Loox ‑ Product Reviews App , 18 894 vurderinger

Samlet vurdering
4,9
Antall per vurderingsnivå
  • 93 % av vurderingene er 5 stjerner
  • 5 % av vurderingene er 4 stjerner
  • 1 % av vurderingene er 3 stjerner
  • 0 % av vurderingene er 2 stjerner
  • 1 % av vurderingene er 1 stjerner
22. oktober 2018

app tres reussi , permettant de gagner énormement de temps sur le référencement . Grace à l'ajjout et le chix de coms

CLOUD CASES
Frankrike
Rundt 2 måneder bruker appen
Redigert 14. juli 2019

eu uso esse aplicativo porque realmente gosto de dar aos meus clientes a maior experiencia de compra.

digital house
Brasil
Rundt 2 måneder bruker appen
3. desember 2022

bien, bonne application, je l'utilise depuis maintenant pas mal de temps, je recommande cette entreprise

Palero
Frankrike
Rundt 2 måneder bruker appen
20. mai 2021

bom mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgfghtghghghgmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Store Vintage Girl
Brasil
Rundt 2 måneder bruker appen
11. april 2023

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

FragranceVine.Com
Storbritannia
Rundt 2 måneder bruker appen
Redigert 22. oktober 2019

Easy 2 use! love it for my dropshipping store.

thingsuwant2havenow
Nederland
Rundt 2 måneder bruker appen
3. februar 2020

works like a charm! I would recommend this for people who are starting out in shopify! It give good credibility to your store!

House Potato
Filippinene
Rundt 2 måneder bruker appen
6. august 2022

i used this app and i love it. its very easy to using and very nice definetly i will recommended.thanks

Muscle Hit
Storbritannia
Rundt 2 måneder bruker appen
4. februar 2021

I had some issues with uploading my own review file via .csv file and got great support via email. I highly recommend the app.

gimmegahoojits
Hongkong SAR Kina
Rundt 2 måneder bruker appen
31. oktober 2022

cool its is an amazing app to be used it give customer a good impression with the reviews and all time

Wunsche
Storbritannia
Rundt 2 måneder bruker appen