RPro ‑ Product & Ali Reviews

RPro ‑ Product & Ali Reviews

Gratisplan tillgänglig. Prova gratis i 7 dagar.
Betyg (3,3)
Recensioner

Höjdpunkter

Populär bland företag som ditt
  • Baserat i USA
Skapad för ditt företag
  • Fungerar med de senaste temana

Om appen

Lansering

25 september 2023

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

aliexpress reviews, aliexpress review importer, aliexpress review, amazon reviews, amazon review

Importera recensioner från Aliexpress, Amazon & Loox utan kodning; Öka försäljningen & öka konverteringarna

ReviewsPro är en otrolig plattform som kan förenkla och förbättra din Shopify-butiks produktadministration. Vår sömlösa recensionsimportfunktion låter dig enkelt integrera kundrecensioner från olika källor som CSV-filer, Amazon eller AliExpress, vilket kan spara mycket tid för dig. Genom att använda vår plattform för att berika dina produktsidor med äkta feedback kan du enkelt bygga förtroende hos dina kunder och skapa en mer engagerande shoppingupplevelse.

ReviewsPro är en otrolig plattform som kan förenkla och förbättra din Shopify-butiks produktadministration. Vår sömlösa recensionsimportfunktion låter dig enkelt integrera kundrecensioner från olika källor som CSV-filer, Amazon eller AliExpress, vilket kan spara mycket tid för dig. Genom att använda vår plattform för att berika dina produktsidor med äkta feedback kan du enkelt bygga förtroende hos dina kunder och skapa en mer engagerande shoppingupplevelse. mer
  • Importera enkelt ett brett utbud av recensioner från Aliexpress, Amazon & mer.
  • Hantera recensioner för att förbättra försäljningen och optimera kundnöjdheten
  • Recensioner widget som ger kunderna möjlighet att göra informerade köpbeslut

Produktomdöman funktioner

  • Visningsalternativ: Photo reviews
  • Metoder för insamling av recensioner: Import and export, Review migration, Review syndication

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Priser

Prova gratis i 7 dagar

Gratis

Gratis

  • Widget-anpassning
  • E-post och chattstöd

Pro

$49/månad

eller $288/år och spara 51 %

  • Alla startfunktioner
  • Importera 500 recensioner
  • Ta bort applogotyp
  • VIP-stöd

Empire

$99/månad

eller $684/år och spara 42 %

  • Alla Pro-funktioner
  • Importera 5000 recensioner
  • VIP-stöd

Unicorn

$299/månad

eller $1,188/år och spara 67 %

  • Alla Empire-funktioner
  • Importera obegränsat med recensioner
  • VIP-stöd

Gratis

Gratis

  • Widget-anpassning
  • E-post och chattstöd

Pro

$49/månad

eller $288/år och spara 51 %

  • Alla startfunktioner
  • Importera 500 recensioner
  • Ta bort applogotyp
  • VIP-stöd

Empire

$99/månad

eller $684/år och spara 42 %

  • Alla Pro-funktioner
  • Importera 5000 recensioner
  • VIP-stöd

Unicorn

$299/månad

eller $1,188/år och spara 67 %

  • Alla Empire-funktioner
  • Importera obegränsat med recensioner
  • VIP-stöd

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag.

18 recensioner

Helhetsomdöme
3,3
Antal per omdömesnivå
  • 50 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 11 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 39 % av omdömena har 1 stjärnor
31 december 2023

Reviews seem to be legit. I am happy that there is finally a legit review app to use with my Shopify store. I would recommend this app. I only gave 4 stars as it is a little expensive comparatively.

The Family Blender Clothing
USA
20 dagar användning av appen
28 januari 2024

App charged me $99 after canceling the trial. Tried making this work with SPocket but couldn't, so I uninstalled it and tried reinstalling it. AliScraper didn't work on SPocket and this app wouldn't import reviews with 1-click as advertised - you have to manually enter each link to each product to get reviews. The whole experience was a debacle. I will try to get a refund and if I am successful, I will change my review to 5 stars for good customer service.

zyndyn
USA
En dag användning av appen
Innovation Labs. svarade 30 januari 2024

Hi there. I sent you a message via the email you provided. You may reach out to me at support@reviewspro.ai so I can resolve this for you.

