Enorm Image Gallery + Video

Enorm Image Gallery + Video

Priser
Gratis abonnement tilgængeligt. Mulighed for gratis prøveperiode.
Højdepunkter
Brug direkte i Shopify-administratoren
Fungerer sammen med de nyeste temaer
Bedømmelse
4,8 (449)
Udvikler
EnormApps

Billedgalleri er et elegant værktøj til at bygge et foto/videoalbum af dine produkter.

Du kan oprette ubegrænset billede eller videogallerier til din butik og give dine kunder en fantastisk oplevelse. Lad dine kunder kende alle de fine detaljer, når de åbner billedet i en fuldskærms pop op. Tilføj titler - Du kan tilføje titler til hvert billede og endda linke disse titler til en hvilken som helst side. Tilføj billedtekster til billeder. Tilføj Alt tags - SEO-venlige billeder. Nu kan du tilføje alt tags i billeder for at booste SEO. Beskyt dine billeder med deaktiver højreklik. Tilføj opfordring til handling links for billeder.

Du kan oprette ubegrænset billede eller videogallerier til din butik og give dine kunder en fantastisk oplevelse. Lad dine kunder kende alle de fine detaljer, når de åbner billedet i en fuldskærms pop op. Tilføj titler - Du kan tilføje titler til hvert billede og endda linke disse titler til en hvilken som helst side. Tilføj billedtekster til billeder. Tilføj Alt tags - SEO-venlige billeder. Nu kan du tilføje alt tags i billeder for at booste SEO. Beskyt dine billeder med deaktiver højreklik. Tilføj opfordring til handling links for billeder. mere
  • Opret billede eller videogalleri med eller uden popups. Tilføj links, titel & alt tags.
  • Lav fuldt tilpasselig videogalleri ved hjælp af dine YouTube eller Vimeo videoer.
  • Opret en hoved/forælder layout & link børnegallerier til hovedet.

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig
Højdepunkter
Brug direkte i Shopify-administratoren
Fungerer sammen med de nyeste temaer

Lanceret

28. marts 2017

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Kategorier

Priser

Gratis Plan

Gratis

  • 1 Billede + 1 Video galleri
  • Op til 10 billeder
  • Masser af indstillinger til at tilpasse
  • Hover effekter
  • Light box Popup
  • Billedtekster, Links
  • Kommer med branding

Starter Plan

$1.99 om måneden

eller $20.89 om året, og spar 13 %

  • 1 Billede + 1 Video galleri
  • Op til 25 billeder
  • Masser af indstillinger til at tilpasse
  • Hover effekter
  • Light box Popup
  • Billedtekster, Links
  • Ingen branding

7-dages gratis prøveperiode

Grundlæggende Plan

$5.99 om måneden

eller $65.89 om året, og spar 8 %

  • Opret i alt 6 billedgallerier + 6 videogallerier
  • Upload op til 300 billeder
  • Alle funktioner i Gratis plan
  • Lazy Loading
  • Ingen branding

7-dages gratis prøveperiode

Premium Plan

$12.99 om måneden

eller $142.89 om året, og spar 8 %

  • I alt 10 billede + 10 videogallerier
  • Upload op til 600 billeder
  • Premium CDN levering
  • Højreklik deaktiver for at beskytte billeder

7-dages gratis prøveperiode

Gratis Plan

Gratis

  • 1 Billede + 1 Video galleri
  • Op til 10 billeder
  • Masser af indstillinger til at tilpasse
  • Hover effekter
  • Light box Popup
  • Billedtekster, Links
  • Kommer med branding

Starter Plan

$1.99 om måneden

eller $20.89 om året, og spar 13 %

  • 1 Billede + 1 Video galleri
  • Op til 25 billeder
  • Masser af indstillinger til at tilpasse
  • Hover effekter
  • Light box Popup
  • Billedtekster, Links
  • Ingen branding

7-dages gratis prøveperiode

Grundlæggende Plan

$5.99 om måneden

eller $65.89 om året, og spar 8 %

  • Opret i alt 6 billedgallerier + 6 videogallerier
  • Upload op til 300 billeder
  • Alle funktioner i Gratis plan
  • Lazy Loading
  • Ingen branding

7-dages gratis prøveperiode

Premium Plan

$12.99 om måneden

eller $142.89 om året, og spar 8 %

  • I alt 10 billede + 10 videogallerier
  • Upload op til 600 billeder
  • Premium CDN levering
  • Højreklik deaktiver for at beskytte billeder

7-dages gratis prøveperiode

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

Anmeldelser (449)

Samlet bedømmelse
4,8
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 93 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 5 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
2. marts 2024

The app can depict something that is otherwise not possible and has helped us to make our store clearer for customers. The support team immediately implemented it to our satisfaction when we wanted to change the size of a button. Conclusion: useful app with excellent service.

The Philosopher's Shirt
Tyskland
9 måneder bruger appen
27. februar 2024

Excellent and easy to use app. Support very responsive in case you need help. I recommend !

Unik Stone
Canada
Næsten 3 år bruger appen
6. juni 2024

Unfortunately it never worked for me, even after contacting support.

California Wallpaper
USA
14 dage bruger appen
EnormApps svarede 7. juni 2024

Hello,

We are very sorry for the issue you faced.
We did the app setup and shared screenshot with you, It was working fine when we did the setup.
Please let us know if we can assist you further and make it work.

29. februar 2024

Good

AXA Soluciones En Seguridad
Mexico
Cirka 20 timer bruger appen
13. juli 2023

Tried to cancel the app as I was not using it anymore. Come to find out it was never uninstalled and the message to support about canceling my subscription was ignored for months. Much better apps out there with easier to use interfaces and overall a hassle with a lack of modern features.

Generations Printing Inc.
USA
Mere end et år bruger appen
EnormApps svarede 15. juli 2023

Hello,

We are very sorry for the issue you faced. We received your email about app cancellation only once and we responded to that email within few hours, please see the screenshot https://nimb.ws/l6B0zw.
We never received emails before months.

We checked and found that you deleted the app after we responded to your email. So subscription was canceled automatically on July 13th but the billing date from shopify was from June 28th to July 28th and hence you see the charges as app was canceled after billing cycle was started.

Our app is up to date and has clear install instructions with video tutorial.
Also, our response time to email is very fast.

Please let us know if we can assist you further to fix this.

Support

EnormApps kan besvare dine spørgsmål vedrørende Enorm Image Gallery + Video.

Flere apps som denne

4,9 ud af 5 stjerner 1617 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Øg salg og tillid med Instagram-galleri, Reels og video.
Built for Shopify
4,8 ud af 5 stjerner 640 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Tilføj Instagram-galleri med Stories/Highlights som socialt bevis
Built for Shopify
4,9 ud af 5 stjerner 54 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Nem og hurtig oprettelse af fotogalleri, lookbook, Shop The Look
Built for Shopify

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage