Justuno ‑ Email & SMS Pop ups

Justuno ‑ Email & SMS Pop ups

Gratis abonnement beschikbaar. Gratis proefperiode beschikbaar.
Beoordeling (4,6)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten

Over deze app

Geïntroduceerd

17 september 2013

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Postscript, dotdigital, Gatsby, Klaviyo, Yotpo, Iterable

E-mail & SMS Lead Capture | Zeer Gerichte Pop-ups | Gepersonaliseerde Website Ervaringen die CONVERTEREN

Justuno is een premium conversiemarketing- en analyseplatform dat retailers voorziet van krachtige tools om conversies te verhogen. Met Justuno, betrek en converteer bezoekers met effectieve marketing touchpoints zoals E-commerce promoties, e-mail en SMS capture pop-ups, relevante website berichten, en meer! Ongelooflijke ontwerpmogelijkheden, robuuste verkeerssegmentatie, conversie-analyse, en meer binnen handbereik. Stimuleer gepersonaliseerde website-ervaringen die CONVERTEREN.

Justuno is een premium conversiemarketing- en analyseplatform dat retailers voorziet van krachtige tools om conversies te verhogen. Met Justuno, betrek en converteer bezoekers met effectieve marketing touchpoints zoals E-commerce promoties, e-mail en SMS capture pop-ups, relevante website berichten, en meer! Ongelooflijke ontwerpmogelijkheden, robuuste verkeerssegmentatie, conversie-analyse, en meer binnen handbereik. Stimuleer gepersonaliseerde website-ervaringen die CONVERTEREN. meer
  • Lead Capture: Richt je op nieuwe bezoekers en vergroot je e-maildatabase
  • Herstel Verlaten Winkelwagens: Gebruik exit aanbiedingen om het bouncepercentage te verminderen
  • Commerce AI: Verbeter AOV met intelligente productaanbevelingen
  • Audience Sync: Verbeter ROAS door e-maillijsten te verbinden van Google Ads & Facebook
  • Personalisatie: Gepersonaliseerde onsite ervaringen om bezoekers te betrekken

Pop-up functies

  • Soorten pop-ups: Leeftijdsverificatie, Aankondigingen, Banners, Winkelwagenpop-ups, Toestemmingspop-ups, Afteltimers, Pop-ups op maat, Kortingen, E-mailpop-ups, Exit intent, Formulieren, Games, Nieuwsbrieven, Quizzen, Recensiepop-ups, Beloningen, Uitverkooppop-ups, Sms-pop-ups, Draai aan het rad, Enquêtes, Waarschuwingspop-ups
  • Pop-ups beheren: A/B-testen, Analytics, API's en webhooks, Automatiseringen, Campagnes, Aangepaste code, Aangepaste lettertypen, Bewerkingstool, Lijsten voor e-mailverzameling, Geolocatie, Rapportage, Segmentering, Sms-opnamelijst, Targeting, Templates, Triggers en regels

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis

Gratis

  • GRATIS voor <5000 maandelijkse bezoekerssessies: Volledige Toegang
  • Lead capture & website messaging pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing

10K Essential Plan

$29 /maand

of $290/jaar en bespaar 17%

$10 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 3k bezoekers).

  • Tot 10k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website messaging pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

Gratis proefperiode van 14 dagen

25K Essential Plan

$49 /maand

of $490/jaar en bespaar 17%

$17 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 5k bezoekers).

  • Tot 25k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website messaging pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

Gratis proefperiode van 14 dagen

50K Essential Plan

$99 /maand

of $990/jaar en bespaar 17%

$35 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 20k bezoekers).

  • Tot 50k maandelijkse bezoekerssessies
  • Kernfuncties
  • Hogere tier plannen beschikbaar
  • Bekijk Justuno Plus voor AI Product Recs en Audience Sync! ^

Gratis proefperiode van 14 dagen

Gratis

Gratis

  • GRATIS voor <5000 maandelijkse bezoekerssessies: Volledige Toegang
  • Lead capture & website messaging pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing

10K Essential Plan

$29 /maand

of $290/jaar en bespaar 17%

$10 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 3k bezoekers).

  • Tot 10k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website messaging pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

Gratis proefperiode van 14 dagen

25K Essential Plan

$49 /maand

of $490/jaar en bespaar 17%

$17 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 5k bezoekers).

  • Tot 25k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website messaging pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

Gratis proefperiode van 14 dagen

50K Essential Plan

$99 /maand

of $990/jaar en bespaar 17%

$35 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 20k bezoekers).

  • Tot 50k maandelijkse bezoekerssessies
  • Kernfuncties
  • Hogere tier plannen beschikbaar
  • Bekijk Justuno Plus voor AI Product Recs en Audience Sync! ^

Gratis proefperiode van 14 dagen

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

2.341 recensies

Algemene beoordeling
4,6
Cijfers per recensieniveau
  • 79% recensies zijn 5 sterren
  • 15% recensies zijn 4 sterren
  • 3% recensies zijn 3 sterren
  • 1% recensies zijn 2 sterren
  • 2% recensies zijn 1 sterren
16 mei 2024

I've been working with JustUno for a few years now. I really like working with Miranda from their team. She's my account rep and always brings a ton of great ideas to the table when we do our check-ins. They have a lot of features, so many options when it comes to targeting your website visitors, I simply don't have enough hours in my day to do them all but there' lots you can do with their app. Definitely worth trying if you are on the fence.