-Rochelle

4 december 2023

I would recommend this to others because, although expensive, is very helpful

PreciousPicks
USA
Ungefär en månad användning av appen
Redigerat 26 oktober 2023

I recently had the opportunity to experience the outstanding customer service provided by the RPro - Product& Ali review app, and I am thrilled to share my positive feedback. The customer service team in my case "Rochelle" has truly showcased their commitment to saving lives and assisting customers in an efficient and empathetic manner.

From the moment I began to struggle Rochelle reached out and offered her assistance, With professionalism and kindness. The customer service representative I spoke with was not only knowledgeable about the app's features and functionalities but also demonstrated a genuine willingness to go above and beyond to address my concerns.

What truly stood out to me was the swift response time. The RPro app customer service team wasted no time in addressing my queries and ensuring that I received the necessary information promptly. Their dedication to providing timely assistance showcases their understanding of the importance of time when it comes to related issues.

Furthermore, the RPro app customer service team displayed exceptional empathy. They understood the urgency and sensitivity of the matter at hand and approached it with compassion and understanding, instantly putting me at ease. Knowing that I was being heard and cared for during a potentially stressful situation made all the difference in my experience.

In addition to their exceptional customer service skills,They were able to guide me through any technical difficulties I encountered with the app seamlessly, ensuring a hassle-free user experience.

Overall, my encounter with the RP ro app customer service team was truly life-saving. Their professionalism, efficiency, empathy, and technical know-how set them apart and made me feel valued as a customer. I am incredibly grateful for their exceptional service and would highly recommend the RP ro app to anyone in need of reliable and compassionate review team.

Thank you, RPro -Product & Ali Reviewsapp customer service team, for the exceptional care and assistance you provided. Your commitment to life-saving customer service is truly praiseworthy, and I am confident that many others will benefit from your outstanding support in the future.

LW Country Hers!
USA
Ungefär 2 månader användning av appen
29 november 2023

I found this app through Spocket, looked it over and saw a free plan available and thought I might as well try this since it can import reviews. After I install, whatever importing I can do is behind a paywall, and their pricing is the exact same as Spocket's plans. I would think if Spocket is promoting this it should be included into my already expensive plan with them so I can have reviews. I am uninstalling and will find another review app.

A Pet Store LLC
USA
Ungefär en timme användning av appen
Innovation Labs. svarade 29 januari 2024

Hi there! I have reached out to you via email. For me to assist you, please reach out to me at support@reviewspro.ai.

Dataåtkomst

Appen behöver tillgång till följande data för att kunna fungera med din butik.

Läs mer om anledningen till detta i utvecklarens integritetspolicy.

Se personuppgifter

Kunder, butiksägare

  • Kunder

    Namn, e-postadress, telefonnummer, fysisk adress, geolocation, IP-adress, webbläsare och operativsystem

  • Butiksägare

    Namn, e-postadress, telefonnummer, fysisk adress

Se och redigera butiksuppgifter

Produkter, ordrar

  • Redigera produkter

    Produkter or produktserier

  • Visa ordrar

    All orderinformation från de senaste 60 dagarna

Om appen

Lansering

25 september 2023

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

aliexpress reviews, aliexpress review importer, aliexpress review, amazon reviews, amazon review

Skapad av Innovation Labs.

Om Innovation Labs.

4,6 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 4 år

Vancouver, BC, CA

Support

Skicka ett meddelande

support@felex.co

Fler appar som den här

5,0 av 5 stjärnor 18 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Paket, Recensioner, Förbeställning och mycket mer för att öka försäljningen och AOV
4,3 av 5 stjärnor 58 recensioner totalt Prova gratis i 14 dagar
Debutify Alternativ: Paket+Recensioner+Volymrabatt+Upsell
5,0 av 5 stjärnor 24488 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Produktrecensioner med foton & videor för socialt bevis & SEO
Built for Shopify