Google‑kanaal

Google‑kanaal

door Shopify

Bereik online shoppers en word ontdekt op Google.

4.4 van 5 sterren(5258 recensie)

Bereik shoppers op Google

Met het Google-kanaal van Shopify kun je eenvoudig je producten op Google laten weergeven en online shoppers bereiken

Word ontdekt met elk budget

Promoot je producten met slimme Shopping-campagnes en gratis productvermeldingen op Google

Volg je campagneresultaten

Volg hoeveel verkeer en verkopen je realiseert met slimme Shopping-campagnes en pas je budgetten aan zonder Shopify te verlaten


Over Google‑kanaal

Word ontdekt via het Google-kanaal van Shopify

Bereik shoppers op Google – met elk budget

Met het Google-kanaal bereik je eenvoudig miljoenen shoppers op Google. In aanmerking komende merchants kunnen:

  • Betaalde slimme Shopping-campagnes beheren om producten via Google te promoten
  • Producten gratis vermelden op Google

Met elk budget kun je jouw producten aan online shoppers presenteren.

Slimme Shopping-campagnes zijn betaalde advertenties waarmee je shoppers op YouTube, Gmail, Google Search en het Google Display Netwerk kunt bereiken. Maak een slimme Shopping-campagne door je producten te synchroniseren en een dagbudget in te stellen. Google optimaliseert je campagne en kiest de beste tijd en plaats om je producten te tonen.

Met de gratis vermeldingen op Google kun je miljoenen shoppers bereiken.

Je kunt elk gewenst CSS kiezen via het CSS-dashboard in het Merchant Center.

Nieuw bij Google-advertenties?

Virksomheder, der ikke har prøvet at annoncere på Google før, kan få op til 150 USD i annoncekredit. Vi matcher dit forbrug på Smart Shopping-kampagner med op til 150 USD inden for de første 30 dage.

Der kan gå op til 5 dage, før optjent kredit fremgår af din Google Ads-konto.

Wat kost een slimme Shopping-campagne?

Je stelt je eigen dagbudget in. Het aanbevolen minimumbudget is 5 USD per dag. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

In welke landen zijn gratis vermeldingen op Google beschikbaar?

Ga naar het Shopify Helpcentrum voor een volledige lijst met landen waar gratis productvermeldingen beschikbaar zijn: help.shopify.com/nl/manual/promoting-marketing/create-marketing/google/google-listings.

Waar verschijnen mijn producten op Google?

Met een slimme Shopping-campagne kunnen je producten op Google Zoeken, de Shopping tab, Gmail, Youtube en het Google Display Netwerk verschijnen.

Als je in de VS verkoopt, kunnen je gratis productvermeldingen in relevante zoekresultaten op Google verschijnen. Voor merchants die buiten de VS verkopen, verschijnen gratis productvermeldingen op de Shopping tab.

Kan ik tegelijkertijd een slimme Shopping-campagne en een gratis vermelding uitvoeren?

Ja. Een gratis vermelding ondersteunt je betaalde advertenties ondersteunen en zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent op Google.

Disclaimer(s)

Je erkent dat Shopify mogelijk een vergoeding van Google ontvangt in overeenstemming met het beleid van Google: support.google.com/adspolicy/answer/141252?hl=nl.

Mediagalerij

Ondersteuning

Prijzen

Gratis te installeren

De advertentie-uitgaven worden rechtstreeks via je Google Ads-account in rekening gebracht. Stel zelf je dagbudget in

4.4 van 5 sterren

De algemene beoordeling geeft de huidige status van de app weer. Het is verantwoordelijk voor alle app-recensies, maar geeft voorrang aan de meest recente.

  • 5 van 5 sterren
    71% recensies zijn 5 sterren
  • 4 van 5 sterren
    14% recensies zijn 4 sterren
  • 3 van 5 sterren
    4% recensies zijn 3 sterren
  • 2 van 5 sterren
    1% recensies zijn 2 sterren
  • 1 van 5 sterren
    10% recensies zijn 1 sterren

Meest recente recensies

hydrafitnessparts

Same issues here. We are very much unhappy. It was working great but stopped working from around 3-4 weeks ago without giving any notice or issues. Still it's not working. Our sales and traffic are lost too much. Please investigate ASAP. Thanks.

Jungle Aquatics Pet Superstore

Simply does not work. Google requires a GTIN code and if left empty all your products will be disaaproved. Also takes a week for the feed to load any changes and review. Not worth the effort, make use of alternative apps on the App Store to feed to Google

Kwaitokoeksister

I am very very unhappy. This app had a bug of which they did not inform their clients about and all my products expired off Google (after running smoothly for years). That led to my Google Business account being unverified and disappearing off Google and now the only way I can get verified is by postcard (22 days waiting period, if it ever arrives) I have lost SOOOO much money and my Google rankings that I worked so hard on are all gone. I have send support requests and no one from this app even bothered to get back to me. I would not recommend this app as their clients are not important to them. They killed my Business.

Antwoord van ontwikkelaar

14 oktober 2021

Hi there,
William here from Shopify, we're sorry that you haven't received the level of support you were expecting and we're definitely interested to hear more about what happened with your account. Since this has information specific to your accounts I will reach out over email to discuss further, please look out for that email and we'll bring any feedback to the developers to investigate.
William | Shopify Support Specialist