ReConvert Mer Korsförsäljning

ReConvert Mer Korsförsäljning

Priser
Gratisplan tillgänglig. Gratis testversion tillgänglig.
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin
Fungerar med de senaste temana
Betyg
4,9 (4 651)
Utvecklare
ReConvert 💵

Sälj mer via merförsäljning i kassan, i kundvagnen, efter köpet och på tacksidan. Upsell Cross sell

Med ReConvert kan du lägga till uppförsäljning med ett klick, i kundvagnen och rabatterad uppförsäljning vid kassa och tacksida. ReConverts konverterings fokuserade tratt för uppförsäljning efter köpet hjälper dig att öka AOV och maximera vinsten för varje försäljning. Med ReConvert kan du lägga till andra element på din tacksida: samla in födelsedagar, sälja upp prenumerationer, och korsförsäljning i form av paket m.m. ReConvert hjälper dig att öka dina marginaler och slå nya försäljningsrekord

Med ReConvert kan du lägga till uppförsäljning med ett klick, i kundvagnen och rabatterad uppförsäljning vid kassa och tacksida. ReConverts konverterings fokuserade tratt för uppförsäljning efter köpet hjälper dig att öka AOV och maximera vinsten för varje försäljning. Med ReConvert kan du lägga till andra element på din tacksida: samla in födelsedagar, sälja upp prenumerationer, och korsförsäljning i form av paket m.m. ReConvert hjälper dig att öka dina marginaler och slå nya försäljningsrekord mer
  • Använd upsell funktioner efter köpet så att kunder spenderar mer pengar.
  • Öka AOV efter kassan med erbjudanden om merförsäljning med ett klick. checkout
  • Uppgradera din tacksida: samla kundinformation, lägg till videor, upsells m.m.
  • Bygg och hantera din upsell-strategi i kassan med en drag & drop-redigerare OCU.
  • Segmentera erbjudanden om korsförsäljning, merförsäljning av kundvagnen, osv.
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Använd direkt i Shopify-admin
Fungerar med de senaste temana

Lansering

26 september 2018

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

Shopify Flow, Kassa, Recomatic Stamped.io Loox, Judge.me Loox Rivyo Reviews, 17Track order tracking page, SMSBump Yotpo email & SMS, MailChimp Klaviyo Omnisend, Flow Glood Rebuy automation

Priser

Upsell Basic

Gratis

  • Tillgänglig för utvecklingsbutiker
  • Kassaredaktör
  • 1 klick säljer mer
  • Trattredigerare efter köp
  • Tack sida redaktör
  • Alla andra funktioner

Upsell Premium

$4.99 /månad

0,75 % av de extra intäkter som appen genererar

  • Upp till 49 beställningar per månad (ej ordrar från appen)
  • Enkäter
  • Sociala widgets
  • Orderspårning
  • Mersälj
  • Ombeställ
  • Alla andra funktioner

Prova gratis i 30 dagar

Upsell Premium Pro

$7.99 /månad

0,75 % av de extra intäkter som appen genererar

  • Upp till 99 beställningar per månad (ej ordrar från appen)
  • Enkäter
  • Sociala widgets
  • Orderspårning
  • Mersälj
  • Ombeställ
  • Alla andra funktioner

Prova gratis i 30 dagar

Upsell Enterprise

$14.99 /månad

0,75 % av de extra intäkter som appen genererar

  • Upp till 199 beställningar per månad (ej ordrar från appen)
  • Alla tillgängliga funktioner
  • För större paket besök vår prissättningssida

Prova gratis i 30 dagar

Upsell Basic

Gratis

  • Tillgänglig för utvecklingsbutiker
  • Kassaredaktör
  • 1 klick säljer mer
  • Trattredigerare efter köp
  • Tack sida redaktör
  • Alla andra funktioner

Upsell Premium

$4.99 /månad

0,75 % av de extra intäkter som appen genererar

  • Upp till 49 beställningar per månad (ej ordrar från appen)
  • Enkäter
  • Sociala widgets
  • Orderspårning
  • Mersälj
  • Ombeställ
  • Alla andra funktioner

Prova gratis i 30 dagar

Upsell Premium Pro

$7.99 /månad

0,75 % av de extra intäkter som appen genererar

  • Upp till 99 beställningar per månad (ej ordrar från appen)
  • Enkäter
  • Sociala widgets
  • Orderspårning
  • Mersälj
  • Ombeställ
  • Alla andra funktioner

Prova gratis i 30 dagar

Upsell Enterprise

$14.99 /månad

0,75 % av de extra intäkter som appen genererar

  • Upp till 199 beställningar per månad (ej ordrar från appen)
  • Alla tillgängliga funktioner
  • För större paket besök vår prissättningssida

Prova gratis i 30 dagar

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag. Se alla prisalternativ

Recensioner (4 650)

Helhetsomdöme
4,9
Antal per omdömesnivå
  • 97 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 1 % av omdömena har 1 stjärnor
9 april 2024

Overall great app and fast helpful customer service! Alex helped me out with a bunch of questions and overall definitely recommend the app if you are looking for post-purchase upsells, super straight forward and quality support! Great app! easy 5 star

RoseGold & Black Pty Ltd
Australien
Mer än 2 år användning av appen
ReConvert 💵 svarade 14 april 2024

Thank you for your 5* review - it means the world to us!

We want our merchants to be as successful as possible and we grow with them! That's how we have always rolled and will continue to roll 📈

Always here for you 🖤

Jordan | Customer Care

4 maj 2024

I used this product in the past and had to take a break as I didn't need a post purchase option, things have since changed and I needed to get my old program back. I had some questions and Avraham and Alex took great care of me. Product is awesome, and 10/10 customer service.

Frontline Optics
USA
Ungefär ett år användning av appen
ReConvert 💵 svarade 6 maj 2024

Hey!

Thank you for your 5* review and I'm pleased you are happy! Alex and me - dream team.

I'm glad we were able to help you in the end to achieve the result you were looking for!

Always here for you 🖤

Avraham | Customer Success

5 juni 2024

Great app and outstanding customer service! Ash was a genuine hero as we transitioned to checkout extensibility and implemented a thank you page upsell. He spent hours working through some issues with us and got us up and running. If you want to increase AOV backed by top notch support, I highly recommend ReConvert.

Zend Coffee & Wellness
USA
Mer än ett år användning av appen
ReConvert 💵 svarade 9 juni 2024

Hey!

Thank you for your 5* review and I'm pleased you are happy!

I'm glad we were able to answer your questions. Ash always goes the extra mile to make sure customers get used to new aspects of the app!

Always here for you 🖤

Avraham | Customer Success

8 maj 2024

ReConvert has been great for our thank you page optimization, and their customer service is top notch. Avraham was incredibly helpful when we ran into some issues, and we've been very pleased with the team's responsiveness!

Soapbox
USA
Nästan 3 år användning av appen
ReConvert 💵 svarade 15 maj 2024

Hey!

Thank you for your 5* review and I'm pleased you are happy!

I'm glad we were able to answer your questions and get things sorted for you! Was a pleasure assisting.

Always here for you 🖤

Avraham | Customer Success

3 maj 2024

Don't waste your money; this app won't better your business but will take your money from your hard work in achieving your sales. This app has taken money out of my accounts without authorization, approximately $1600, as they have done to other businesses according to the reviews. They are very sly, and I have read in a review here that they changed their free plans by giving only one day's notice. They claim I have been using the app, yet I have screenshots proving they never had access to my customer data, which is essential for the app to function correctly. The app was disconnected after the free trial because it didn't bring any extra sales whatsoever. Yet, they continued to take money from sales they did not contribute to in any way.

MVE BOUTIQUE
Australien
Mer än ett år användning av appen
ReConvert 💵 svarade 5 maj 2024

M,

Thank you for sharing your experience. I'm sorry to hear about your frustrations.

Our records show that:-

- When you installed the app, permission was provided to charge up to a maximum of $799, in accordance with the pricing terms, was agreed to you by you.
- You had a 30 day trial beginning on 29 December 2022.
- On 21 January 2023 you were charged your first charge of $89.99 as you had between 1,000 and 1,999 orders.
- Since then, and continuing until 17 March 2024, you were charged $89.99 per month (as the number of orders remained the same).

Some months you were also charged a commission of 0.75% on orders where ReConvert technology generated the sale.

On 17 April 2024 you were charged $49.99 as your total orders in this month dropped to between 500 and 999 orders.

On 25 April 2024 you uninstalled ReConvert and made claims that we had fraudulently been taking your money since January 2023.

I would like to help address your concerns and improve your experience. I would personally like to speak with you to understand your goals better and see how we can assist you in achieving the results you want using ReConvert.

Please reply to my email from a week ago, so we can schedule a call. I'm here to assist you and find a resolution together.

Thank you again though for taking the time to share your perspective.

Best regards

Avraham | Customer Success

Support

ReConvert 💵 kan svara på eventuella frågor du har om ReConvert Mer Korsförsäljning.

Utvecklare

ReConvert 💵

Dishon 9, Dishon 9, 13825, IL

Resurser

Den här utvecklaren erbjuder inte direkt support på Svenska.

Fler appar som den här

4,9 av 5 stjärnor 1697 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Upsell ofta köpta tillsammans-buntar för att öka ditt AOV.
Built for Shopify
4,9 av 5 stjärnor 764 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Höj AOV med 1-klicks Checkout Upsells & Tack för din beställning-sida erbjudanden
Built for Shopify
4,7 av 5 stjärnor 378 recensioner totalt Gratis testversion tillgänglig
Maximera intäkterna på varje försäljning med AI-upsells och cross sells

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar