Paczkomaty InPost , 51 recensioner

Helhetsomdöme
5
Antal per omdömesnivå
  • 98 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 1 stjärnor
22 februari 2024

Sprawne funkcjonowanie, a przede wszystkim dobry i szybki kontakt z chętnymi do pomocy Twórcami aplikacji.

kawa.pl
Polen
Mer än 2 år användning av appen
15 januari 2024

Niezbędna jesli prowadzisz e-com w Polsce, dodatkowo super support.

Heelscomfort
Polen
4 månader användning av appen
27 december 2023

super szybka pomoc!

#makeusstrong
Polen
Ungefär ett år användning av appen
29 juni 2023

Program typu Must Have do obsługi paczkomatów. Super wsparcie i obsługa klienta. bezproblemowa instalacja

Policzona Szama
Polen
Nästan 2 år användning av appen
12 maj 2023

Allows you to use most popular delivery method in Poland - paczkomat.
The technical support in case is issues are suberb.

SVR Sklep PL
Polen
9 månader användning av appen
13 december 2023

Aplikacja działa bez zarzutów, bardzo dobre wsparcie techniczne :)

napieknewlosy.pl
Polen
11 månader användning av appen
4 september 2023

Wszystko super, świetna aplikacja i pomoc ze strony kreatorów, służą pomocą dostosowaną do klienta :) Pozdrawiam!

Natulim
Spanien
8 månader användning av appen
Redigerat 24 april 2023

Polecam bardzo. Od początku byliśmy na Shopify Plus i mieliśmy mapę paczkomatów, teraz postanowiliśmy sprawdzić jak działa lista i według niektórych klientów działa lepiej niż mapa. Dodatkowo pomocny support, przemyślane ustawienia w aplikacji. No i działa szybko i bezbłędnie :)

Noski Noski
Polen
Mer än 3 år användning av appen
29 maj 2023

Polecam aplikację! Łatwa w obsłudze i intuicyjna dla klienta. Super działa! Poooooooolecamyyyyyyyyyy!

4kidspoint.pl
Polen
Ungefär ett år användning av appen
16 maj 2023

Śmiga, że aż miło :D. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Prosta do ustawienia, a najważniejsze działająca!!

HuggyMoon
Polen
6 månader användning av appen