Shippo ‑ Simplified Shipping

Shippo ‑ Simplified Shipping

Priser
Gratisplan tillgänglig
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA
Betyg
4,1 (547)
Utvecklare
Shippo

Allt du behöver för skalbar frakt på ett ställe, plus de bästa priserna från toppfraktbolag.

Synkronisera sömlöst dina Shopify-beställningar och få tillgång till de bästa priserna från 40+ fraktbolag över hela världen, inklusive UPS, USPS och DHL Express. Shippo's end-to-end multi-carrier fraktprogramvara är välutrustad för att stödja dig när dina behov växer. Automatisera arbetsflöden över hela uppfyllningsresan vilket gör det enkelt att skala. Toppfunktioner inkluderar:

Synkronisera sömlöst dina Shopify-beställningar och få tillgång till de bästa priserna från 40+ fraktbolag över hela världen, inklusive UPS, USPS och DHL Express. Shippo's end-to-end multi-carrier fraktprogramvara är välutrustad för att stödja dig när dina behov växer. Automatisera arbetsflöden över hela uppfyllningsresan vilket gör det enkelt att skala. Toppfunktioner inkluderar: mer
  • Anslut till Shopify: Synkronisera orderinformation till Shopify för att hålla dig uppdaterad i realtid
  • Frakta snabbt: Jämför snabbt priser, skriv ut etiketter, batchutskrift, & mer
  • Spårning: Spåra försändelser i realtid och meddela enkelt dina kunder
  • Varumärkesfrakt: Varumärkes spårningssidor, meddelande e-post och packlistor
  • Returer: Generera enkelt returetiketter och förbättra din kundupplevelse

Innehåller automatöversatt text

Visa original
Höjdpunkter
Populär bland företag i USA

Lansering

4 februari 2014

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Fungerar med

USPS, UPS, FedEx, DHL Express, Amazon, Etsy

Priser

Externa avgifter kan debiteras av Shippo separat från din Shopify-faktura. Mer information

Startplan

Gratis att installera

Kom igång direkt

  • Gratis upp till 30 etiketter/månad
  • Spårning, returer, adressvalidering, & mer
  • 50-90% rabatt på USPS, UPS, DHL Express & mer
  • Automatiseringar
  • E-poststöd

Professionell Plan

$19 /månad

Startar på 19 $/mån. Prissättning beror på din månatliga etikettvolym. Om du skickar 10K+ etiketter/mån, kontakta Shippo.

  • Gratis 30-dagars provperiod
  • Allt i Starter
  • Upp till 10K etiketter/mån
  • Anslut dina egna fraktbolagskonton
  • Varumärkesfrakt
  • Chatt & telefonsupport
  • 5 användare

Startplan

Gratis att installera

Kom igång direkt

  • Gratis upp till 30 etiketter/månad
  • Spårning, returer, adressvalidering, & mer
  • 50-90% rabatt på USPS, UPS, DHL Express & mer
  • Automatiseringar
  • E-poststöd

Professionell Plan

$19 /månad

Startar på 19 $/mån. Prissättning beror på din månatliga etikettvolym. Om du skickar 10K+ etiketter/mån, kontakta Shippo.

  • Gratis 30-dagars provperiod
  • Allt i Starter
  • Upp till 10K etiketter/mån
  • Anslut dina egna fraktbolagskonton
  • Varumärkesfrakt
  • Chatt & telefonsupport
  • 5 användare

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag. Se alla prisalternativ

Recensioner (547)

Helhetsomdöme
4,1
Antal per omdömesnivå
  • 77 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 5 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 3 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 2 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 12 % av omdömena har 1 stjärnor
6 maj 2024

Do not under any circumstances, use this company and their insurance services. They work with an insurance company called XCOVER that should be reported to the BBB. They will take months to respond to claims and request a ridiculous amount of documents just to decline for any small reason or any reason hidden in their policy clauses. They have zero customer service email and phone number so you cannot even contact them in any shape or form. I have LOST THOUSANDS of dollars thanks to this company I have shipped 100,000+ packages with shippo but this XCOVER company has made it impossible to do any business online. I no longer use SHIPPO because of this and cannot recommend it to anyone. DO NOT USE THIS COMPANY.

Fran & Co. Jewelry Inc.
USA
Nästan 5 år användning av appen
Shippo svarade 8 maj 2024

Hello,

Thank you for your feedback. We sincerely apologize for the trouble you've experienced when filing XCover claims for your shipments! Unfortunately, we were unable to locate your account by your review name. We kindly ask that you contact us at support@shippo.com. Rest assured, we'd be happy to assist you in looking further into these denied claims. Please note that we also offer live chat and phone support during standard business hours.

Thank you,
Shippo Support

20 februari 2024

Shippo was really easy to install and use. It integrates with my shopify store so well, there was nothing to it. I love that there are so many options and rates to choose from. Rates are great and the process is simple and very fast. Definitely recommend!

iCandy gFX Studios
Kanada
Ungefär 2 månader användning av appen
Shippo svarade 22 februari 2024

Hello,

Thank you for your review! We're glad to hear you're enjoying Shippo. If you ever need support in the future, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to help!

Thank you,
Shippo Support

27 februari 2024

Easy to use, but limited in some options

Oliezi Outdoors
USA
3 månader användning av appen
Shippo svarade 28 februari 2024

Hello,

Thank you for your review! We're glad you're enjoying Shippo and would love to hear how we can make this integration even better. Please reach out to us at support@shippo.com with any additional feedback. We're happy to help!

Thank you,
Shippo Support

6 februari 2024

Realized that Shippo was no cheaper than my Shopify Plan and discontinued usage. I thought I had downgraded my plan but then I was charged nearly 400 dollars for their "premium plan," which is literally the same cost as shipping via Shopify shipping.

I've asked for a refund because I never once used the service, but have been ignored for 3 days now.

Wargame Portal
USA
18 dagar användning av appen
Shippo svarade 8 februari 2024

Hello,

Thank you for your review. We received your message and a member of our support team responded on Tuesday, 2/6/2024, confirming that a refund has been issued for the Pro Plan yearly subscription fee. If you have any questions or need further support, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to assist!

Thank you,
Shippo Support

13 januari 2024

Really love this app. Easy to use, comparable shipping rates. I started use Shippo directly thru their website, then install this integration and that really save a lot of time and less manual entry package information.

bestbeansfor.me
USA
16 dagar användning av appen
Shippo svarade 14 januari 2024

Hello,

Thank you for your review! We're thrilled to hear you're enjoying Shippo. If you ever need support in the future, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to help!

Thank you,
Shippo Support

Support

Shippo kan svara på eventuella frågor du har om Shippo ‑ Simplified Shipping.

Utvecklare

Shippo

731 Market St, 2nd Floor, San Francisco, CA, 94103, US

Vill du lägga till en app?

Prova Shopify gratis i 3 dagar