SmartBot‑AI Chatbot

SmartBot‑AI Chatbot

Built for Shopify
Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (4,3)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Lees welke hoge kwaliteitsnormen Shopify hanteert voor snelheid, gebruiksgemak en waarde voor de merchants

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum
  • Werkt met de nieuwste thema's

Over deze app

Geïntroduceerd

1 augustus 2023

Talen

Engels, Frans, Duits, Spaans, Japans, Nederlands, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Chinees (vereenvoudigd), Chinees (traditioneel), Russisch, en Koreaans

Werkt met

Checkout, ChatGPT, Bard

Geavanceerde AI-aangedreven SmartBot: Verhoog de verkoop, verhoog de tevredenheid en stroomlijn de bedrijfsvoering

SmartBot is een no-code platform dat uw winkel in staat stelt om directe ondersteuning te bieden, gepersonaliseerde winkelervaringen te leveren en de verkoop te laten stijgen. Deze op e-commerce gerichte chatbot maakt naadloze winkelinteractie mogelijk - waardoor bezoekers moeiteloos naar producten kunnen zoeken en in realtime op maat gemaakte aanbevelingen kunnen ontvangen. Bovendien optimaliseert Smart Bot uw post-verkooptraject, waardoor klanten op hun gemak hun bestelstatus kunnen controleren wanneer ze dat willen.

SmartBot is een no-code platform dat uw winkel in staat stelt om directe ondersteuning te bieden, gepersonaliseerde winkelervaringen te leveren en de verkoop te laten stijgen. Deze op e-commerce gerichte chatbot maakt naadloze winkelinteractie mogelijk - waardoor bezoekers moeiteloos naar producten kunnen zoeken en in realtime op maat gemaakte aanbevelingen kunnen ontvangen. Bovendien optimaliseert Smart Bot uw post-verkooptraject, waardoor klanten op hun gemak hun bestelstatus kunnen controleren wanneer ze dat willen. meer
  • Integreer moeiteloos SmartBot met Shopify in slechts een paar klikken.
  • Pas uw Chat Widget aan om te harmoniseren met de branding van uw winkel.
  • Ontgrendel hogere consultatievolumes en conversies met gepersonaliseerde uitnodiging.
  • Ontgrendel het potentieel van gepersonaliseerde productaanbevelingen binnen de chat.
  • Volg bestellingen, bied post-verkoopdiensten automatisch en intelligent aan.

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis

Gratis

  • 50 chats/maand
  • 50 ondersteunde producten
  • Basis AI Training
  • Standaard Ondersteuning
  • Basis Uitnodiging

Basis

$30 /maand

  • 1000 chats/maand
  • 500 ondersteunde producten
  • AI Training
  • Prioriteit Ondersteuning
  • Premier Uitnodiging

Standaard

$60 /maand

  • 2000 chats/maand
  • 1200 ondersteunde producten
  • AI Training
  • Prioriteit Ondersteuning
  • Geavanceerde Uitnodiging

Gratis

Gratis

  • 50 chats/maand
  • 50 ondersteunde producten
  • Basis AI Training
  • Standaard Ondersteuning
  • Basis Uitnodiging

Basis

$30 /maand

  • 1000 chats/maand
  • 500 ondersteunde producten
  • AI Training
  • Prioriteit Ondersteuning
  • Premier Uitnodiging

Standaard

$60 /maand

  • 2000 chats/maand
  • 1200 ondersteunde producten
  • AI Training
  • Prioriteit Ondersteuning
  • Geavanceerde Uitnodiging

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

26 recensies

Algemene beoordeling
4,3
Cijfers per recensieniveau
  • 69% recensies zijn 5 sterren
  • 15% recensies zijn 4 sterren
  • 4% recensies zijn 3 sterren
  • 4% recensies zijn 2 sterren
  • 8% recensies zijn 1 sterren
25 april 2024

Love this feature. It really helps when answering customer questions. It would be nice if we could add additional colors for the smartbot itself or maybe change the shape of the smartbot for different holidays, like Thanksgiving or Christmas. Maybe make the smartbot look like a turkey or an autumn leaf or maybe a star or a snowflake, something like that. Just a suggestion. Otherwise, it is a great tool to have on my online shop. Thanks

Ellima Accessories Boutique
Verenigde Staten
4 maanden gebruiken de app
9 mei 2024

There should be an option to Transfer the chats to a live Agent. Overall happy with the experience.

Instagem
Verenigde Staten
6 maanden gebruiken de app
24 januari 2024

I just love this App!! This Smartbot is like a Human Form that provides great customer service to my customers. I am sometimes applauding on the deliverance it gives to the customer. I will recommend every Store Owner to install this App. It really helps 24 hours around the clock on question you wouldn't have time to stop and answer. I love my new friend!

901 FASHION
Verenigde Staten
2 maanden gebruiken de app
BestChat heeft geantwoord 21 februari 2024

Thank you, 901 FASHION, for such a positive review! We're really pleased to hear that Smartbot feels like a human assistant to you, providing great service to your customers. Your recommendation of Smartbot as a 'new friend' to other store owners is highly appreciated.

24 maart 2024

Best AI chatbot in the shopify market.

Newretro.Net
Verenigde Staten
Ongeveer een maand gebruiken de app
28 januari 2024

I’ve lost countless prospects by using this app. They never collect any contact information upfront from the prospect. So once the chat is complete they are lost forever with no way to contact them. Further the majority of the inquiries come from VPNs run by the smartbot company, querying random redundant questions that no real human query would ever ask. I assume they do this so they can use up and waste your 100 monthly free limit chats and force you to switch to a paid plan sooner. Well newsflash it’s done the opposite for our company as we are disappointed with the low integrity and lack of ethics by smartbot.

Maxx Volts
Verenigde Staten
3 maanden gebruiken de app
BestChat heeft geantwoord 30 januari 2024

We appreciate your feedback and apologize for any inconvenience. Our team has already addressed your concerns last week. It's important to clarify that we do not engage in the practices you mentioned, such as using VPNs to query random questions.

Regarding contact information, we understand its significance. We're working on enhancing our app to provide options for upfront contact collection.

If you have further questions or need assistance, please feel free to reach out directly.

Over deze app

Geïntroduceerd

1 augustus 2023

Talen

Engels, Frans, Duits, Spaans, Japans, Nederlands, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Chinees (vereenvoudigd), Chinees (traditioneel), Russisch, en Koreaans

Werkt met

Checkout, ChatGPT, Bard

Gemaakt door BestChat

Over BestChat

Gemiddelde score: 4,8

2 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

9325 Yonge St, Richmond Hill, ON, L4B IJ8, CA

Ondersteuning

Stuur een bericht

service@bestchat.com

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

4,0 van 5 sterren 1 recensies in totaal Gratis te installeren
Voeg AI chatbot toe voor huidverzorgingsadvies en productaanbevelingen
4,8 van 5 sterren 4556 recensies in totaal Gratis
Verbind met shoppers en stimuleer verkoop met chat
4,9 van 5 sterren 717 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
WhatsApp Platform Inclusief Automatisering, Verlaten Winkelwagens & Chat

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis