Justuno ‑ Email & SMS Pop ups

Justuno ‑ Email & SMS Pop ups

Gratis abonnement tilgængeligt. Mulighed for gratis prøveperiode.
Bedømmelse (4,7)
Anmeldelser
Udvikler

Højdepunkter

Populær blandt virksomheder som din
  • Hjemmehørende i USA

Om denne app

Lanceret

17. september 2013

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Postscript, dotdigital, Gatsby, Klaviyo, Yotpo, Iterable

Email & SMS Lead Capture | Højt målrettede Pop Ups | Personaliserede websiteoplevelser, der KONVERTERER

Justuno er en premium konverteringsmarketing- og analyseplatform, der giver detailhandlere kraftfulde værktøjer til at øge konverteringer. Med Justuno kan du engagere og konvertere besøgende med effektive marketing touchpoints som E-handelskampagner, email og SMS capture popups, relevant websitebeskeder og mere! Utrolige designmuligheder, robust trafiksegmentering, konverteringsanalyser og mere ved dine fingerspidser. Kør personaliserede websiteoplevelser, der KONVERTERER.

Justuno er en premium konverteringsmarketing- og analyseplatform, der giver detailhandlere kraftfulde værktøjer til at øge konverteringer. Med Justuno kan du engagere og konvertere besøgende med effektive marketing touchpoints som E-handelskampagner, email og SMS capture popups, relevant websitebeskeder og mere! Utrolige designmuligheder, robust trafiksegmentering, konverteringsanalyser og mere ved dine fingerspidser. Kør personaliserede websiteoplevelser, der KONVERTERER. mere
  • Lead Capture: Målret nye besøgende og øg din email-database
  • Gendan forladte indkøbsvogne: Brug exit-tilbud til at reducere bounce rate
  • Commerce AI: Forbedr AOV med intelligente produktanbefalinger
  • Audience Sync: Forbedr ROAS ved at forbinde email-lister fra Google Ads & Facebook
  • Personalisering: Personaliserede onsite oplevelser for at engagere besøgende

Pop op-vinduer funktioner

  • Typer af pop op-vinduer: Aldersbekræftelse, Annonceringer, Bannere, Pop op-vinduer med indkøbskurv, Pop op-vinduer med samtykke, Nedtællingsure, Tilpassede pop op-vinduer, Rabatter, Pop op-vinduer med mails, Afslutningsintention, Formularer, Spil, Nyhedsbreve, Quizzer, Pop op-vinduer med anmeldelser, Belønninger, Pop op-vinduer med udsalg, Pop op-vinduer med sms, Lykkehjul, Spørgeundersøgelser, Pop op-vinduer med advarsler
  • Administration af pop op-vinduer: A/B-test, Analyser, API’er og webhooks, Automatiseringer, Kampagner, Tilpasset kode, Tilpassede skrifttyper, Redigeringsværktøj, Liste til indsamling af mailadresser, Geolokation, Rapportering, Segmentering, Liste til indsamling af sms, Målretning, Skabeloner, Udløsere og regler

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Priser

Gratis

Gratis

  • GRATIS for <5000 månedlige besøgssessioner: Fuld adgang
  • Lead capture & websitebesked pop-ups
  • Avanceret målretning & segmentering
  • A/B Testing

10K Essential Plan

$29 om måneden

eller $290 om året, og spar 17 %

$10 auto ekstra gebyrer for brug ud over 10k besøgende hver måned (yderligere 3k besøgende).

  • Op til 10k månedlige besøgssessioner
  • Lead capture & websitebesked pop-ups
  • Avanceret målretning & segmentering
  • A/B Testing
  • Live chat support

14-dages gratis prøveperiode

25K Essential Plan

$49 om måneden

eller $490 om året, og spar 17 %

$17 auto ekstra gebyrer for brug ud over 10k besøgende hver måned (yderligere 5k besøgende).

  • Op til 25k månedlige besøgssessioner
  • Lead capture & websitebesked pop-ups
  • Avanceret målretning & segmentering
  • A/B Testing
  • Live chat support

14-dages gratis prøveperiode

50K Essential Plan

$99 om måneden

eller $990 om året, og spar 17 %

$35 auto ekstra gebyrer for brug ud over 10k besøgende hver måned (yderligere 20k besøgende).

  • Op til 50k månedlige besøgssessioner
  • Kernefunktioner
  • Højere tier planer tilgængelige
  • Tjek Justuno Plus for AI Produkt Recs og Audience Sync! ^

14-dages gratis prøveperiode

Gratis

Gratis

  • GRATIS for <5000 månedlige besøgssessioner: Fuld adgang
  • Lead capture & websitebesked pop-ups
  • Avanceret målretning & segmentering
  • A/B Testing

10K Essential Plan

$29 om måneden

eller $290 om året, og spar 17 %

$10 auto ekstra gebyrer for brug ud over 10k besøgende hver måned (yderligere 3k besøgende).

  • Op til 10k månedlige besøgssessioner
  • Lead capture & websitebesked pop-ups
  • Avanceret målretning & segmentering
  • A/B Testing
  • Live chat support

14-dages gratis prøveperiode

25K Essential Plan

$49 om måneden

eller $490 om året, og spar 17 %

$17 auto ekstra gebyrer for brug ud over 10k besøgende hver måned (yderligere 5k besøgende).

  • Op til 25k månedlige besøgssessioner
  • Lead capture & websitebesked pop-ups
  • Avanceret målretning & segmentering
  • A/B Testing
  • Live chat support

14-dages gratis prøveperiode

50K Essential Plan

$99 om måneden

eller $990 om året, og spar 17 %

$35 auto ekstra gebyrer for brug ud over 10k besøgende hver måned (yderligere 20k besøgende).

  • Op til 50k månedlige besøgssessioner
  • Kernefunktioner
  • Højere tier planer tilgængelige
  • Tjek Justuno Plus for AI Produkt Recs og Audience Sync! ^

14-dages gratis prøveperiode

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

2.342 anmeldelser

Samlet bedømmelse
4,7
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 79 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 15 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 3 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 2 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
16. maj 2024

I've been working with JustUno for a few years now. I really like working with Miranda from their team. She's my account rep and always brings a ton of great ideas to the table when we do our check-ins. They have a lot of features, so many options when it comes to targeting your website visitors, I simply don't have enough hours in my day to do them all but there' lots you can do with their app. Definitely worth trying if you are on the fence.

Kerrits Equestrian Apparel
USA
Cirka 5 år bruger appen
12. april 2024

Using Justuno for our on-site promotions has been a game-changer for our marketing strategy. Their platform seamlessly integrates with our Shopify store, and it’s incredibly easy to launch and manage promotions that truly engage with our audience.

I also highly recommend Justuno's managed services as an option. We’ve taken our promotional campaigns to the next level with their work. Their team is not just responsive and knowledgeable; they bring a level of expertise and innovation that adds significant value to our efforts. The guidance, innovation and creative they provide have helped us not only in executing effective promotions but also in ensuring these are perfectly aligned with our marketing goals and our brand.

Justuno has become a core component of our marketing infrastructure. Their tools and services have empowered us to create compelling, effective promotions that drive engagement and sales. If you're looking to enhance your on-site marketing, I can't recommend Justuno highly enough.

TRIBAL Hollywood
USA
Mere end 5 år bruger appen
23. april 2024

We've been using Justuno self-managed for the better part of the last 7 years, and have been so happy with it. However, moving to Managed Services has been a game-changer for us! We never knew what we were missing, how fully customizable the platform and functions are, what additional functions were available to us that were going unused because we thought they would be too complicated to use, etc. And, to top it all off, our dedicated account manager, Miranda, has been a dream to work with!

Seamless integration with Shopify (we are on Plus), in literally two keystrokes.

There are a lot of marketing add-ons in the Shopify App store, but if you want something that just works, has US based support and customer service, and will be there for you whether you're just starting out/growing, or are a full blown e-comm behemoth, Justuno is the marketing app I'd recommend.

Kiyonna
USA
10 måneder bruger appen
14. maj 2024

Fantastic easy onboarding with Justuno, we got stuck right in and rolled campaigns out almost immediately! We were working with Kelsey and I can't recommend her enough - very supportive and informative.

111SKIN
Storbritannien
3 måneder bruger appen
25. januar 2024

The sales team (CHRIS) convinced me that our sales were hurting because we were lacking their services. As a solopreneur running a small business, I was very hesitant as we don’t advertise and, therefore have not a lot of monthly visitors, however, CHRIS convinced me I needed Justuno to increase conversion on my website. I paid for 3 months, of white-glove service- there was no other option for what they were selling me. The first round for Black Friday went well- the banners matched my website and branding and they got everything up in time. No conversions.

Then the white glove service told me they would start working on my Christmas banners and get them going for the first week of December. That week came and went and at the end of the second week, they finally had my banners up 2 weeks too late. Well, guess what? No conversions. I had a meeting arranged to discuss New Year’s strategy but a series of events occurred- my dog needed urgent vet care, then my daughter was admitted to the ICU, etc.

In January, when I emailed them about my disappointment from the last round but still expected my banners for January which I PAID FOR, they cancelled my account and robbed me of one month of services!

I am not one for writing negative reviews, but I feel compelled to share my terrible JUSTUNO experience with other small business owners. DO NOT WASTE YOUR MONEY. THIS TEAM DOES NOT CARE ABOUT YOUR SMALL BUSINESS. THEY ONLY WANT YOU TO SIGN UP FOR THEIR EXPENSIVE 3-MONTH TRIAL TO RIP YOU OFF.

This is the absolute worst company! They are thieves and only care about their big clients while stealing from small businesses! I will NEVER USE JUSTUNO AGAIN AND WILL BE SURE TO SHARE MY EXPERIENCE WITH ALL MY FELLOW BRANDS AT THE SHOWROOMS WE SHARE ACROSS THE US!

My Bougie Bottle
USA
2 måneder bruger appen
Justuno svarede 29. januar 2024

We understand you were unhappy with the service you received with Justuno. In reviewing your file we found there was some confusion on what Justuno provided and we attempted to clarify that with you and find where the miscommunication took place. If you would like to continue that conversation please reach out to our VP of support Kelsey who you’ve been emailing with.

You requested we downgrade your account, not cancel, which was done. In fact, your account is still installed and using our promotions on your website now.

We have refunded your last payment in understanding that you feel you did not receive the services you signed up for.

Om denne app

Lanceret

17. september 2013

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Postscript, dotdigital, Gatsby, Klaviyo, Yotpo, Iterable

Udviklet af Justuno

Om Justuno

4,7 i gennemsnitlig bedømmelse

11 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

11211 Taylor Draper Ln, Suite 305, Austin, TX, 78759, US

Support

Skriv en besked

support@justuno.com

Flere apps som denne

5,0 ud af 5 stjerner 7754 anmeldelser i alt Gratis
Nyhedsbrev pop op vindue SMS & email pop op for flere tilmeldinger
Built for Shopify
5,0 ud af 5 stjerner 199 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Byg popup, nyhedsbrev popup, rabat popup, email tilmelding
5,0 ud af 5 stjerner 273 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Vokse nyhedsbrev e-mail liste, Upsell Popups, Exit intent popup

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage