Reputon Reviews ‑ Anmeldelser

Reputon Reviews ‑ Anmeldelser

Built for Shopify
Priser
Gratis abonnement tilgængeligt
Højdepunkter
Populær blandt virksomheder i USA
Brug direkte i Shopify-administratoren
Fungerer sammen med de nyeste temaer
Bedømmelse
4,8 (1.186)
Udvikler
Reputon

Forbedre dine butiksvurderinger, tillidsscore, SEO ved at sende opfølgende e-mails til dine kunder.

Send automatisk opfølgnings-e-mail, når dine kunder modtager ordrer. Forbedre vurderinger og kundefeedback på mange anmeldelseswebsteder på én gang. Dine Google-anmeldelser, Etsy-anmeldelser, Facebook-anmeldelser, Sitejabber, alle andre positive vurderinger af anmeldelseswebsteder vil eksplodere! Omdiriger utilfredse kunder til feedbackformularer. Den bekymringsfri e-mail-marketingapp til at indsamle virksomheds- og produktanmeldelser, bygge social bevis.

Send automatisk opfølgnings-e-mail, når dine kunder modtager ordrer. Forbedre vurderinger og kundefeedback på mange anmeldelseswebsteder på én gang. Dine Google-anmeldelser, Etsy-anmeldelser, Facebook-anmeldelser, Sitejabber, alle andre positive vurderinger af anmeldelseswebsteder vil eksplodere! Omdiriger utilfredse kunder til feedbackformularer. Den bekymringsfri e-mail-marketingapp til at indsamle virksomheds- og produktanmeldelser, bygge social bevis. mere
  • Fuldt tilpassede automatiske anmeldelses-e-mails
  • Indstil trigger for at indsamle feedback baseret på leveringstid
  • Tilføj ubegrænsede anmeldelsessider, som dine glade kunder vil blive sendt til
  • Spor dine e-mails effektivitet og konverteringer med vores indbyggede statistik
  • Undgå negative kundeanmeldelser. Modtag gode anmeldelser!
Højdepunkter
Populær blandt virksomheder i USA
Brug direkte i Shopify-administratoren
Fungerer sammen med de nyeste temaer

Kampagnetyper

Mails om betaling, Rabatter, Mailkampagner, Opfølgningsmails, Produktanmeldelser, Belønninger, Spørgeundersøgelser

Administration af kampagner

Generering med kunstig intelligens, Analyser, API’er og webhooks, Automatiseringer, Redigeringsværktøj, Import og eksport, Tagging, Skabeloner, Sporing, Udløsere og regler

Visningsindstillinger

Badges, Stjernebedømmelser

Metoder til indsamling af anmeldelser

Automatiseringer, Tilpassede anmodninger, Anmodninger via mail, Pop op-vinduer, Pushmeddelelser, QR-koder, Spørgeundersøgelser

Lanceret

26. september 2018

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Betaling, Google reviews, Facebook reviews, Yelp reviews, Aftership, PushOwl Web Push Notifications

Priser

Nybegynder

Gratis

  • Op til 30 e-mails/måned
  • Tilpasselige e-mailskabeloner
  • Fleksible e-mail-udløsere
  • Dårlige anmeldelser filter
  • E-mail statistiks

Lite

$9.99 om måneden

  • Op til 150 e-mails/måned
  • + Plan for alle begyndere
  • Importer fra .CSV
  • Mulighed for afsendelsestid
  • Mulighed for spring over POS-ordrer

Standard

$24.99 om måneden

  • Op til 500 e-mails/måned
  • + Alle Lite-plan
  • Mulighed for afsendelsesfrekvens
  • E-mail-sortliste
  • Ordre leveret og Ordretag e-mail trigger

Fremskreden

$49.99 om måneden

  • Op til 1500 e-mails/måned
  • + Alle standardplanfunktioner
  • Efterskibsintegration
  • VIP kundesupport

Nybegynder

Gratis

  • Op til 30 e-mails/måned
  • Tilpasselige e-mailskabeloner
  • Fleksible e-mail-udløsere
  • Dårlige anmeldelser filter
  • E-mail statistiks

Lite

$9.99 om måneden

  • Op til 150 e-mails/måned
  • + Plan for alle begyndere
  • Importer fra .CSV
  • Mulighed for afsendelsestid
  • Mulighed for spring over POS-ordrer

Standard

$24.99 om måneden

  • Op til 500 e-mails/måned
  • + Alle Lite-plan
  • Mulighed for afsendelsesfrekvens
  • E-mail-sortliste
  • Ordre leveret og Ordretag e-mail trigger

Fremskreden

$49.99 om måneden

  • Op til 1500 e-mails/måned
  • + Alle standardplanfunktioner
  • Efterskibsintegration
  • VIP kundesupport

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag.

Anmeldelser (1.186)

Samlet bedømmelse
4,8
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 85 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 11 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 2 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
9. april 2024

This app is a great asset to my business as it gives me an opportunity to work with a customer correcting the issue before they submit a negative review.

Modern Tourist Guelph
Canada
Cirka 4 år bruger appen
4. april 2024

Did a great job. Caught a review that I will work with customer and not have pissed off customers. Thank you

Makana Hut
USA
Cirka et år bruger appen
Redigeret 30. april 2024

Edited from 1 star to 5 stars.
After a week of working directly with the staff here my opinion and my experience with them has changed for the better. I sent the first email out, configured the way I needed it to be and collected (9) 5-star reviews in the first hour on GOOGLE! It works!

TL;DR If support is important to you, skip this app.

I set this app up using the second most expensive plan as a trial then I planned to step up to the most expensive option. I set up Google as the site that I would like to collect reviews for. I sent the test email. Everything looked good. I sent the emails to 500 past orders and to my horror, saw that the emails had apparently reverted to the factory settings of "sitejabbber" and "Trust pilot", neither of which we are set up for collecting reviews on (our company does not have pages there)

Without thinking, I went into the admin console and changed the links back to google and sent a message requesting help from the support staff.

This is the support message I initially sent on 4-17-24 at approximately 7am
"Message: I had everything set up to send google review requests. I sent the test email and everything was good. When I approved and sent the emails for the past orders I see that it reverted to the factory settings. Now I have 500 WORSE than worthless emails sent because I bothered my customers by asking for reviews on apps that we do not even have our business set up on and that I do not care to collect reviews for"

24 hours later I get this reply. (4-18-24 @ 6:53am)
Hello,
John from Reputon here.

Could you please clarify what you mean? Based on your settings, everything seems to be correct at the moment.

Please be advised that we are unable to send requests to any apps at this time.

Regards,
John | Reputon Team

This is the only contact I have had with them regarding this matter. I have sent THREE follow up emails since with no reply from Reputon.

4-18-24 @7:05
They are correct now because I changed them again. The email sent with links to the factory set review sites (trust pilot and the other one) and not Google like I wanted.

So 500 emails not only got burned but 500 of my customers essentially got a spam email from us.

Is there any way to reset the 500 email limit for the month and instead of going to past orders to collect reviews can I'll just send the emails to current/future orders.

Thanks

My next email
4-18-24 @ 6:26PM
Good Afternoon,
I'm trying to get this resolved in a timely manner. Are the replies to support questions generally 12-24 hours between each interaction/email? I am trying to manage my expectations here but this is a big deal to me and I would like to get this resolved as soon as possible.

If you change "apps" to "websites" in my initial query it will probably make sense then.

Thanks

My next reply on 4-19-24 @ 8:38AM
I am again attempting contact to get this resolved. To summarize again, I set the app up to collect Google reviews. I sent the test email and everything seemed correct. I proceeded to send an email to previous orders requesting a review. The email sent and apparently had reverted to the factory settings for Trust Pilot and the other review site that come pre-set from the factory settings somehow. In an attempt to fix this, I apparently made it worse by RE-deleting the links and RE-installing the google settings. This caused the emails to essentially have broken links apparently and look like spam or worse. I am worried about how many times our business email that we used to send those emails to be marked as spam now. I am requesting that we somehow get to the root of what happened and possibly get the 500 email limit reset so I can simply proceed with requesting reviews from current/ future orders.

Thanks

Support appears to be non-existent for this app and I am seriously questioning all of the positive reviews here after my experience. I have uninstalled the app and could not possibly recommend it based on my experience.

onethiefsurplus
USA
4 dage bruger appen
20. maj 2024

Great app! Its my go-to review collection app! I love the review URL feature that allow me to post a review link anywhere.

BetterEngraved.com
USA
Cirka en måned bruger appen
22. april 2024

Finding the perfect pair of sneakers has never been easier! I recently discovered this amazing online sneaker store, and let me tell you, it's a game-changer. The selection is incredible, with all the latest styles and brands to choose from. Not only that, but the quality is top-notch, and the prices are unbeatable.

But what really sets this store apart is the customer service. The team goes above and beyond to make sure you find exactly what you're looking for. They're friendly, helpful, and genuinely passionate about sneakers. Plus, with free shipping on all orders, there's no reason not to treat yourself to a new pair!

So if you're in the market for some fresh kicks, look no further than this online sneaker store. Trust me, you won't be disappointed!

Nerdy store
Canada
8 dage bruger appen

Support

Reputon kan besvare dine spørgsmål vedrørende Reputon Reviews ‑ Anmeldelser.

Udvikler

Reputon

2093 PHILADELPHIA PIKE, STE 1025, CLAYMONT, DE, 19703, US

Ressourcer

Denne udvikler tilbyder ikke direkte support på Dansk.

Flere apps som denne

5,0 ud af 5 stjerner 4679 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Collect videos reviews, amazon reviews & ali review importer
4,9 ud af 5 stjerner 278 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Importer af produktanmeldelser for Amazon, AliExpress, eBay, Walmart
4,7 ud af 5 stjerner 1149 anmeldelser i alt Gratis at installere
Start e-handelsautomatiseringer med et klik og se afkast.

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage