Sendcloud , 250 avaliações

Classificação geral
3,8
Número por nível de avaliação
  • 76% das avaliações são de 5 estrelas
  • 4% das avaliações são de 4 estrelas
  • 2% das avaliações são de 3 estrelas
  • 2% das avaliações são de 2 estrelas
  • 15% das avaliações são de 1 estrelas
8 de abril de 2024

It may seem a bit overwhelming because it is a powerful tool made for all sizes of businesses but actually once you jump in, it’s easy to use, customer service is really helpful and if you are a small business like mine, you will get all the benefits of using a tool that’s also made for much larger companies.
Others have tried to lure me away but I am very happy right here. Great app and it works fantastic with Shopify.

59Balloons
Países Baixos
8 meses usando o app
4 de abril de 2024

utilizziamo questa piattaforma da più di un anno e non possiamo che essere soddisfatti del servizio. i costi sono tra i più bassi rispetto ad altri concorrenti che hanno tariffe di spedizione molto più alte. con il tempo i corrieri disponibili sono aumentati e questo permette di gestire ogni spedizione come meglio si crede. inoltre il servizio clienti molto gentile e per qualsiasi problematica sono tutti completamente a disposizione e ti mettono a tuo agio sin da subito. dal pannello puoi seguire tutte le spedizioni man mano ed è molto intuitivo sia in fase di setup iniziale che in fase di utilizzo.
servizio consigliato, uno dei migliori sul mercato.

Games Time Aversa
Itália
Mais de 1 ano usando o app
8 de abril de 2024

Muy contenta tanto con la app como con el servicio de atención al cliente. Las 4 cosillas que han dado fallo me lo han arreglado rápidamente. Es fácil de usar y ordenado. Se integra muy bien con Shopify y facilita muchísimo lo que es la generación de etiquetas de envío. Yo trabajo con las tarifas de correos. Ahorró perfectamente 7-12 horas semanalmente con esta función.

Annie's Fingers
Espanha
Mais de 2 anos usando o app
21 de fevereiro de 2024

- Vlotte integratie met Shopify
- Sendcloud geeft aan wanneer er een fout in de gegevens zit, bijvoorbeeld een ontbrekend huisnummer
- Gemakkelijk bereikbare supportdienst, die binnen aanvaardbare tijd antwoord
- Uitgebreid online Help Center

Julien Deluxe
Bélgica
Quase 2 anos usando o app
28 de março de 2024

-Handige vlotte gestroomlijnde integratie voor de webshop.
_Makkelijk switchen tussen koeriers.
-Dashboard zit goed in elkaar
-Faire verzendprijzen
-Optie om tracking mails te personaliseren

Ik ben al 3 jaar heel tevreden klant en zal dat in de toekomst nog zijn.

Spul
Bélgica
Quase 3 anos usando o app
16 de abril de 2024

ottima app ti aiutano sempre comoda basta un click e vi da lui tutto il lavoro ve la consiglio

SUBLIM ART COLOR INGROSSO
Itália
12 meses usando o app
10 de abril de 2024

Siempre que tengo un problema me responden en menos de 24 horas, gracias a Sendcloud gestiono todos los envios en cualquier parte del mundo.

BONAMASO
Espanha
Aproximadamente 1 ano usando o app
24 de março de 2024

Gemakkelijk te koppelen app. Superhandig om te versturen, gezien je niets meer hoeft over te typen. Tarieven hangen af van je verzendhoeveelheid, maar zijn in lijn met de tarieven die de vervoerders zelf vragen, mocht je rechtstreeks bij hen verzenden.

Your Next Jewel
Bélgica
Mais de 5 anos usando o app
25 de março de 2024

Je suis très satisfaite de l'application Sendcloud, à la fois par son ergonomie que les équipes d'agents qui n'hésitent pas à nous aider dès besoin. Je recommande Sendcloud pour l'envoi de ses colis e-commerce.

Namsaa
França
Aproximadamente 3 anos usando o app
22 de março de 2024

Fijne app, werkt altijd en nooit problemen. Voordeel is ook dat je meerdere vervoerders kan kiezen en meerdere shopify shops kan toevoegen in hetzelfde account.

fietsaccessoires.nl
Países Baixos
Quase 3 anos usando o app