NEON: Inventory & sold count

NEON: Inventory & sold count

Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (4,4)
Recensies
Ontwikkelaar

Over deze app

Geïntroduceerd

15 augustus 2018

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

NEON versterkt het vertrouwen van de klant door de beschikbaarheid van producten en het aantal verkochte items weer te geven

NEON is een innovatieve app die consumenten in staat stelt om de vraag en aanbod van een product te visualiseren. Met informatie over hoeveel producten zijn uitverkocht, in voorbestelling zijn, of te koop zijn, inspireert het vertrouwen als consument dat ze kopen wat ze willen. Heb je je ooit afgevraagd wat je conversieratio beïnvloedt? Het is het vertrouwensniveau van de klant in je product. Implementeer het op je productpagina of verzamelpagina

NEON is een innovatieve app die consumenten in staat stelt om de vraag en aanbod van een product te visualiseren. Met informatie over hoeveel producten zijn uitverkocht, in voorbestelling zijn, of te koop zijn, inspireert het vertrouwen als consument dat ze kopen wat ze willen. Heb je je ooit afgevraagd wat je conversieratio beïnvloedt? Het is het vertrouwensniveau van de klant in je product. Implementeer het op je productpagina of verzamelpagina meer
  • Creëer urgentie door producten met een lage voorraad en uitverkochte producten weer te geven
  • Kies je eigen kleur en stijl die bij je thema past
  • Toon de voorraadbeschikbaarheid aan klanten, of het nu in hoeveelheid is of gewoon hoog/laag

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis

Gratis

  • Voorraadtelling
  • Verkochte aantal
  • Niet op voorraad
  • Aanpassen voorraadtelling
  • Aanpassen verkochte aantal

Basis

$5 /maand

  • Voorraadtelling
  • Verkochte aantal
  • Niet op voorraad
  • Voorraadtelling op verzamelpagina
  • Variantentelling

Gratis

Gratis

  • Voorraadtelling
  • Verkochte aantal
  • Niet op voorraad
  • Aanpassen voorraadtelling
  • Aanpassen verkochte aantal

Basis

$5 /maand

  • Voorraadtelling
  • Verkochte aantal
  • Niet op voorraad
  • Voorraadtelling op verzamelpagina
  • Variantentelling

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

52 recensies

Algemene beoordeling
4,4
Cijfers per recensieniveau
  • 87% recensies zijn 5 sterren
  • 4% recensies zijn 4 sterren
  • 2% recensies zijn 3 sterren
  • 4% recensies zijn 2 sterren
  • 4% recensies zijn 1 sterren
26 maart 2024

I uninstalled it once because the settings were too complicated and I couldn't find the code. There is no need to teach you how to insert code in the middle of the code. In fact, you only need to add it in Custom liquid on the themes visual online store editing page.

崔傑斯小舖
Taiwan
32 minuten gebruiken de app
31 mei 2023

The data is not correct. It is not fetching the right data. Can we please get on a call with the team??

House of Chikankari
India
2 maanden gebruiken de app
SyncX heeft geantwoord 6 juni 2023

Dear House of Chikankari,

We are truly sorry for your unfortunate experience with NEON and understand that this app is critical for your business.

Could you send us an email at neon@stock-sync.com and we are able to help to resolve this issue immediately.

Bewerkt 24 april 2023

Despite having a simple Dawn theme, the directions on how to put the coding into my site don't apply to my theme--at least from what I have seen.

I have contacted this company a lot over the last 6 days and they do not reply. They give me a ticket and when I check the status I cannot access the page. Now it looks like my email is blocked when trying to contact them through their help desk webpage.

What a useless company and app. Don't waste your time and money.

TileOutletStore.com
Verenigde Staten
7 dagen gebruiken de app
SyncX heeft geantwoord 27 april 2023

Dear TileOutletStore,

We are truly sorry for your unfortunate experience with NEON and understand that this app is critical for your business.

We are having a temporary email server issue at that time which makes the mail come late and we have fixed the issue you were facing.

We are doing our best to make it work for most scenarios. We are still working on the issue and will reply further to your email.

Bewerkt 20 mei 2020

Great App, Would be good if you could have different messages for each venders for "out of stocks" or "Made to order", or "delivery in 20 days.

Simply Utopia
Verenigd Koninkrijk
Ongeveer 3 jaar gebruiken de app
Bewerkt 10 september 2023

UPDATE: Still using this app. and I am still loving this app. and have not had a problem at all! I have used different themes with this app. and this app has worked perfectly every time! NO complaints. I have changed my company name though to Shop On In.

I love this app., pretty damn nice. It is very simple to install, nice looking app., I totally recommend. Oh update, I was reinstalling because I had to update my theme and long story I was helped very quickly. Thank you so much! I recommend this app., to everyone!

Ann More products
Verenigde Staten
Meer dan 2 jaar gebruiken de app

Over deze app

Geïntroduceerd

15 augustus 2018

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Gemaakt door SyncX

Over SyncX

Gemiddelde score: 4,7

10 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

23 New Industrial Road #04-08 Solstice Business Center, Singapore, 536209, SG

Ondersteuning

Stuur een bericht

neon@stock-sync.com

Meer apps zoals deze

5,0 van 5 sterren 85 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Voeg geautomatiseerde tellers toe om impact te tonen en sociaal bewijs te verdienen
4,8 van 5 sterren 163 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Verkooppopup, afteltimer, voorraadteller, vertrouwde badges
4,9 van 5 sterren 1539 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Verhoog de verkoop en het vertrouwen met shoppable Instagram-video's en feeds
Built for Shopify

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis