Printful: Print on Demand

Printful: Print on Demand

Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (4,7)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum

Over deze app

Geïntroduceerd

25 november 2013

Talen

Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, en Japans

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Checkout, eBay, Etsy, Amazon, Storenvy

Creëer en verkoop op maat gemaakte producten met print-on-demand dropshipping

Wil je een bedrukt of geborduurd t-shirt bedrijf starten? Of muurkunst of dekens verkopen vanuit het comfort van je eigen huis? Doe het met Printful - we zijn een print-on-demand dropshipping leverancier klaar om je bij elke stap te ondersteunen en zorgen voor de saaie dingen (je weet wel, zoals fulfillment). Wij drukken, verpakken en verzenden je producten naar je klanten. Het is tijd voor jou om volledige controle te nemen over je ideeën, tijd en financiën - start of breid je bestaande online bedrijf uit met Printful!

Wil je een bedrukt of geborduurd t-shirt bedrijf starten? Of muurkunst of dekens verkopen vanuit het comfort van je eigen huis? Doe het met Printful - we zijn een print-on-demand dropshipping leverancier klaar om je bij elke stap te ondersteunen en zorgen voor de saaie dingen (je weet wel, zoals fulfillment). Wij drukken, verpakken en verzenden je producten naar je klanten. Het is tijd voor jou om volledige controle te nemen over je ideeën, tijd en financiën - start of breid je bestaande online bedrijf uit met Printful! meer
  • Snelle set-up. Verbind met Printful en begin snel met verkopen.
  • Eenvoudig te gebruiken ontwerptools voor jou om je ontwerpen te creëren of te uploaden.
  • Hoogwaardige producten die klanten steeds weer terug laten komen.
  • Aangepaste branding met verpakkingen, pack-ins, pakbonnen en meer.

Dropshipping functies

  • Producten die je kunt verkopen: Clothing and accessories, Home and garden, Sports products
  • Inkooplocaties: Australia, Canada, Japan, Latvia, Mexico, Spain, United States

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis

Gratis te installeren

Printful brengt alleen kosten in rekening voor orderverwerking en verzending wanneer een product wordt verkocht in hun winkels

  • Wereldwijde fulfillment en verzending
  • Ingebouwde ontwerptools
  • Product mockup generator

Printful Groei

$24.99/maand

Printful brengt alleen kosten in rekening voor orderverwerking en verzending wanneer een product wordt verkocht in hun winkels

  • 14-dagen gratis proefperiode
  • Tot 30% korting op alle producten
  • 7% korting op product branding
  • Onbeperkte winkels
  • GRATIS zodra je $12K aan jaarlijkse verkopen bereikt

Gratis

Gratis te installeren

Printful brengt alleen kosten in rekening voor orderverwerking en verzending wanneer een product wordt verkocht in hun winkels

  • Wereldwijde fulfillment en verzending
  • Ingebouwde ontwerptools
  • Product mockup generator

Printful Groei

$24.99/maand

Printful brengt alleen kosten in rekening voor orderverwerking en verzending wanneer een product wordt verkocht in hun winkels

  • 14-dagen gratis proefperiode
  • Tot 30% korting op alle producten
  • 7% korting op product branding
  • Onbeperkte winkels
  • GRATIS zodra je $12K aan jaarlijkse verkopen bereikt

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

5.685 recensies

Algemene beoordeling
4,7
Cijfers per recensieniveau
  • 84% recensies zijn 5 sterren
  • 7% recensies zijn 4 sterren
  • 2% recensies zijn 3 sterren
  • 2% recensies zijn 2 sterren
  • 5% recensies zijn 1 sterren
5 april 2024

All works well, just wish the margins were greater.

Lisa Brown's Treasure & Gifts
Verenigde Staten
Ongeveer 7 jaar gebruiken de app
Printful heeft geantwoord 7 april 2024

Thank you for your feedback! We appreciate it!😊

10 april 2024

They have been great for years but just recently I was unable to log in to update a payment method. After weeks of back and forth with Printful Support, they could not fix the issue and I was losing money and orders. I realized that they were sending automated emails saying they are working on the issue with redundant links in the emails for a password reset which did not work properly. No humans were involved. They had no concerns, awareness or interest in solving this issue. I am in the process of transferring all of my procucts to another Print on Demand. This was shameful and costly.

COOOL CATS
Verenigde Staten
Meer dan 6 jaar gebruiken de app
Printful heeft geantwoord 12 april 2024

Thank you for your feedback! We would certainly be happy to take a look into the situation you mentioned. Please send us an email at feedback@printful.com and we'll be happy to help you further.

27 maart 2024

Great customer service

Beantown Budz
Verenigde Staten
Bijna 7 jaar gebruiken de app
Printful heeft geantwoord 4 april 2024

We're thrilled that you had a great experience with our helpful customer support team! Thank you for sharing! 😊

21 maart 2024

I very much dislike the new shopify integration. It's too simplified and feels like I can't find anything. I also can't see any tracking data unless I open a new tab and navigate to the full site. Feels like and unnecessary change.

LOCALSIXONEFIVE
Verenigde Staten
Meer dan 6 jaar gebruiken de app
Printful heeft geantwoord 24 maart 2024

Thank you for sharing your experience with us! We appreciate the feedback and we'd certainly be happy to take a further look into the situation and hear more about it. Please send us an email at feedback@printful.com and we'll take a closer look.

29 maart 2024

I don't see where I can get access to my different stores. I have a shopify and etsy shop and I don't see how to locate them to make changes. Unless it's not on the app. Otherwise it's good if it's just something quick that you need to check with your orders. Like it!

Shoe Bakery
Verenigde Staten
Bijna 6 jaar gebruiken de app
Printful heeft geantwoord 4 april 2024

Thank you for leaving a review! We appreciate the feedback and we'd certainly be happy to check further on the mentioned store access. Please send us an email at feedback@printful.com and we'll be happy to help!

Over deze app

Geïntroduceerd

25 november 2013

Talen

Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, en Japans

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Checkout, eBay, Etsy, Amazon, Storenvy

Gemaakt door Printful

Over Printful

Gemiddelde score: 4,7

10 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

11025 Westlake Dr, Charlotte, NC, 28273, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

support@printful.com

Meer apps zoals deze

4,8 van 5 sterren 8022 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Begin met dropshipping in 30 sec. 1M+ producten. Snelle levering.
4,8 van 5 sterren 6846 recensies in totaal Gratis proefperiode van 14 dagen
Dropshipping van AliExpress, Amazon, Dsers & 6918+ leveranciers.
4,8 van 5 sterren 4623 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Maak en verkoop aangepaste producten, wij regelen de rest.