Google‑kanal

Google‑kanal

af Shopify

Nå ud til kunderne, og bliv opdaget på Google.

4.4 af 5 stjerner(5258 anmeldelse)

Nå ud til kunderne på Google

Shopifys Google-kanal gør det nemt at få dine produkter på Google og nå ud til kunder, der søger efter produkter som dine

Bliv opdaget uanset dit budget

Promover dine produkter med Smart Shopping-kampagner og gratis opslag på Google

Følg dine kampagneresultater

Se, hvor meget trafik og omsætning du får fra Smart Shopping-kampagner, og juster budgetter uden at forlade Shopify


Om Google‑kanal

Lad folk finde dine produkter med Shopifys Google-kanal.

Nå ud til forbrugerne på Google – til alle budgetter

Google-kanalen gør det nemt for dig at nå ud til millioner af kunder, der bruger Google til at finde de produkter, de har brug for. Kvalificerede shopejere kan:

  • Køre betalte Smart Shopping-kampagner til at promovere produkter på tværs af Google
  • Få vist produkter gratis på Google

Uanset dit budget kan du vise dine produkter til kunderne, når de leder efter dem.

Smart Shopping-kampagner er betalte annoncer, der hjælper dig med at nå ud til kunderne på YouTube, Gmail, Google Søgning og på tværs af Google Displaynetværk. Hvis du vil opsætte en Smart Shopping-kampagne, skal du bare synkronisere dine produkter og angive et dagligt budget. Google optimerer dine kampagner og vælger det bedste tidspunkt og sted til at vise dine produkter for kunderne.

Derudover hjælper gratis opslag på Google dig med at komme ud til millioner af forbrugere, der bruger søgemaskinen til at opdage og købe alle typer produkter.

Du kan vælge enhver CSS via CSS-kontrolpanelet i Merchant Center.

Har du ikke prøvet Google-annoncering før?

Virksomheder, der ikke har prøvet at annoncere på Google før, kan få op til 150 USD i annoncekredit. Vi matcher dit forbrug på Smart Shopping-kampagner med op til 150 USD inden for de første 30 dage.

Der kan gå op til 5 dage, før optjent kredit fremgår af din Google Ads-konto.

Hvad koster en Smart Shopping-kampagne?

Du angiver selv dit daglige budget. Det laveste anbefalede budget er 5 USD pr. dag. Du betaler kun, hvis nogen klikker på din annonce.

I hvilke lande er gratis opslag på Google tilgængelige?

Du kan se en komplet liste over lande, hvor gratis opslag er tilgængelige, i Hjælp til Shopify: help.shopify.com/da/manual/promoting-marketing/create-marketing/google/google-listings

Hvor vil mine produkter blive vist på Google?

Hvis du kører en Smart Shopping-kampagne, kan dine produkter blive vist på Google Søgning, Shopping-fanen, Gmail, YouTube og Google Displaynetværk.

Hvis du sælger i USA, kan dine gratis produktopslag blive vist i relevante søgeresultater på tværs af Google. For shopejere, der sælger uden for USA, vises de gratis produktopslag på Shopping-fanen.

Kan jeg både have en Smart Shopping-kampagne og et gratis opslag samtidig?

Ja, du kan køre begge dele samtidig. Et gratis opslag kan understøtte dine betalte annoncer og sikre, at du bedre kan blive opdaget på Google.

Ansvarsfraskrivelse

Du anerkender, at Shopify kan modtage kompensation fra Google i overensstemmelse med Googles politik: support.google.com/adspolicy/answer/141252?hl=da.

Mediegalleri

Support

Priser

Gratis at installere

Når du kører en kampagne, faktureres annonceforbruget til din Google Ads-konto. Fastsæt et dagligt kampagnebudget.

4.4 af 5 stjerner

Den samlede bedømmelse afspejler appens aktuelle status. Den tager højde for alle appanmeldelser, men prioriterer de nyeste.

  • 5 af 5 stjerner
    71 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 4 af 5 stjerner
    14 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 3 af 5 stjerner
    4 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 2 af 5 stjerner
    1 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 1 af 5 stjerner
    10 % af bedømmelserne er på 1 stjerner

Seneste anmeldelser

hydrafitnessparts

Same issues here. We are very much unhappy. It was working great but stopped working from around 3-4 weeks ago without giving any notice or issues. Still it's not working. Our sales and traffic are lost too much. Please investigate ASAP. Thanks.

Jungle Aquatics Pet Superstore

Simply does not work. Google requires a GTIN code and if left empty all your products will be disaaproved. Also takes a week for the feed to load any changes and review. Not worth the effort, make use of alternative apps on the App Store to feed to Google

Kwaitokoeksister

I am very very unhappy. This app had a bug of which they did not inform their clients about and all my products expired off Google (after running smoothly for years). That led to my Google Business account being unverified and disappearing off Google and now the only way I can get verified is by postcard (22 days waiting period, if it ever arrives) I have lost SOOOO much money and my Google rankings that I worked so hard on are all gone. I have send support requests and no one from this app even bothered to get back to me. I would not recommend this app as their clients are not important to them. They killed my Business.

Udviklerens svar

14. oktober 2021

Hi there,
William here from Shopify, we're sorry that you haven't received the level of support you were expecting and we're definitely interested to hear more about what happened with your account. Since this has information specific to your accounts I will reach out over email to discuss further, please look out for that email and we'll bring any feedback to the developers to investigate.
William | Shopify Support Specialist