Shippo ‑ Simplified Shipping

Shippo ‑ Simplified Shipping

Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (4,1)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten

Over deze app

Geïntroduceerd

4 februari 2014

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

USPS, UPS, FedEx, DHL Express, Amazon, Etsy

Alles wat u nodig heeft voor schaalbare verzending op één plek, plus de beste tarieven van topvervoerders.

Synchroniseer naadloos uw Shopify-bestellingen en krijg toegang tot de beste tarieven van meer dan 40 vervoerders wereldwijd, waaronder UPS, USPS en DHL Express. De end-to-end multi-carrier verzendsoftware van Shippo is goed uitgerust om u te ondersteunen naarmate uw behoeften groeien. Automatiseer workflows over de hele vervullingsreis, waardoor het gemakkelijk is om te schalen. Topfuncties zijn onder andere:

Synchroniseer naadloos uw Shopify-bestellingen en krijg toegang tot de beste tarieven van meer dan 40 vervoerders wereldwijd, waaronder UPS, USPS en DHL Express. De end-to-end multi-carrier verzendsoftware van Shippo is goed uitgerust om u te ondersteunen naarmate uw behoeften groeien. Automatiseer workflows over de hele vervullingsreis, waardoor het gemakkelijk is om te schalen. Topfuncties zijn onder andere: meer
  • Verbind met Shopify: Synchroniseer bestelinformatie met Shopify om in realtime bijgewerkt te blijven
  • Verzend snel: Vergelijk snel tarieven, print labels, batch print, & meer
  • Tracking: Volg zendingen in realtime en stel uw klanten gemakkelijk op de hoogte
  • Merkverzending: Merk trackingpagina's, notificatie-e-mails en pakbonnen
  • Retouren: Genereer gemakkelijk retourlabels en verbeter uw klantbeleving

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Er kunnen door Shippo externe kosten in rekening worden gebracht, los van je Shopify-factuur. Meer informatie

Starter Plan

Gratis te installeren

Begin direct

  • Gratis tot 30 labels/maand
  • Tracking, retouren, adresvalidatie, & meer
  • 50-90% korting op USPS, UPS, DHL Express & meer
  • Automatiseringen
  • E-mailondersteuning

Professional Plan

$19 /maand

Begint bij €19/maand. De prijs is afhankelijk van uw maandelijkse labelvolume. Als u meer dan 10K labels/maand verzendt, neem dan contact op met Shippo.

  • Gratis 30-dagen proefperiode
  • Alles in Starter
  • Tot 10K labels/maand
  • Verbind uw eigen vervoerdersaccounts
  • Merkverzending
  • Chat & telefonische ondersteuning
  • 5 gebruikers

Starter Plan

Gratis te installeren

Begin direct

  • Gratis tot 30 labels/maand
  • Tracking, retouren, adresvalidatie, & meer
  • 50-90% korting op USPS, UPS, DHL Express & meer
  • Automatiseringen
  • E-mailondersteuning

Professional Plan

$19 /maand

Begint bij €19/maand. De prijs is afhankelijk van uw maandelijkse labelvolume. Als u meer dan 10K labels/maand verzendt, neem dan contact op met Shippo.

  • Gratis 30-dagen proefperiode
  • Alles in Starter
  • Tot 10K labels/maand
  • Verbind uw eigen vervoerdersaccounts
  • Merkverzending
  • Chat & telefonische ondersteuning
  • 5 gebruikers

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

547 recensies

Algemene beoordeling
4,1
Cijfers per recensieniveau
  • 77% recensies zijn 5 sterren
  • 5% recensies zijn 4 sterren
  • 3% recensies zijn 3 sterren
  • 2% recensies zijn 2 sterren
  • 12% recensies zijn 1 sterren
6 mei 2024

Do not under any circumstances, use this company and their insurance services. They work with an insurance company called XCOVER that should be reported to the BBB. They will take months to respond to claims and request a ridiculous amount of documents just to decline for any small reason or any reason hidden in their policy clauses. They have zero customer service email and phone number so you cannot even contact them in any shape or form. I have LOST THOUSANDS of dollars thanks to this company I have shipped 100,000+ packages with shippo but this XCOVER company has made it impossible to do any business online. I no longer use SHIPPO because of this and cannot recommend it to anyone. DO NOT USE THIS COMPANY.

Fran & Co. Jewelry Inc.
Verenigde Staten
Bijna 5 jaar gebruiken de app
Shippo heeft geantwoord 8 mei 2024

Hello,

Thank you for your feedback. We sincerely apologize for the trouble you've experienced when filing XCover claims for your shipments! Unfortunately, we were unable to locate your account by your review name. We kindly ask that you contact us at support@shippo.com. Rest assured, we'd be happy to assist you in looking further into these denied claims. Please note that we also offer live chat and phone support during standard business hours.

Thank you,
Shippo Support

20 februari 2024

Shippo was really easy to install and use. It integrates with my shopify store so well, there was nothing to it. I love that there are so many options and rates to choose from. Rates are great and the process is simple and very fast. Definitely recommend!

iCandy gFX Studios
Canada
Ongeveer 2 maanden gebruiken de app
Shippo heeft geantwoord 22 februari 2024

Hello,

Thank you for your review! We're glad to hear you're enjoying Shippo. If you ever need support in the future, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to help!

Thank you,
Shippo Support

27 februari 2024

Easy to use, but limited in some options

Oliezi Outdoors
Verenigde Staten
3 maanden gebruiken de app
Shippo heeft geantwoord 28 februari 2024

Hello,

Thank you for your review! We're glad you're enjoying Shippo and would love to hear how we can make this integration even better. Please reach out to us at support@shippo.com with any additional feedback. We're happy to help!

Thank you,
Shippo Support

6 februari 2024

Realized that Shippo was no cheaper than my Shopify Plan and discontinued usage. I thought I had downgraded my plan but then I was charged nearly 400 dollars for their "premium plan," which is literally the same cost as shipping via Shopify shipping.

I've asked for a refund because I never once used the service, but have been ignored for 3 days now.

Wargame Portal
Verenigde Staten
18 dagen gebruiken de app
Shippo heeft geantwoord 8 februari 2024

Hello,

Thank you for your review. We received your message and a member of our support team responded on Tuesday, 2/6/2024, confirming that a refund has been issued for the Pro Plan yearly subscription fee. If you have any questions or need further support, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to assist!

Thank you,
Shippo Support

13 januari 2024

Really love this app. Easy to use, comparable shipping rates. I started use Shippo directly thru their website, then install this integration and that really save a lot of time and less manual entry package information.

bestbeansfor.me
Verenigde Staten
16 dagen gebruiken de app
Shippo heeft geantwoord 14 januari 2024

Hello,

Thank you for your review! We're thrilled to hear you're enjoying Shippo. If you ever need support in the future, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to help!

Thank you,
Shippo Support

Over deze app

Geïntroduceerd

4 februari 2014

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

USPS, UPS, FedEx, DHL Express, Amazon, Etsy

Gemaakt door Shippo

Over Shippo

Gemiddelde score: 4,1

10 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

731 Market St, 2nd Floor, San Francisco, CA, 94103, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

support@goshippo.com

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis