Postnord

Postnord

$15/month. 14-day free trial. Additional charges may apply.
Rating (4.4)
Reviews
Developer
35 reviews
28 reviews
Overall rating
4.4
Counts per rating level
  • 80% of ratings are 5 stars
  • 0% of ratings are 4 stars
  • 6% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 14% of ratings are 1 stars
28 reviews
Edited February 2, 2023

Bästa service någonsin vid installation av Shopify-appen för Postnord. Så tacksam! Att i nte behöva fler appar än növändigt är skönt, mindre trassel så.
Det fungerar bra med bara postnord från Uniwin.

Vasterbottenssapa
Sweden
Time spent using app: 9 days
December 30, 2022

First class support! Very satisfied with the help to change ettings in the app so it match our stores need.

Naturligt.se
Sweden
Time spent using app: 6 months
December 23, 2022

Mycket proffessionell och snabb support, mycket användbar app!
Vi behövde hjälp med att synka order, det avhjälpte man snabbt.

Myr Outdoor
Sweden
Time spent using app: 7 days
December 16, 2022

Great support at least! A bit slow to use but otherwise it seems great. Don't know what else I should say really

Manatorsk
Sweden
Time spent using app: 11 months
December 2, 2022

Väldigt bra support, hjälpte mig med allt jag behövde hjälp med! Jag fattade inget utav appen i början men dom hjälpte mig med allt.

Rosmarinoljan
Sweden
Time spent using app: About 21 hours
November 11, 2022

Fick väldigt bra hjälp med all integrering, med ett videosamtal där de visade och förklarade hur allting skulle fungera, gick väldigt snabbt och smidigt!

Grizzly Gym Wear
Sweden
Time spent using app: 3 days
November 11, 2022

Jätteenkelt att sätta upp och bra service! Jag fick hjälp via en kostnadsfri demo på 10 minuter var vi igång med synken. Så bra!

Lisa Yang Sweden
Sweden
Time spent using app: About 22 hours
October 12, 2022

En mycket bra app, rekommenderar starkt! Jätte bra service, fick hjälpen jag behövde direkt. Tillgänglig kundtjänst.

Argana.se
Sweden
Time spent using app: About 3 hours
October 10, 2022

Perfekt! Dessutom överträffade supporten alla mina förväntningar!
De problem jag hade med att få synkningen att fungera avhjälptes på ett föredömligt sätt!
Uniwins support får 6 stjärnor av 5!!!!!!

Ledkryss
Sweden
Time spent using app: About 2 months
October 7, 2022

Very helpful service, answer quickly! Everything works smoothly. I recommend everyone starting to get guidance through a meeting with customer service! It made everything way easier for us!

LaLeia
Sweden
Time spent using app: About 1 month