ReConvert Mersalg og Krysssalg

ReConvert Mersalg og Krysssalg

Gratis abonnement tilgjengelig. Gratis prøveperiode tilgjengelig.
Vurdering (4,9)
Omtaler

Høydepunkter

Populært blant bedrifter som din
  • Basert i USA
Utviklet for din bedrift
  • Bruk direkte i Shopify-administrator

Om denne appen

Lansert

26. september 2018

Språk

Engelsk

Denne appen er ikke oversatt til Norsk (bokmål)

Fungerer med

Shopify Flow, Butikkens kasse, 17Track spor ordre tracking, Klaviyo E-post & SMS Marketing, SMSbump SMS Marketing av Yotpo, Rebuy Personaliserings Motor, Loox Stemplet Alireviews, 1 Klikk Mersalg trakt

Selg mer via mersalg på utsjekk, mersalg under handling, etterkjøps mersalg og mersalg på takkesider

Med ReConvert kan du legge til en klikk mersalg, mersalg ved utsjekk og mersalg med rabatt til betalings- og takkesiden. ReConverts konverteringsfokuserte mersalgs trakt hjelper deg med å vokse AOV og maksimere fortjenesten ved hvert salg. ReConvert lar deg også legge til andre elementer på takkesiden din: samle bursdager, tilby abonnement til kunder, tilby krysssalg i pakkestil og mer. Reconvert deg med å øke marginene dine og slå nye salgsrekorder, nå som prisene øker. Upsell & Cross Sell OCU.

Med ReConvert kan du legge til en klikk mersalg, mersalg ved utsjekk og mersalg med rabatt til betalings- og takkesiden. ReConverts konverteringsfokuserte mersalgs trakt hjelper deg med å vokse AOV og maksimere fortjenesten ved hvert salg. ReConvert lar deg også legge til andre elementer på takkesiden din: samle bursdager, tilby abonnement til kunder, tilby krysssalg i pakkestil og mer. Reconvert deg med å øke marginene dine og slå nye salgsrekorder, nå som prisene øker. Upsell & Cross Sell OCU. mer
  • Implementer mersalgstrakter etter kjøp som får kunder til å bruke mer penger
  • Øk AOV umiddelbart etter kassen med friksjonsfrie mersalgstilbud med ett klikk
  • Oppgrader takkesiden din: kjør surveys, samle bursdager, legg til videoer og mer
  • Bygg og administrer mersalgsstrategien din enkelt med en drag & drop editor OCU
  • Bruk segmentering for å utløse pakkemersalg, krysssalg, handlekurvmersalg osv.

Priser

Mersalg basis

Gratis

  • Tilgjengelig for utviklingsbutikker
  • Kasseredaktør
  • 1 klikk mersalg
  • Etter kjøpstraktredigerer
  • Takk sideredaktør
  • Alle andre funksjoner

Mersalg Premium

$4.99 / måned

0,75% av ekstrainntektene generert av appen

  • Opptil 49 ordre/mnd (totalt ordre i butikken din)
  • 1 klikk mersalg
  • Etterkjøps trakt editor
  • Takkeside editor
  • Alle tilleggsfunksjoner

30-dagers gratis prøveperiode

Mersalg PremiumPro

$7.99 / måned

0,75% av ekstrainntektene generert av appen

  • Opptil 99 ordre/mnd (totalt antall ordre i butikken din)
  • 1 klikk mersalg
  • Etter kjøp trakt editor
  • Takkeside editor
  • Alle tilleggsfunksjoner

30-dagers gratis prøveperiode

Mersalg Enterprise

$14.99 / måned

0,75% av ekstrainntektene generert av appen

  • Opptil 199 ordre/md. (totale ordre i butikken din)
  • Alle funksjoner tilgjengelig
  • Mer enn 199 ordre/md.?
  • Se prisside for mer informasjon.

30-dagers gratis prøveperiode

Mersalg basis

Gratis

  • Tilgjengelig for utviklingsbutikker
  • Kasseredaktør
  • 1 klikk mersalg
  • Etter kjøpstraktredigerer
  • Takk sideredaktør
  • Alle andre funksjoner

Mersalg Premium

$4.99 / måned

0,75% av ekstrainntektene generert av appen

  • Opptil 49 ordre/mnd (totalt ordre i butikken din)
  • 1 klikk mersalg
  • Etterkjøps trakt editor
  • Takkeside editor
  • Alle tilleggsfunksjoner

30-dagers gratis prøveperiode

Mersalg PremiumPro

$7.99 / måned

0,75% av ekstrainntektene generert av appen

  • Opptil 99 ordre/mnd (totalt antall ordre i butikken din)
  • 1 klikk mersalg
  • Etter kjøp trakt editor
  • Takkeside editor
  • Alle tilleggsfunksjoner

30-dagers gratis prøveperiode

Mersalg Enterprise

$14.99 / måned

0,75% av ekstrainntektene generert av appen

  • Opptil 199 ordre/md. (totale ordre i butikken din)
  • Alle funksjoner tilgjengelig
  • Mer enn 199 ordre/md.?
  • Se prisside for mer informasjon.