Kerrits Equestrian Apparel
Verenigde Staten
Ongeveer 5 jaar gebruiken de app
12 april 2024

Using Justuno for our on-site promotions has been a game-changer for our marketing strategy. Their platform seamlessly integrates with our Shopify store, and it’s incredibly easy to launch and manage promotions that truly engage with our audience.

I also highly recommend Justuno's managed services as an option. We’ve taken our promotional campaigns to the next level with their work. Their team is not just responsive and knowledgeable; they bring a level of expertise and innovation that adds significant value to our efforts. The guidance, innovation and creative they provide have helped us not only in executing effective promotions but also in ensuring these are perfectly aligned with our marketing goals and our brand.

Justuno has become a core component of our marketing infrastructure. Their tools and services have empowered us to create compelling, effective promotions that drive engagement and sales. If you're looking to enhance your on-site marketing, I can't recommend Justuno highly enough.

TRIBAL Hollywood
Verenigde Staten
Meer dan 5 jaar gebruiken de app
23 april 2024

We've been using Justuno self-managed for the better part of the last 7 years, and have been so happy with it. However, moving to Managed Services has been a game-changer for us! We never knew what we were missing, how fully customizable the platform and functions are, what additional functions were available to us that were going unused because we thought they would be too complicated to use, etc. And, to top it all off, our dedicated account manager, Miranda, has been a dream to work with!

Seamless integration with Shopify (we are on Plus), in literally two keystrokes.

There are a lot of marketing add-ons in the Shopify App store, but if you want something that just works, has US based support and customer service, and will be there for you whether you're just starting out/growing, or are a full blown e-comm behemoth, Justuno is the marketing app I'd recommend.

Kiyonna
Verenigde Staten
10 maanden gebruiken de app
14 mei 2024

Fantastic easy onboarding with Justuno, we got stuck right in and rolled campaigns out almost immediately! We were working with Kelsey and I can't recommend her enough - very supportive and informative.

111SKIN
Verenigd Koninkrijk
3 maanden gebruiken de app
25 januari 2024

The sales team (CHRIS) convinced me that our sales were hurting because we were lacking their services. As a solopreneur running a small business, I was very hesitant as we don’t advertise and, therefore have not a lot of monthly visitors, however, CHRIS convinced me I needed Justuno to increase conversion on my website. I paid for 3 months, of white-glove service- there was no other option for what they were selling me. The first round for Black Friday went well- the banners matched my website and branding and they got everything up in time. No conversions.

Then the white glove service told me they would start working on my Christmas banners and get them going for the first week of December. That week came and went and at the end of the second week, they finally had my banners up 2 weeks too late. Well, guess what? No conversions. I had a meeting arranged to discuss New Year’s strategy but a series of events occurred- my dog needed urgent vet care, then my daughter was admitted to the ICU, etc.

In January, when I emailed them about my disappointment from the last round but still expected my banners for January which I PAID FOR, they cancelled my account and robbed me of one month of services!

I am not one for writing negative reviews, but I feel compelled to share my terrible JUSTUNO experience with other small business owners. DO NOT WASTE YOUR MONEY. THIS TEAM DOES NOT CARE ABOUT YOUR SMALL BUSINESS. THEY ONLY WANT YOU TO SIGN UP FOR THEIR EXPENSIVE 3-MONTH TRIAL TO RIP YOU OFF.

This is the absolute worst company! They are thieves and only care about their big clients while stealing from small businesses! I will NEVER USE JUSTUNO AGAIN AND WILL BE SURE TO SHARE MY EXPERIENCE WITH ALL MY FELLOW BRANDS AT THE SHOWROOMS WE SHARE ACROSS THE US!

My Bougie Bottle
Verenigde Staten
2 maanden gebruiken de app
Justuno heeft geantwoord 29 januari 2024

We understand you were unhappy with the service you received with Justuno. In reviewing your file we found there was some confusion on what Justuno provided and we attempted to clarify that with you and find where the miscommunication took place. If you would like to continue that conversation please reach out to our VP of support Kelsey who you’ve been emailing with.

You requested we downgrade your account, not cancel, which was done. In fact, your account is still installed and using our promotions on your website now.

We have refunded your last payment in understanding that you feel you did not receive the services you signed up for.

Over deze app

Geïntroduceerd

17 september 2013

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Postscript, dotdigital, Gatsby, Klaviyo, Yotpo, Iterable

Gemaakt door Justuno

Over Justuno

Gemiddelde score: 4,6

11 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

11211 Taylor Draper Ln, Suite 305, Austin, TX, 78759, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

support@justuno.com

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

5,0 van 5 sterren 7664 recensies in totaal Gratis
Nieuwsbrief pop-up venster SMS & e-mail pop-up voor meer aanmeldingen
Built for Shopify
5,0 van 5 sterren 199 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Bouw popup, nieuwsbrief pop-up, korting pop-up, e-mail aanmelding
5,0 van 5 sterren 274 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Groei nieuwsbrief e-maillijst, Upsell Popups, Exit intent popup

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis