Reseñas (17)

Calificación general
4,5
Recuentos por nivel de calificación
  • El 88% de las calificaciones son de 5 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 4 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 3 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 2 estrellas
  • El 12% de las calificaciones son de 1 estrellas
5 de julio de 2024

Chciałbym podzielić się bardzo pozytywną opinią na temat twórców aplikacji, której używam. Właściciele są naprawdę świetni - zawsze szybko odpowiadają na pytania, natychmiast wdrażają wszelkie poprawki i robią to w sposób zrozumiały nawet dla laika takiego jak ja. Jeśli ktoś szuka prostej, funkcjonalnej aplikacji za niewielkie pieniądze i z rewelacyjnym wsparciem klienta, to gorąco polecam!

FLASHT
Polonia
17 días usando la aplicación
Octolize LTD respondió 16 de julio de 2024

Bardzo dziękujemy za recenzję aplikacji i za miłe słowa dotyczące naszego wsparcia. Miło nam, że nasza aplikacja stała się bardziej użyteczna!

---

Thank you very much for your review of the app and your kind words about our support. We are pleased that our app has become more useful!

Fecha de modificación: 23 de abril de 2024

Z czystą przyjemnością poprawiam ocenę na 5 gwiazdek. Funkcjonalność, o którą prosiłem została dodana i działa tak jak trzeba.
Dobra robota.

---------------------
Poprzednia ocena poniżej.
Generalnie aplikacja OK, ale programiści nie pomyśleli o dodatkowej opcji, wysyłka za pobraniem, która jest z zasady droższa. Po moim zapytaniu, dostałem odpowiedź, że pomyślą o takiej "funkcjonalności". Kiedy to się pojawi? Tego nie wie nikt :/

witamin | sklep
Polonia
5 meses usando la aplicación
Octolize LTD respondió 25 de marzo de 2024

Dzięki wielkie za feedback i recenzję. Rozumiemy priorytet tej funkcjonalności i możemy potwierdzić, że ta funkcja zostanie dodana, ale potrzebujemy jeszcze nieco czasu, by obsłużyć bieżące aktualizacje. Damy znać, gdy tylko będziemy w stanie podać konkretną datę tego usprawnienia!

Aktualizacja: 23-04-2024

Funkcja, o której wspomniałeś, jest już dostępna w aplikacji, daj znać czy spełnia Twoje oczekiwania!

---

Thanks a lot for the feedback and review. We understand the priority of this functionality and can confirm that this feature will be added, but we still need some time to handle ongoing updates. We will let you know as soon as we are able to provide a specific date for this improvement!

Update: 23-04-2024

The feature you mentioned is now available in the app, let us know if it meets your expectations!

26 de octubre de 2023

Bardzo dobra aplikacja, a do tego świetny kontakt z supportem.

doLekcji
Polonia
5 meses usando la aplicación
Octolize LTD respondió 31 de octubre de 2023

Dziękujemy serdecznie za recenzję! Cieszymy się, że zarówno sama aplikacja, jak i nasz support spełniają Państwa oczekiwania.

---

Thank you very much for the review! We are glad to hear that both the app itself and our support meet your expectations. We do our best to keep it this way.

9 de agosto de 2023

Bardzo dobra aplikacja, wszystko działa bez problemu, w razie pytań i pomocy - świetny help desk. POLECAM.

migacoffee
Polonia
12 meses usando la aplicación
Octolize LTD respondió 18 de agosto de 2023

Dziękujemy za recenzję. Dążymy do zapewnienia wysokiej jakości wsparcia, cieszymy się, że jest to zauważane!

---

Thank you for your review. We strive to provide quality support, we're glad to see it being noticed!

22 de diciembre de 2023

Korzystamy od kilku tygodni i jesteśmy bardzo zadowoleni! Dziękujemy obsłudze za rzeczowy kontakt.

By Simple
Polonia
4 meses usando la aplicación
Octolize LTD respondió 27 de diciembre de 2023

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zarówno sama aplikacja, jak i nasze wsparcie spełniają Twoje oczekiwania. Staramy się utrzymać ten poziom jakości.

---

Thank you for your feedback! We're delighted to learn that the app and our customer support have met your expectations. We strive to maintain this level of quality.

14 de julio de 2023

Świetna aplikacja i rewelacyjne wsparcie dewelopera, który w bardzo krótkim czasie dostosował aplikację do naszych potrzeb, dodając nowe funkcje.

Miss Denier
Polonia
2 meses usando la aplicación
Octolize LTD respondió 18 de julio de 2023

Dziękujemy za recenzję. Doceniamy Twoją opinię, spostrzeżenia i wkład w rozwój aplikacji. To była przyjemność wspólnie pracować nad tymi ulepszeniami i sprawić, że aplikacja jest jeszcze lepsza!

---

Thank you for your review. We sincerely appreciate your feedback, insights and your contribution to the app development. It’s been a pleasure working together on these improvements and making the app even better!

6 de diciembre de 2023

Witam, czy będzie możliwość dodania mapy punktów odbioru?

MateHub
Polonia
10 minutos usando la aplicación
Octolize LTD respondió 8 de diciembre de 2023

Cześć, wielkie dzięki za ocenę!

Tak, jeśli możliwości techniczne na to pozwolą, chętnie dodamy wybór punktów odbioru z mapy na stronie zamówienia. Na teraz, taka funkcja mogłaby być dostępna tylko dla ograniczonej liczby użytkowników, więc skupiamy się na rozwoju innych funkcjonalności.

Wybór punktów z mapy na pewno byłby pomocny, więc będziemy to stale monitorować. Jeszcze raz, dzięki za ocenę i pytanie!

---

Hi, thanks a lot for the review!

Yes, if technical possibilities allow it, we would be happy to add a selection of pickup points from the map in checkout. For now, such a feature could be available only to a limited number of users, so we are focusing on the development of other functionalities.

Selecting points from the map would certainly be helpful, so we will keep monitoring this. Again, thanks for your review and question!