HFD DeliverIt , 11 reseñas

Calificación general
4,6
Recuentos por nivel de calificación
  • El 91% de las calificaciones son de 5 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 4 estrellas
  • El 9% de las calificaciones son de 3 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 2 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 1 estrellas
30 de enero de 2024

שלום לכם, אני לקוח מזה כמה חודשים ואני מאוד רוצה לאפשר ללקוחות שלי לבחור בנקודת החלוקה במקום שאני אעשה זאת עבורם. איפה ואיך ניתן להגדיר זאת?
אני זמין לכל דבר וחשוב לי לבצע זאת בהקדם.
דייגו

Time to EDC.com
Israel
Alrededor de 2 meses usando la aplicación
BOA Ideas respondió 1 de febrero de 2024

היי דייגו, כדי לאפשר בחירת נקודה בצ׳קאוט צריך להתקין אפליקציה אחרת שלנו בשם pickmeup. אתה תמיד מוזמן לפנות אלינו לתמיכה בכתובת app-support@boaideas.com.
נשמח מאוד אם תוכל לעדכן את הביקורת שלך על האפליקציה הזו כך שתתאר את חוות דעתך ממנה :-)

25 de diciembre de 2023

Very bad app!!!
They take your money even if you don't choose a plan.
Be careful!

ALMA - אמבטיות קרח
Israel
17 días usando la aplicación
BOA Ideas respondió 28 de diciembre de 2023

Hi, If you installed our app, you have a seven-day trial and then a basic plan with a monthly fee. It's written in the app store, and it's a widespread model in the Shopify app store; we also wrote you an email explaining this. I'm sorry you didn’t try to enjoy this app, as it can help you with HFD's deliveries.

20 de junio de 2023

אפליקציה נוחה מאוד לשימוש עם מיכה מדהימה וקשובה, עמוס מנוסה מאוד!
החיסרון היחיד זה בחירת נקודות חלוקה שלא קיימת בתוכנית הבסיסית של Shopify

Simple2link
Israel
11 meses usando la aplicación
BOA Ideas respondió 3 de julio de 2023

היי, תודה רבה על הפרגון! בעניין החיסרון שציינת, האפליקציה הזו ניתנת לשימוש בכל התכניות, כולל התכנית הבסיסית.
אתה אולי מתכוון לאפליקציית פיק מי אפ שאכן לא ניתן להתקין בתוכנית הבסיסית, זאת בעקבות שינויים ששופיפיי הכניסה לתוקף בזכאות ל-
carrier service

26 de marzo de 2023

תוסף מצויין שמקל על העבודה מול חברת השילוח, שירות מצויין של חברת הפיתוח
אני עושה בו שימוש למעלה משנה ומרוצה.

Private Collection by Pazit
Israel
Alrededor de 4 años usando la aplicación
BOA Ideas respondió 27 de marzo de 2023

תודה רבה פזית, אנחנו דוגלים בשירות והצלחה שלכם זו הצלחה שלנו!

13 de junio de 2021

אפלקציה מעולה עובדת טוב מאוד משתמשים בה כבר למעלה משנה
במסת עבודה מכובדת
האינטגרציה מאפשר ללקוח לבחור את נקודת האיסוף שהוא רוצה
ובזאת חווית המשתמש נעשת יותר איכותית
תודה

COSMETIX איפור וטיפוח אונליין - שאול
Israel
Alrededor de 3 años usando la aplicación
BOA Ideas respondió 21 de junio de 2021

Thanks for your kind review - we're so glad that you're enjoying the HFD integration. If there's a feature you think is missing or ever have an issue, we're here to help!

17 de noviembre de 2022

Highly recommend the app. The integration works great for a convenient interface to work with. Allows issuing labels both for delivery and for tracking by the customer. Super fast response from the support!!!

Vertica-labs
Israel
Alrededor de 1 año usando la aplicación
BOA Ideas respondió 20 de noviembre de 2022

Thank you for the kind words, we appreciate it :)

17 de noviembre de 2022

very straight forwared and easy set up. I got detailed explenations from the team and they were very helpful when I needed. I also got support in Hebrew which was very convinient. Thanks guys

AYO
Israel
Alrededor de 1 año usando la aplicación
BOA Ideas respondió 20 de noviembre de 2022

You're very welcome! Thanks so much for taking the time to write us.

2 de mayo de 2023

The app is easy to use and streamlines my shipping process. The customer support is responsive and helpful, answering all my questions in a timely manner. I also appreciate that they are able to communicate in English.

Eva's Used Books
Israel
11 meses usando la aplicación
BOA Ideas respondió 2 de mayo de 2023

Thanks a lot for this review. We really appreciate it!

20 de abril de 2020

נהננים מאוד מהאפליקציה
היא פתרה לנו 2 בעיות
1. אינטגרציה ישירה מהאתר לאתר של חברת השליחויות
2. בחירה עצמאית של נקודת איסוף על ידי הלקוח בעת ההזמנה באתר

Koren Publishers Jerusalem
Israel
5 meses usando la aplicación
BOA Ideas respondió 20 de abril de 2020

שמחים מאוד שעזר לכם!
תודה!

28 de mayo de 2023

אפליקציה נהדרת, חוסכת המון עבודה
לא מאמינה שגיליתי את זה רק היום. אפשר להדפיס את מדבקת הברקוד ישירות משופיפיי

Badiya Shop
Israel
Alrededor de 1 hora usando la aplicación
BOA Ideas respondió 29 de mayo de 2023

תודה רבה על הפידבק! שמחים שהאפליקציה תשפר לך את העבודה :)