30-dagers gratis prøveperiode

Alle kostnader faktureres i USD. Gjentagende og bruksbaserte kostnader faktureres hver 30. dag. Se alle prisalternativer

4 587 vurderinger

Samlet vurdering
4,9
Antall per vurderingsnivå
  • 97 % av vurderingene er 5 stjerner
  • 2 % av vurderingene er 4 stjerner
  • 0 % av vurderingene er 3 stjerner
  • 0 % av vurderingene er 2 stjerner
  • 1 % av vurderingene er 1 stjerner
9. april 2024

Overall great app and fast helpful customer service! Alex helped me out with a bunch of questions and overall definitely recommend the app if you are looking for post-purchase upsells, super straight forward and quality support! Great app! easy 5 star

RoseGold & Black Pty Ltd
Australia
Over 2 år bruker appen
ReConvert 💵 svarte 14. april 2024

Thank you for your 5* review - it means the world to us!

We want our merchants to be as successful as possible and we grow with them! That's how we have always rolled and will continue to roll 📈

Always here for you 🖤

Jordan | Customer Care

4. mai 2024

I used this product in the past and had to take a break as I didn't need a post purchase option, things have since changed and I needed to get my old program back. I had some questions and Avraham and Alex took great care of me. Product is awesome, and 10/10 customer service.

Frontline Optics
USA
Rundt 1 år bruker appen
ReConvert 💵 svarte 6. mai 2024

Hey!

Thank you for your 5* review and I'm pleased you are happy! Alex and me - dream team.

I'm glad we were able to help you in the end to achieve the result you were looking for!

Always here for you 🖤

Avraham | Customer Success

8. mai 2024

ReConvert has been great for our thank you page optimization, and their customer service is top notch. Avraham was incredibly helpful when we ran into some issues, and we've been very pleased with the team's responsiveness!

Soapbox
USA
Nesten 3 år bruker appen
ReConvert 💵 svarte 15. mai 2024

Hey!

Thank you for your 5* review and I'm pleased you are happy!

I'm glad we were able to answer your questions and get things sorted for you! Was a pleasure assisting.

Always here for you 🖤

Avraham | Customer Success

Redigert 18. april 2024

I had a few issues with some incorrect billing amount, but the management team promised to sort it out.

Coolcat Gadget
Ungarn
Over 4 år bruker appen
ReConvert 💵 svarte 14. april 2024

Hi V

Thanks so much - Happy to have helped. 🖤

Avraham | Customer Success Manager

3. mai 2024

Don't waste your money; this app won't better your business but will take your money from your hard work in achieving your sales. This app has taken money out of my accounts without authorization, approximately $1600, as they have done to other businesses according to the reviews. They are very sly, and I have read in a review here that they changed their free plans by giving only one day's notice. They claim I have been using the app, yet I have screenshots proving they never had access to my customer data, which is essential for the app to function correctly. The app was disconnected after the free trial because it didn't bring any extra sales whatsoever. Yet, they continued to take money from sales they did not contribute to in any way.

MVE BOUTIQUE
Australia
Over 1 år bruker appen
ReConvert 💵 svarte 5. mai 2024

M,

Thank you for sharing your experience. I'm sorry to hear about your frustrations.

Our records show that:-

- When you installed the app, permission was provided to charge up to a maximum of $799, in accordance with the pricing terms, was agreed to you by you.
- You had a 30 day trial beginning on 29 December 2022.
- On 21 January 2023 you were charged your first charge of $89.99 as you had between 1,000 and 1,999 orders.
- Since then, and continuing until 17 March 2024, you were charged $89.99 per month (as the number of orders remained the same).

Some months you were also charged a commission of 0.75% on orders where ReConvert technology generated the sale.

On 17 April 2024 you were charged $49.99 as your total orders in this month dropped to between 500 and 999 orders.

On 25 April 2024 you uninstalled ReConvert and made claims that we had fraudulently been taking your money since January 2023.

I would like to help address your concerns and improve your experience. I would personally like to speak with you to understand your goals better and see how we can assist you in achieving the results you want using ReConvert.

Please reply to my email from a week ago, so we can schedule a call. I'm here to assist you and find a resolution together.

Thank you again though for taking the time to share your perspective.

Best regards

Avraham | Customer Success

Om denne appen

Lansert

26. september 2018

Språk

Engelsk

Denne appen er ikke oversatt til Norsk (bokmål)

Fungerer med

Shopify Flow, Butikkens kasse, 17Track spor ordre tracking, Klaviyo E-post & SMS Marketing, SMSbump SMS Marketing av Yotpo, Rebuy Personaliserings Motor, Loox Stemplet Alireviews, 1 Klikk Mersalg trakt

Utviklet av ReConvert 💵

Om ReConvert 💵

4,9 gjennomsnittlig vurdering

5 år med bygging av apper for Shopify App Store

Dishon 9, Dishon 9, 13825, IL

Brukerstøtte

Send en melding

care@reconvert.com

Denne utvikleren tilbyr ikke direkte støtte på Norsk (bokmål).

Flere apper som denne

5,0 av 5 stjerner Totalt 1658 omtaler Gratis abonnement tilgjengelig
Upsell frequently bought together bundles to boost your AOV.
Built for Shopify
5,0 av 5 stjerner Totalt 5559 omtaler Gratis abonnement tilgjengelig
Trust Badges, Upsell, Post Purchase, FBT, Countdown Timer
4,9 av 5 stjerner Totalt 762 omtaler Gratis abonnement tilgjengelig
Lift AOV with 1-Click Checkout Upsells & Thank You Page Offers
Built for Shopify

Vil du legge til en app?

Prøv Shopify gratis i tre dager