Loox ‑ Product Reviews App , 18.744 anmeldelser

Samlet bedømmelse
4,9
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 93 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 5 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
1. januar 2024

cghjkcgyjchjkchujk

My Store
Frankrig
18 minutter bruger appen
21. oktober 2023

An sich ist das top, mir fehlen da nur mehrere Sprachen

Chrimos
Tyskland
4 måneder bruger appen
29. juli 2023

não consigo usar. E não sei o que estar acontecendo .
Esse app e free, todas as funções pagas? um pouco confuso.

Bemestardelas
Brasilien
Cirka 14 timer bruger appen
15. august 2023

Es buena aplicacion pero ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

venimport
Venezuela
3 måneder bruger appen
16. september 2023

Vielen Dank

Mein Shop
Schweiz
Cirka en måned bruger appen
Redigeret 16. juni 2023

considero que es un poco cara para empezar, aun no e terminado de configurarla asi que no puedo dar una opinion objetiva. vamos a ver que tal es, si es buena, agregare 2 estrellas mas

Lincoln eyewear
Chile
44 minutter bruger appen
4. september 2023

cvbcfbb

Aesthetic Presets
USA
Cirka en måned bruger appen
26. september 2023

Tolle App, einfach und schnell eingerichtet.

ShopFreude
Tyskland
3 dage bruger appen
7. februar 2021

I had really fast help for a change I needed which was great. My only issue is I don't like the look of the emails and would prefer to have to option to send them from my preferred email marketing provider

Maive & Bo
Australien
Næsten 3 år bruger appen
20. oktober 2021

There were a lot of problems. We were always paying, and the reviews suddenly disappeared .I don't know what the problem is, hope it can be adjusted as soon as possible

Daisysilk
SAR Hongkong
Mere end 2 år bruger appen
Loox svarede 24. december 2023

Hey,
Lilach from the Loox team here :)

I’d be happy to dig deeper on what you see on your end. I’ve reached out to you privately through our support and am here to make sure we get this sorted out together :)