리뷰 (15)

전체 평점
3.4
평점 수준당 개수
  • 평점의 60%가 별 5개입니다
  • 평점의 0%가 별 4개입니다
  • 평점의 0%가 별 3개입니다
  • 평점의 0%가 별 2개입니다
  • 평점의 40%가 별 1개입니다
2024년 7월 8일

Mükemmel bir uygulama , bedavaya 100 adet ürünümü aktardım. Sorunsuz ürünlerinizi xml ile içeri aktarabiliyorsunuz. Ek olarak dropshipping yapan arkadaşlar için çok yararlı bir uygulama yapımcıları çok yardımcı oldu.

Eklentinin arayüzü çok basit. Hemen kurup kullanabilirsiniz. Kafa karıştırıcı değil. Xml ile ürünlerinizi shopify 'a aktarmanın en kolay yolu. Cidden sorunsuz şekilde aktarabilirsiniz.

Dropshipping için mükemmel entegratör yazılımı. Shopify 'da daha iyisini göremedim! Teşekkürler

BungalovMax
독일
앱 사용 기간 6일
답글 Webse개 2024년 7월 12일

Zaman ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkür ederiz.

İyi satışlar dileriz.

2024년 5월 22일

This plugin worked very well for us and I recommend it to everyone. I imported the products in a simple way with xml connection.

DevaLife GmbH (DE)
독일
앱 사용 기간 2분
답글 Webse개 2024년 7월 12일

Thank you for taking the time to leave a comment.

We wish you good sales.

2024년 6월 3일

gayet iyi bir uygulama herkese tavsiye ederim ama güncellense daha güzel olacağına eminim teşekkürler

dekohom
터키
앱 사용 기간 26일
답글 Webse개 2024년 7월 12일

Zaman ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkür ederiz.

İyi satışlar dileriz.

2023년 11월 15일

The programme is very simple to use If you are using your supplier's XML file, I highly recommend it. it has a simple interface, you mark the fields and the programme takes care of everything for you. the technical support is also excellent, they respond instantly via whatsapp. the price is much better than other expensive products. be sure that it meets your needs related to XML more than enough, you do not need to pay extra for other programs. Very successful.

LoveStore
영국
앱 사용 기간 16일
답글 Webse개 2024년 1월 15일

Hello,

Thank you for your valuable comment.

Have a nice day.

2023년 10월 27일

Hi, I haven't experienced anything like this before. This app works like lightning and the customer service is lightning fast too, just amazing. Very quick response and competent help. The app has made my life easier when it comes to uploading XML files. It is very easy to use. I can recommend it to everyone with a pure heart :-)

Mode Großhandel GoBEA.de
독일
앱 사용 기간 대략 2개월
답글 Webse개 2023년 11월 15일

Hello,

Thank you very much for your valuable comment.
Thank you for choosing Xml Pro Import.

You can ask any questions you have in mind by contacting us.

Have a good day.

2023년 10월 6일

I recently used the XML Import app and I'm thoroughly impressed. Compared to other plugins I've tried, this one streamlines the XML import process, making it much more user-friendly.

Highly recommended for those looking for an efficient solution!

Bürostuhll
독일
앱 사용 기간 11일
답글 Webse개 2023년 11월 15일

Hello,

Thank you very much for your valuable comment.
Thank you for choosing Xml Pro Import.

You can ask any questions you have in mind by contacting us.

Have a good day.

2024년 4월 25일

İşini layıkıyla yerine getirdi mükemmel bir uygulama

Çocuk Giyim-Anne Bebek-Hediyelik-Ev Dekor
터키
앱 사용 기간 대략 3시간
답글 Webse개 2024년 5월 17일

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyoruz.

2024년 3월 25일

Die beste Anwendung, um Produkte in Inhalte zu übertragen. Ich empfehle es jedem. 20.000 Produkte wurden importiert und der Preis ist sehr günstig.

DevaLife GmbH (EU)
독일
앱 사용 기간 3일
답글 Webse개 2024년 5월 17일

Vielen Dank, dass Sie unser XML Import Plugin verwenden.

Vielen Dank für Ihren wertvollen Kommentar.

2023년 11월 15일

Ekipleri çok kıymetli. Her çeyrek eklenti güncelleniyor ve yeni özellikler kazandırılıyor. Hızlı ve tam entegre olarak çalışıyor.

PatyGO | Profesyonel Pet Mobil Uygulaması
터키
앱 사용 기간 대략 2개월
답글 Webse개 2023년 11월 16일

Merhaba,

XML PRODUCT IMPORT pluginimiz için vakit ayırıp yazdığınız yorumunuz bizim için çok değerli. Sizin gibi aktif kullanıcılarımızın memnun olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz.

XML import, eklentimizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.