MyAppGurus Product Reviews

MyAppGurus Product Reviews

Priser
Pris: Gratis
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin
Fungerar med de senaste temana
Betyg
4,6 (213)
Utvecklare
MyAppGurus

Stärk ditt varumärke med MyAppGurus: Samla in och visa upp fantastiska produktrecensioner, stjärnbetyg, foto

Bygg förtroende och öka försäljningen med MyAppGurus Product Reviews. Samla in och visa enkelt riktig kundfeedback, inklusive foton och videor, med våra eleganta, anpassningsbara widgets som inte saktar ner din webbplats. Begär automatiskt recensioner med förberedda e-postmallar eller importera dem enkelt från andra plattformar. Designad exklusivt för Shopify, passar MyAppGurus alla teman och är enkel att konfigurera. Personifiera dina recensionsvisningar och lita på vårt vänliga supportteam för all hjälp du behöver.

Bygg förtroende och öka försäljningen med MyAppGurus Product Reviews. Samla in och visa enkelt riktig kundfeedback, inklusive foton och videor, med våra eleganta, anpassningsbara widgets som inte saktar ner din webbplats. Begär automatiskt recensioner med förberedda e-postmallar eller importera dem enkelt från andra plattformar. Designad exklusivt för Shopify, passar MyAppGurus alla teman och är enkel att konfigurera. Personifiera dina recensionsvisningar och lita på vårt vänliga supportteam för all hjälp du behöver. mer
  • Obegränsade recensionsförfrågningar via e-post med anpassningsbara mallar på autopilot
  • Använd widgets, karuseller, märken; öka SEO med strukturerad data och rika utdrag
  • Dela recensioner på Facebook, LinkedIn, Twitter, vilket ökar synlighet och engagemang
  • Hantera, redigera, importera och kategorisera produktrecensioner med hanteringsdashboard
  • Öka försäljningen med iögonfallande recensioner, socialt bevis och strategiska kuponger

Innehåller automatöversatt text

Visa original
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin
Fungerar med de senaste temana

Visningsalternativ

En sida med alla recensioner, Märken, Karuseller, Filtrering, Rutnätslayout, Mediagallerier, Fotorecensioner, Frågor och svar, Höjdpunkter från recensioner, Sammanfattningar av recensioner, Textfragment, Stjärnklassificering, Flikar eller sidopaneler, Berättelser, Positiva recensioner, Videorecensioner

Metoder för insamling av recensioner

Automatiseringar, Anpassade förfrågningar, Förfrågningar via e-post, Formulär, Import och export, Kampanjer, Push-meddelanden, Hänvisningar, Migrering av recensioner

Innehållstyper

Foton, Recensioner, Videor

Visningsalternativ

Anpassade layouter, Anpassade meddelanden, Antal recensioner

Analysverktyg

Konverteringsspårning

Lansering

1 maj 2023

Språk

engelska, franska, tyska, kinesiska (traditionell), japanska, portugisiska (Portugal), italienska, spanska, nederländska, bulgariska, litauiska, rumänska, ryska, arabiska, koreanska, indonesiska, turkiska, vietnamesiska, grekiska, norska, tjeckiska, finska, svenska, och hebreiska

Fungerar med

Judge Me, Hulk Product Reviews, Product Reviews, Pagefly

Recensioner (213)

Helhetsomdöme
4,6
Antal per omdömesnivå
  • 85 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 7 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 6 % av omdömena har 1 stjärnor
27 juni 2024

I wanted to send a request review to customers only 2 months after the purchase and this featured was updated after the first contact with the app customer support.
I am glad I am using this app.

StatueCorp
Storbritannien
5 månader användning av appen
MyAppGurus svarade 1 juli 2024

We're thrilled to hear that you find the MyAppGurus Product Review straightforward and effective in its function! It's our pleasure to provide an app that meets your needs and expectations. Do not hesitate to share any additional feedback and suggestions, as your input helps us continually improve our service.

Regards,
MyAppGurus Team

8 juli 2024

Dhruv has been most receptive to my feedback and suggestions on how to improve this new app. He and his team are working diligently to make features easy to use and customizable.

Midtown Olive Oil
USA
4 månader användning av appen
MyAppGurus svarade 12 juli 2024

We're thrilled to hear that you find the MyAppGurus Product Review straightforward and effective in its function! It's our pleasure to provide an app that meets your needs and expectations. Do not hesitate to share any additional feedback and suggestions, as your input helps us continually improve our service.

Regards,
MyAppGurus Team

14 maj 2024

What a wonderful team to chat to for support. I gave them my issue and even though they had to take it to the technical team and it took time and effort and they should have charged me money - they did it all for free.

Thank you so much for putting in all that effort and for making my website a much better one.

I really appreciate everything you have done for me.

Carla and Chris Happy Pets
Storbritannien
Ungefär en månad användning av appen
MyAppGurus svarade 16 maj 2024

We're thrilled to hear that you find the MyAppGurus Product Review straightforward and effective in its function! It's our pleasure to provide an app that meets your needs and expectations. Do not hesitate to share any additional feedback and suggestions, as your input helps us continually improve our service.

Regards,
MyAppGurus Team

Redigerat 10 juli 2024

Customer service is awful, the worst I have ever had, it is impossible to get any answers when you have an issue. I would highly suggest choosing a different App. The Chat app says they are available, But I have been trying to talk to someone now for over 2 weeks. I am now looking to change to a better App.

UPDATE!!!!!
The App is now working, we had a few more glitches and server issues, but the team have been in touch and resolved the issues. Hopefully it will run as expected from now on. Much improved customer service has resulted in my more favourable review.

K94Life
Storbritannien
4 månader användning av appen
MyAppGurus svarade 17 juni 2024

Hello,

Thank you for providing feedback on our application. We appreciate your input, but we hope you understand how a 1-star review can significantly impact our business profile.

To address your concerns, we are offering you a dedicated 4-hour session to resolve all your queries and issues.
We are committed to providing you with the best possible solution.

I hope this offer works for you, and we look forward to hearing from you soon.

Best regards,
MyAppGurus Team

10 juli 2024

Great app and excellent support. I received immediate assistance and everything worked perfectly. I can definitely recommend the app.

KAMA.Cycling
Österrike
3 månader användning av appen
MyAppGurus svarade 12 juli 2024

We're thrilled to hear that you find the MyAppGurus Product Review straightforward and effective in its function! It's our pleasure to provide an app that meets your needs and expectations. Do not hesitate to share any additional feedback and suggestions, as your input helps us continually improve our service.

Regards,
MyAppGurus Team

Support

MyAppGurus kan svara på eventuella frågor du har om MyAppGurus Product Reviews.

Fler appar som den här

4,9 av 5 stjärnor 14379 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Officiella AliReviews-appen importerar recensioner från AliExpress, Amazon
Built for Shopify
4,9 av 5 stjärnor 4681 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Driva försäljningen med äkta kundprodukt recensioner och betyg
Built for Shopify
4,7 av 5 stjärnor 6358 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Bygg förtroende, öka kundanskaffning och försäljning med kundrecensioner

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar