Paczkomaty InPost , 51 recensioner

Helhetsomdöme
5
Antal per omdömesnivå
  • 98 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 1 stjärnor
22 februari 2024

Sprawne funkcjonowanie, a przede wszystkim dobry i szybki kontakt z chętnymi do pomocy Twórcami aplikacji.

kawa.pl
Polen
Mer än 2 år användning av appen
15 januari 2024

Niezbędna jesli prowadzisz e-com w Polsce, dodatkowo super support.

Heelscomfort
Polen
4 månader användning av appen
27 december 2023

super szybka pomoc!

#makeusstrong
Polen
Ungefär ett år användning av appen
13 december 2023

Aplikacja działa bez zarzutów, bardzo dobre wsparcie techniczne :)

napieknewlosy.pl
Polen
11 månader användning av appen
4 september 2023

Wszystko super, świetna aplikacja i pomoc ze strony kreatorów, służą pomocą dostosowaną do klienta :) Pozdrawiam!

Natulim
Spanien
8 månader användning av appen
Redigerat 24 april 2023

Polecam bardzo. Od początku byliśmy na Shopify Plus i mieliśmy mapę paczkomatów, teraz postanowiliśmy sprawdzić jak działa lista i według niektórych klientów działa lepiej niż mapa. Dodatkowo pomocny support, przemyślane ustawienia w aplikacji. No i działa szybko i bezbłędnie :)

Noski Noski
Polen
Mer än 3 år användning av appen
Redigerat 20 oktober 2020

Really great app! and super responsive Support. Cannot imagine our Shopify store without it. Highly recommend! Swietna aplikacja i bardzo komunikatywne wsparcie. CIezko wyobrazic sobie nasz sklep bez niej. Bardzo polecam!

NAGO
Polen
Mer än 3 år användning av appen
8 november 2021

Świetna aplikacja, wszystko sprawnie działa, dopracowany każdy element. Bardzo dobry kontakt, przemili ludzie, szybka pomoc w razie niejasności. Jesteśmy bardzo zadowoleni :)

slowglow
Polen
Mer än 3 år användning av appen
16 juni 2021

I have been using it for 6 months, very intuitive application, all options worked without any problems. Very good contact with the application provider.

wstyluboho.
Polen
Ungefär 3 år användning av appen
26 mars 2021

Świetna aplikacja, wszystko działa poprawnie, jest bardzo intuicyjna oraz prosta w obsłudze. Szczerze polecam, większość naszych klientów korzysta z dostawy do paczkomatów i ta apka to jest dokładnie to, czego szukaliśmy.

Didier Laboratoires
Litauen
Ungefär 3 år användning av appen