohou zdarma publikovat záznamy svých produktů na Googlu.

Svoje produkty můžete nakupujícím prezentovat v okamžiku, kdy se je snaží najít, a to bez ohledu na svůj rozpočet.

Chytré kampaně v Nákupech Google představují placené reklamy, díky kterým oslovíte nakupující přes YouTube, Gmail, Vyhledávání Google a obsahovou síť Google. Pokud chcete nastavit chytrou kampaň v Nákupech Google, stačí synchronizovat produkty a zadat denní rozpočet. Google bude kampaň optimalizovat a zvolí nejvhodnější čas a místo pro zobrazení vašich produktů nakupujícím.

Pomocí bezplatných záznamů na Googlu vás navíc budou moct najít miliony nakupujících, kteří prostřednictvím vyhledávače hledají a kupují všechny možné typy produktů.

Na panelu CSS ve službě Merchant Center si můžete zvolit libovolnou šablonu CSS.

Teprve s reklamou na Googlu začínáte?

Firmy, které s reklamou přes Google začínají, mohou získat kredit na reklamu až ve výši 150 USD. Poskytneme vám stejnou částku, kterou utratíte za chytré kampaně v Nákupech Googlu během prvních 30 dnů, a to až do 150 USD.

Získané kredity se mohou na vašem účtu Google Ads projevit až za 5 dnů.

Kolik chytrá kampaň v Nákupech Google stojí?

Nastavujete si svůj vlastní denní rozpočet. Minimální doporučený rozpočet je 5 USD na den. Platíte pouze v případě, že někdo na vaši reklamu klikne.

Ve kterých zemích jsou bezplatné záznamy na Googlu k dispozici?

Úplný seznam zemí, ve kterých jsou bezplatné záznamy k dispozici, naleznete v centru nápovědy Shopify na adrese: help.shopify.com/en/manual/promoting-marketing/create-marketing/google/google-listings.

Kde se moje produkty na Googlu zobrazí?

Pokud jste spustili chytrou kampaň v Nákupech Google, zobrazí se vaše produkty ve Vyhledávání Google, na kartě Nákupy, na Gmailu, na YouTube a v obsahové síti Google.

Jestliže prodáváte v USA, zobrazí se vaše bezplatné záznamy produktů v relevantních výsledcích vyhledávání v rámci Googlu. Bezplatné záznamy produktů obchodníků, kteří prodávají mimo USA, se zobrazí na kartě Nákupy.

Mohu spustit chytrou kampaň v Nákupech Google a zároveň využít i bezplatný záznam?

Ano, můžete využít obě možnosti najednou. Bezplatný záznam může podpořit placenou reklamu a zajistit vaší vyšší dohledatelnost na Googlu.

Zřeknutí se odpovědnosti

Berete na vědomí, že Shopify může od společnosti Google

Galerie médií

Nacenění

Bezplatná instalace

Při spuštění kampaně se výdaje na reklamu fakturují přímo na účet Google Ads. Denní rozpočet kampaně nastavujete vy.

4.4 z pěti hvězd

Celkové hodnocení odráží aktuální stav aplikace. Zahrnuje všechny recenze aplikací, ale upřednostňuje ty nejnovější.

  • 5 z pěti hvězd
    71 % hodnocení má hodnotu 5 hvězdy
  • 4 z pěti hvězd
    14 % hodnocení má hodnotu 4 hvězdy
  • 3 z pěti hvězd
    4 % hodnocení má hodnotu 3 hvězdy
  • 2 z pěti hvězd
    1 % hodnocení má hodnotu 2 hvězdy
  • 1 z pěti hvězd
    10 % hodnocení má hodnotu 1 hvězdy

Nejnovější recenze

hydrafitnessparts

Same issues here. We are very much unhappy. It was working great but stopped working from around 3-4 weeks ago without giving any notice or issues. Still it's not working. Our sales and traffic are lost too much. Please investigate ASAP. Thanks.

Jungle Aquatics Pet Superstore

Simply does not work. Google requires a GTIN code and if left empty all your products will be disaaproved. Also takes a week for the feed to load any changes and review. Not worth the effort, make use of alternative apps on the App Store to feed to Google

Kwaitokoeksister

I am very very unhappy. This app had a bug of which they did not inform their clients about and all my products expired off Google (after running smoothly for years). That led to my Google Business account being unverified and disappearing off Google and now the only way I can get verified is by postcard (22 days waiting period, if it ever arrives) I have lost SOOOO much money and my Google rankings that I worked so hard on are all gone. I have send support requests and no one from this app even bothered to get back to me. I would not recommend this app as their clients are not important to them. They killed my Business.

Odpověď vývojáře

14. říjen 2021

Hi there,
William here from Shopify, we're sorry that you haven't received the level of support you were expecting and we're definitely interested to hear more about what happened with your account. Since this has information specific to your accounts I will reach out over email to discuss further, please look out for that email and we'll bring any feedback to the developers to investigate.
William | Shopify Support Specialist